NBA'de sezon iptal edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA'de sezon iptal edildi!

Dün bir yönetici Zaza giderse Sertaç'ı geri alırız demiş herhalde yani bu açıklamadan sonra ne beklemeliyiz o ayrı.Bütçemiz şu an sınırda yaklaşık 9 milyon dolar civarı çok bir şey beklememek gerekir ben Telekom ve Efes'ten bir sürpriz hamle gelebilir diye düşünüyorum.

efeste artık almasın adam falan ...

transfer nöbeti lazım bunun için vallahi :)

Dün bir yönetici Zaza giderse Sertaç'ı geri alırız demiş herhalde yani bu açıklamadan sonra ne beklemeliyiz o ayrı.Bütçemiz şu an sınırda yaklaşık 9 milyon dolar civarı çok bir şey beklememek gerekir ben Telekom ve Efes'ten bir sürpriz hamle gelebilir diye düşünüyorum.

Galatasaray basketbol şubesi böyle bir fırsat varken değerlendiremeyecek kadar acizse bu şube için vizyon demesin.

Telekom garanti yapar bir transfer. Ülker de bir uzun alacaktır.

Jordan Farmar bile Tel Avivde yardırıyor Euro Lig haftanın Mvp si seçildi geçen.. Avrupa takımları mutlaka bi çok oyuncuyu istiycektir ..

Galatasaray basketbol şubesi böyle bir fırsat varken değerlendiremeyecek kadar acizse bu şube için vizyon demesin.

Galatasaray basketbol şubesi önce kendi oyuncularına sahip çıksın bunu ciddi olarak söylüyorum.İsimleri yazmak güzel oluyor da gerçekleşmeyeceğini bilmek başka.

Billups'ı beğenmiyoruz lan vay be...

Burdaki PG'ler ile top diye oynayacak adamı beğenmiyoruz...

Huertas'mış yok Diamantidis'miş vız gelir tırıs gider...

Amma velakin biz beğenmiyoruz yahu...:o

Billups gelmesin lütfen.

beğenmiyoruz degil ne gerek var ??? takımın ihtiyacı olan bölge orası mı ?? 3-4 transfer yapıcak halimzde yok hacı abi

Billups'ı beğenmiyoruz lan vay be...

Burdaki PG'ler ile top diye oynayacak adamı beğenmiyoruz...

Huertas'mış yok Diamantidis'miş vız gelir tırıs gider...

Amma velakin biz beğenmiyoruz yahu...:o
diamantidis reisi ayıralım öbürleriyle her türlü oynarda alemdar aga:)

Galatasaray basketbol şubesi önce kendi oyuncularına sahip çıksın bunu ciddi olarak söylüyorum.İsimleri yazmak güzel oluyor da gerçekleşmeyeceğini bilmek başka.

Rakip takımlar hamle yaparken,sen bu kadar gelişmişken armut gibi bekler ve geride kalırsan eleştiririm.Hazır EL oynuyorsun,güçlenmişsin.Çünkü rakipler hamle yapacak ve heyecan olmadan sezonu çok geride izleyeceğiz.Transfer meraklısı değilim ama rekabetçi takım olacağız diyen bir Mahmuti ve ekibinden hamle bekliyorum bu fırsat karşısında.Çünkü 1 kere gelir ve en iyi şekilde değerlendiren kazanır.

beğenmiyoruz degil ne gerek var ??? takımın ihtiyacı olan bölge orası mı ?? 3-4 transfer yapıcak halimzde yok hacı abi

Euroleague'de başarı istiyorsak...

Mevkilerinin en iyisini almak durumundayız...

Billups örnekti sadece...

Alalım demiyorum...

Ama adama yaşlı yaramaz da demeyelim...

Batum,Kirilonka ve Farmar neler yaptı Avrupada.Daha üst düzey oyuncuları düşünün birde

Euroleague'de başarı istiyorsak...

Mevkilerinin en iyisini almak durumundayız...

Billups örnekti sadece...

Alalım demiyorum...

Ama adama yaşlı yaramaz da demeyelim...

istiyoruzda lakovic ender varken aşırı masraf olur .. ben yaşında degilim zaten gerekli mevkilere saglam atış yapmak gerek ..

ihityacımız olan ne varsa alınsın nba den.

daha net bişey yok ama. bu amerikalıların ne halt yiyecegide belli olmaz.

Rakip takımlar hamle yaparken,sen bu kadar gelişmişken armut gibi bekler ve geride kalırsan eleştiririm.Hazır EL oynuyorsun,güçlenmişsin.Çünkü rakipler hamle yapacak ve heyecan olmadan sezonu çok geride izleyeceğiz.Transfer meraklısı değilim ama rekabetçi takım olacağız diyen bir Mahmuti ve ekibinden hamle bekliyorum bu fırsat karşısında.Çünkü 1 kere gelir ve en iyi şekilde değerlendiren kazanır.

Oktay hoca elinde olsa mutlaka transfer ister o da takımın sıkıntılarının farkında ama bazı gerçeklerde var.Şu an bütçenin üstüne çıkılması mümkün değil,oyuncuların parasını anca ödeyebiliyoruz transfer için artık sponsor mu bulurlar yoksa yönetim mi karşılar bilemiyorum ama durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt