Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.271
- 22.298
- 1.388
oklahomanin neresindensin basganrudy gobert ne defans oynuyo bee, bu seride wolves cuyuz, benim okc ye ters geliyor spurs, wolves u rahat geceriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oklahomanin neresindensin basganrudy gobert ne defans oynuyo bee, bu seride wolves cuyuz, benim okc ye ters geliyor spurs, wolves u rahat geceriz
2008 den beri okc ciyiz napalim, tanking zamanindada okc ciydik öyle kaldioklahomanin neresindensin basgan
Hakem desteği ile rekor kırmak ne kolaymis
2 goltending 1 faul var bi sonda ki edwards pozisyonunu anlayamadım yakın çekimini koymamış edite.1 goltending bi de faul saydım heis eski bi referee olarak
Foul nereye kaçıyor usta yavfaul kacabilir ama goaltending isi steps isine donerse tad kacirir
Detroit tam ozlenen savunmaci takim.Orlando-Detroit 7 maci oynaniyo. Muazzam savunma yapiyo iki takim da. İlk ceyrek bloklar havada ucustu. Nba’de savunma yapilmasini ozlemisiz resmen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yuvasi bjk'ye doneralperen balonu cabuk patladi. çöp lakers'a bile elenmişler. seneye efes pilsen veya fbulkere gelirse sasırmam.
sga iyi oyuncuFoul nereye kaçıyor usta yav
Sga her maç 20 foul kullanıyor yarısı yalan dolan