NBA Play-Off Final | LA Lakers 4-3 Boston Celtics | Şampiyon Lakers

Cevap: NBA Play-Off Final | LA Lakers 2-3 Boston Celtics

Bu gun maç varmiydi?

Umarim yoktur izleyemem :(

YÜRÜYEDUR LAKERS

Ya allah için tek başına mı kazanıyordu o şampiyonluğu? Lakers tarihinin en sağlam kadrolarından birine katıldı zaten draft edildiğinde. Shaq'lı olan dönemleri zaten alıp götürdüler. Shaq'ın da en azman haliydi.

İsteyen istediğini düşünebilir ama yetenek açısından Lebron > Kobe. Lakin Kobe tam bir winner'dır. Kazanır bir türlü Kobe. Takımda winner bir takım olunca -kuruluştan itibaren- haliyle Kobe böyle oluyor. Boş bir adam demiyorum lakin Lebron daha yeteneklidir diyorum. Bitik bir Cavs'ı 19-20 yaşında zirveye taşıdı. Yanında Shaq falan da yoktu.

Ya allah için tek başına mı kazanıyordu o şampiyonluğu? Lakers tarihinin en sağlam kadrolarından birine katıldı zaten draft edildiğinde. Shaq'lı olan dönemleri zaten alıp götürdüler. Shaq'ın da en azman haliydi.

İsteyen istediğini düşünebilir ama yetenek açısından Lebron > Kobe. Lakin Kobe tam bir winner'dır. Kazanır bir türlü Kobe. Takımda winner bir takım olunca -kuruluştan itibaren- haliyle Kobe böyle oluyor. Boş bir adam demiyorum lakin Lebron daha yeteneklidir diyorum. Bitik bir Cavs'ı 19-20 yaşında zirveye taşıdı. Yanında Shaq falan da yoktu.

Aynen öyle. Kobe'nin yanında hep bir ikinci adam oldu. Şu an Kobe yine harika oynuyor fakat Gasol'ün performans veremediği maçlarda Lakers yeniliyor. LeBron şu ana kadar hep yalnız kaldı. Atletiklik olarak, yetenek olarak LeBron > Kobe. Kariyer olarak da Kobe açık ara önde.

Yetenek açısından Lebron olabilir fakat NBA'den de ne yetenekler geldi geçti... Lebron kötü mü? Haşa... Şu an NBA'in sayılı oyuncularındandır.

Fakat yetenek tek başına yeterli midir? Mental olarak ve doğuştan taşıdığın liderlik özellikleri başarıda daha etkin olabilir. Mesela MJ'nin zamanında daha yetenekli oyuncular var mıydı ondan? Vardı.. Fakat MJ'de yeteneğinin yanı sıra ayırt edici bazı özellikleri onu diğerlerinin arasından sıyırdı.

Kobe'de de artık olgunluk zamanlarında bu şeyi görebiliyorum.Liderlik özelliklerinin daha baskın hale getirdi. O yüzden efsaneler arasına girdi. Eskiden kazandığı şampiyonluklar dışında şu anki etkisi bence daha çok konuşulmalı. Yoksa evet Shaq'lı dönemlerde tek başına etkisi yoktu. Hatta ben o zamanlar Kobe'ye kıl olan biriydim :) Şimdi de çok seviyor sayılmam fakat saygı duyulması gereken bir oyuncudur.

Lebron'un katetmesi gereken daha çok yol olduğunu düşünüyorum bu yer için.Kobe'yi öne atıp da Lebron'a çamur atmak da doğru değildir ayrıca bunu da ekleyeyim.

Ayni hesaba göre Lebron MJ'dende yetenekli?

Pippen,Rodman, Harper, Longley. + Ligin en iyi benchi vardi Bulls'da.

Ne zaman Cavs'in Lebron'a en çok ihtiyaci oldugunda, Lebron bir PP veya Wade kadar takimini sirtliyamiyor. Buda Playoffslarda göze çarpiyor. Kobe'den tek artisi daha atletik olmasi. Ama 5 sene önceki Kobe fizik olarak yine iyidir Lebron'dan.

Jamison-Shaq-Mo + Celtics'den sonra en iyi bench Cavs'de (West, Varejao,Ilgauskas.Moon,Powe)

Eee daha ne aga? Lebron için Chamberlain'lerimi diriltsinler?

Yetenek olarak Lebron Kobeden iyi ? gülerim bu cümleye.

Lebronun neyini tartışıyorsunuz. İzleyipte anlamıyormusunuz Lebron bencilin önde gideni. 6 sene sonrada aynı Lebron olur kafası değişmez. Yeteneklidir ona birşey diyemez kimse.

Kobe ile Lebron hiçbir şekilde karşılaştıramayız.

Lebron Kobeden yetenekli diyenlere harbiden gülerim. + Şu yaşta bile Kobe Lebrondan daha iyi.

Bende hepinize gülüyorum ve diyorumki.

Rondo > Kobe+Lebron.:asd:

Yok yok.Saka biryanada.Kobe Lebrondan cok üstün.Lebronun tek fizigi var.Yoksa Kobenin defans anlayisi bile Lebronun Fizigine ragmen,Lebrondan üstün!

Bu gece maç var.

Lebronun neyini tartışıyorsunuz. İzleyipte anlamıyormusunuz Lebron bencilin önde gideni. 6 sene sonrada aynı Lebron olur kafası değişmez. Yeteneklidir ona birşey diyemez kimse.

Kobe ile Lebron hiçbir şekilde karşılaştıramayız.

her yoruma tek tek cevap veririm de acelem var birazdan dışarı çıkcm. şunu diyim sadece 3-4 sezon önce pff bencil kobe, bıktırdı artık diye her forumda 1240910451485120461 adet yorum görüyordum. Bu biraz gençlik ateşi ile açıklanabilir. Öyle ahım şahım bencil olmadığını da biliyoruz hepimiz. Her maç garanti 5 asisti oluyor elemanın.

Bu biraz Messi/Ronaldo tarzı kapışma beyler. Kobeciler Kobeyi övcem diye lebronun biyere sokuyor. Hem konunun boku çıktı, ayrı bir konu açın adam akıllı yorumlar atabilelim.

Heh, ne diyorduk.

BEAT LA ! :D

5. maçta beni sinir eden, başta Ron Artest olmak üzere, Gasol, Odom ve Lakers benchi artık aklınızı başınıza toplamanın zamanı geldi.

Bu adamların Kobeye yaptıklarını insana düşmanı yapmaz. Kobe şunları tekme tokat dövse yemin ederim sonuna kadar haklıdır.

Maça gelirsek;

Kevin Garnett sıkıyorsa Los Angeles'ta oynasın bakalım öyle. Bynum fazla süre alabilirlerse ilk iki maçta olduğu gibi ezerler pota altında Boston'u.

Kobe her zamanki gibi oynasın Fisher katkı versin ve Artest'te mümkünse şut atmasın Maç bizimdir.

Aha suraya yaziyorum.

Boston bugün seriyi bitirir.

Maci alan adam: Ray Allen.

Izleyin bugün.Ray Allen Sovu var yine.

Son maça kalır inşallah. Dünya kupasında iş yok.

Bu maçta yenilelim ,uzasın ki Lakers kazanacağını sansın :asd:

Şu Maçı alalım Bitsin artık.. Haydi Celtics..

Bostonlular galibiyet için umutlanmasın..saldır lakers'im saldır kobe bryant'ım :lol:

kobe ilk 5 dakikada boston un anasını ağlatmazsa daha da lakers diye ağzımı açmam:D

Bir lakersli olarak perkins'in sakatlanmasına üzüldüm..:ohelal olsun lakers'e ilk yarı 31 sayıda tuttular bostonu..resmen ezip geçiyorlar 20 sayı farka bak..:asd:

Geri
Üst Alt