NBA Takas Nöbeti

Cevap: NBA Takas Nöbeti

O.J Mayo takası da yetişmemiş yazık oldu Indiana'ya :(

Semih Erden ; "Rabbime sordum,Cleveland dedi."

Ömer Aşık içinde teklifler gelmiş.Reddetmiş..Semih için hayırlısı olsun.

Mayo'nun yetişmemesi komik olmuş. Aslında ben Mayo için Orlando'nun devreye girmesini bekliyordum. Mayo+Zach'e karşılık bir paket yapabilirlerdi.

Blazers get:

• F Gerald Wallace

Bobcats get:

• F Dante Cunningham

• C Joel Przybilla

• Two future first-round picks

1. round hakkı vermişler Serhat, 2. round değil. O kadar da bargain bir trade gibi durmuyor.

Bu arada OKC'nin GMsinin Sam Presti olduğu o kadar açık ki.

Takıma direk katkı yapacak çok olumlu hamleler yaptı adam. Direk olarak eksik olan bölgeyi iki tane iyi adamla doldurdu. Helal olsun Sam Presti eski San Antoniolu olduğun belli oluyor. :cool:

Portland'a soygun yapmış dedik ama takasın detayları geldi. Joel Pryzbilla + Dante Cunningham + 2 tane ilk tur draft hakkı. Draft haklarından birisi Bayless karşılığında NOLA'dan aldıkları ilk tur hakkı olacak büyük bir ihtimalle.

Portland'a uzun lazım bu takaslardan sonra. Ortalama bir uzun bulurlarsa Brandon Roy da sağlıklı dönebilirlerse ilginç şeyler yapabilirler.

Aynı şekilde OKC yaptığı bu hamlelerle çok can yakabilir playofflarda.

Dallas da bir hamle yapsaydı Butler'ın yerini doldurmaya yönelik çok iyi olacaktı.

Ortalik karismis takaslarda...:)

Celtics resmen benchini tamamen değiştirmiş..

en karlı OKC gibi gözüküyor ve tabii ki Gerald Wallace'ı alan Portland..

Hürriyet'in New York muhabirine bak takasları saniye saniyesine takip ediyor :asd:

Twitter

Boston, Troy Murphy ve A. Parker'ın peşindeymiş. Rasheed'in dönmesi de konuşuluyor. Miami de Murphy ile ilgileniyormuş.

Geri
Üst Alt