NBA Play-Off Final | LA Lakers 4-3 Boston Celtics | Şampiyon Lakers

Cevap: NBA Play-Off Final | LA Lakers 2-1 Boston Celtics

Lakers 4-2 alır.

Heyecan yapmayın gençler.En az 2 maç daha var.Elbet o şut yüzdeleri düzelecek o zaman ne yapacak Lakers?Her maç bilmemkaçta sıfır atmaz helAllen.:asd:Havaya girmiş bi Kg de olacak karşınızda.:asd:Boşa heveslenmeyin.

Seri uzadıkla Yaşlı Celtics yorulacaktır. Ayrıca Kobe de kötü yüzdeyle oynamış maçta. Kobe nin yüzdeleri düzelince ne olacak ? Ray ile Kobe arasında dağlar kadar fark var. Yılda 2 3 maç kurtarır Ray Kobe yi söylememe gerek bile yok.

Kevin+Garnett+%235+of+the+Boston+Celtics+stretches.jpg

Unutma, unutturma :D

Seri uzadıkla Yaşlı Celtics yorulacaktır. Ayrıca Kobe de kötü yüzdeyle oynamış maçta. Kobe nin yüzdeleri düzelince ne olacak ? Ray ile Kobe arasında dağlar kadar fark var. Yılda 2 3 maç kurtarır Ray Kobe yi söylememe gerek bile yok.

Cavs serisinden beri yorulacak diyorlar Celtics için.Bi türlü yorulmak bilmediler nedense.:asd:Kobe'nin yüzdelerini yükseltmesi hiçbirşeyi değiştirmez Allen-Pierce devreye girdikten sonra.Big three formda olursa,yüzdeli oynarsa Kobe filan dinlemez siler atar.Bynum'la Kobe'nin eline bakıyor L.A.Bynum'un sakatlığı onu iyice zorlamaya başladı.Onu ne yapacağız?Kobe'nin yüzdesinin düşmesinin nedeni kendisinden kaynaklı değil ayrıca.Çok iyi savunuluyor Allenlar tarafından.Pierce ve Allen'ın durumu daha farklı.

4. maç oynanacak ne zaman big three formda olacak yalnız.şu ana kadar big three formda olmadı da gasol-odom çok mu formda oldu sanki.boston ne kadar iyi savunma yapıyorsa lakers da o kadar iyi savunma yapıyor.2.maçta 8 üçlük isabeti bulan ray allen'a daha ilk periyotta 3 tane blok vurdular son maçta.Lakers bynum-gasol ikilisini daha iyi kullanırsa işi boston'da bitirir.bynum'un tam sağlıklı olmayışı pota altını etkiliyor.ona rağmen boston pota altından etkili olamıyor.

Tamam yorulacak Boston kesin :o Playoffların başından beri yorulmadılar.

Yahu yorulur diyen arkadaşlar neyden bahsediyorlar?

Şuan sahilde 2 maç üst üste yapsam dilim dışarda gezerim lakin o final maçlarına koysunlar günde 7 maç bile yapabilirim yani. Zaten adam ısındıktan sonra diz ağrısıymış, yorgunluk muş ne hissedecek ki?

Hele o isim KG, Ray, Pierce falansa? Herifler bu işe bildiğin hayatlarını adadı yahu ne yorgunluğundan bahsediyorsunuz? Maçtan çıktıktan sonra otelde falan uyuklar, oturduğu yerde sızar anca o kadar, 1 sonraki güne hiçbirşeyleri kalmaz.

Herifler doğduğundan beri bu işi yapıyor, günde aldığı kaloriyi hiçbirimiz alamayız burda. Hatta hepimizin aldığı kaloriyi toplasak yarısı etmez adamların.

Yorgunluk falan hikayedir. O yaşlı ve yorgun Boston takımı tecrübesiyle seriyi alabilir. En azından umarım alır.

Ha bir de unutmadan geçen finalde de aynıları söyleniyordu. Yok Boston çok yaşlı, KG bitik, bir tek Pierce var. PJ Brown falan var bla bla bla. O yaşlı ve yorgun oyuncular şampiyonluğu getirmişti Boston'a. Yine getirirler sadece inansınlar, istesinler ve şu şanssızlığı üstlerinden atsınlar yeter. Kafaya takmayın pek.

4. maç oynanacak ne zaman big three formda olacak yalnız.şu ana kadar big three formda olmadı da gasol-odom çok mu formda oldu sanki.

Garnett havaya girdi,keza Allen da dünkü rezalet performansından sonra 4. maçta çok daha iyi olacaktır.Rondo Pierce'ı da devreye sokarsa Lakers'ın işi biter.Big three'nin forma girmesi imkansız filan değil yani.Sen ilk 2 maçı izledin mi bilmiyorum ama Gasol çok iyi oynadı,gayet de formdaydı Garnett dün tokadı yapıştırana kadar.Odom formda olsa ne olur olmasa ne olur?Ben Pierce diyorum sen Odom diyorsun.:oTekrar söylüyorum.Garnett havaya girdi,Allen normal bir yüzdeyle atmaya başlar,kaptan da biraz sorumluluk alırsa Lakers'ı perişan eder Boston.Rondo ve KG zaten sürüklüyor takımı,yüzdeli atan Pierce ve Allen'la kimse önünde duramaz Boston'ın,saha avantajı filan hikaye.

Kobe vb kişiler düşük yüzdeyle oynayınca boston savunması iyi savunma yapıyor,bostonlular kötü şut atınca form düşüklüğü oluyor ilginç gerçekten :)

gasol da ilk maç dışında çok verimli oynamıyor şu ana kadar.ayrıca odom'un 2 sezondur büyük maçlarda gösterdiği performans lakers için son derece önemliydi.hatırlatayım dedim.

Maçi Fisher ve Odom aldi. Kobe 4'u periyotta kötuydu, Gasol tüm maç kötu oynadi. Bynum vasat. Dahada Celtics yenemiyorsa isiniz zor derim.

Herseye ragmen sonraki maçta ben daha iyi bir Pierce ve Garnett bekliyorum.

Allen'de daha iyi oynacaktir bu maçta aktif dinlenme yapti.

2-2 olur sonra yasli takim Boston'da yorgunluk belirtileri baslar. Sonrasinda Kobe takimi sürükler 4-2'e surukler.

+Kobe'nin ve Allen kötu sut yuzdesini birazda Garden'deki sert potalara bagliyorum.

Kobe vb kişiler düşük yüzdeyle oynayınca boston savunması iyi savunma yapıyor,bostonlular kötü şut atınca form düşüklüğü oluyor ilginç gerçekten :)

Öyle tabi.Kobeyi kötü şut atmaya zorluyor Allenlar yakın savunmalarıyla.2. ve 3. maçı izledim ve gözlemim bu.Allen ve Pierce'ın sorunu tamamen kendileriyle alakalı.Dün kaç tane boş şutu kaçırdılar.Lakers savunması mı kaçırmalarına sebep oldu bomboş şutları?:)Ezbere konuşmak oluyor bu biraz.Kobe'nin dünyanın en iyi oyuncusu olduğunun farkındayız tamam ama Boston'ın onu müthiş savunduğunu da kabul etmek zorundasınız.Tony Allen Wade'ı da çok iyi savundu yeri geldi Lebron'u da çok iyi savundu.Zoruna gitmesin kimsenin.Kobe'nin sorunu Boston'ın bezdirici savunması.

Boston'un savunmasına laf ettiğim yok ki benim.bu konuda da bişey yazmadım farkındaysan.ancak maçlarda sadece boston'un çok iyi savunma yapmasından bahsediliyor ki buda canımı sıkıyor biraz.2008 deki finalde çok bariz savunma farklılıkları vardı herkes biliyor bunu.Ancak lakers da artık o seviyeye doğru çıkarmaya başladı savunmasını.İstediği zaman çok iyi savunma takımı olabildiğini gösteriyor.Benim dert yandığım olay Lakers'ın yaptığı savunmanın iyiliğinden bahsedilmemesi.Paul Pierce ne kadar önemli bir oyuncuysa karşısındaki adam da Ron Artest gibi önemli bir savunmacıdır.Nasıl ki Kobe'yi Allenlar yavaşlatıyorsa Artest de bu görevi şu ana kadar Pierce karşısında yapıyor.Gasol her ne kadar bence hücumda çok etkili olamasa da savunmada garnett'a karşı iyi işler yaptı.bunlarda lakers'ın savunmasının sertliğinden kaynaklanıyor.Hele ki vücut vücuda temas olduğu zaman biraz sağlıklı bynum olduğunda bu fark daha da görülecektir.

Cavs serisinden beri yorulacak diyorlar Celtics için.Bi türlü yorulmak bilmediler nedense.:asd:Kobe'nin yüzdelerini yükseltmesi hiçbirşeyi değiştirmez Allen-Pierce devreye girdikten sonra.Big three formda olursa,yüzdeli oynarsa Kobe filan dinlemez siler atar.Bynum'la Kobe'nin eline bakıyor L.A.Bynum'un sakatlığı onu iyice zorlamaya başladı.Onu ne yapacağız?Kobe'nin yüzdesinin düşmesinin nedeni kendisinden kaynaklı değil ayrıca.Çok iyi savunuluyor Allenlar tarafından.Pierce ve Allen'ın durumu daha farklı.

Dünkü maçta Celtics takımı bariz bir şekilde yorgundu. Büyük üçlüde bir türlü giremedi dervreye :D Her play off eşleşmesinde birisi ön plana çıkarken öteki ikisi çok kötü oynamış. Büyük üçlünün ön plana çıkması geçmişte kaldı. Önce final eşleşmesindeki zayıf Lakers savunması yok ve kötü bir Celtics var. 1-1 olan maçta Allen a dua etsin Celticsliler 8 tane üçlük çok çok extra bir katkıydı. Elbetteki Allen 3 lüklerine devam edecektir. Ama 8 leri atması çok zor. Poul da Play offlarda şuana kadar yokları oynuyor. Rondo Celticsin kilit ismidir. Kobe de Rondoyu durdurdu şuana kadar. Bakalım önümüzdeki maç hangi hamleler gelecek takımlardan.

Boston'un savunmasına laf ettiğim yok ki benim.bu konuda da bişey yazmadım farkındaysan.ancak maçlarda sadece boston'un çok iyi savunma yapmasından bahsediliyor ki buda canımı sıkıyor biraz.2008 deki finalde çok bariz savunma farklılıkları vardı herkes biliyor bunu.Ancak lakers da artık o seviyeye doğru çıkarmaya başladı savunmasını.İstediği zaman çok iyi savunma takımı olabildiğini gösteriyor.Benim dert yandığım olay Lakers'ın yaptığı savunmanın iyiliğinden bahsedilmemesi.Paul Pierce ne kadar önemli bir oyuncuysa karşısındaki adam da Ron Artest gibi önemli bir savunmacıdır.Nasıl ki Kobe'yi Allenlar yavaşlatıyorsa Artest de bu görevi şu ana kadar Pierce karşısında yapıyor.Gasol her ne kadar bence hücumda çok etkili olamasa da savunmada garnett'a karşı iyi işler yaptı.bunlarda lakers'ın savunmasının sertliğinden kaynaklanıyor.Hele ki vücut vücuda temas olduğu zaman biraz sağlıklı bynum olduğunda bu fark daha da görülecektir.

Katiliyorum, dün Fisher'in savunmasi muthisti Allen uzerinde

Rondo'nun bu durdurulmuş haliyse durdurulmamış hali nedir Özgür.

Durdurulmamış hali Cavs serisindeki maçlarıdır. :D Cavs maçlarındaki o etkinliği yok şuana kadar. Bu kadar oynaması normal. Extra oynatmamaktır amaç. Bak Fisher ın extra oynaması maçı Lakersa getirdi.

Celtics 4-2 alir.Hadi 4-2 olmadi 4-3 alir.

Celticsin bir deplasman maci daha alacagina adim gibi eminim!

Geri
Üst Alt