NBA'de sezon iptal edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA'de sezon iptal edildi!

Acil 3-4 numara ihtiyacı var.Rebound canavarı bir 4 numara ve fizikli bir 3 numara olsa takım 10 gömlek atlar.Çünkü şuan tek sıkıntımız rebound ve başabaş giden maçlarda sert savunma sıkıntısı.Aslında 5 numaraya da ihtiyaç var ama zaza-furkan-andic idare edecek artık.

Oktay hoca elinde olsa mutlaka transfer ister o da takımın sıkıntılarının farkında ama bazı gerçeklerde var.Şu an bütçenin üstüne çıkılması mümkün değil,oyuncuların parasını anca ödeyebiliyoruz transfer için artık sponsor mu bulurlar yoksa yönetim mi karşılar bilemiyorum ama durum bu.

Saydığımız Griffin,Love vs tarzı transferler için özel sponsorlar sıraya girer zaten.Deron´u sanki Bjk kendi bütçesi ile getirdi.Ya da Kobe için kendi bütçesi ile mi atağa kalktı?

Kevin Love diyorum.Hem çok pahalı değil hem yararlı.Scolada olabilir aynı şekilde

Pachulia reyis howardı bozuk para diye harcar :D kaçtım ben :P

[video=youtube;-HOaXjxipOs]https://www.youtube.com/watch?v=-HOaXjxipOs[/video]

Oktay hoca elinde olsa mutlaka transfer ister o da takımın sıkıntılarının farkında ama bazı gerçeklerde var.Şu an bütçenin üstüne çıkılması mümkün değil,oyuncuların parasını anca ödeyebiliyoruz transfer için artık sponsor mu bulurlar yoksa yönetim mi karşılar bilemiyorum ama durum bu.

Songalia ve Lakoviç gibi bitmiş oyunculara takım oyuncusu, takım kimyası falan diye yedirip o kadar paralar verirlerse tabi ki de para kalmaz elde.

hep şu forma altında nowitzkiyi düşlemiştim. olurmu acaba.

Saydığımız Griffin,Love vs tarzı transferler için özel sponsorlar sıraya girer zaten.Deron´u sanki Bjk kendi bütçesi ile getirdi.Ya da Kobe için kendi bütçesi ile mi atağa kalktı?

İşte senin düşündüğünü bizim yönetimde düşünecek adam yok,anlatmak istediğim bu.:)

Songalia ve Lakoviç gibi bitmiş oyunculara takım oyuncusu, takım kimyası falan diye yedirip o kadar paralar verirlerse tabi ki de para kalmaz elde.

Lakovic cok onemli bi oyuncu katkıda veriyo ama şu songalia yı neden aldık hala anlamış degilim.İlk başındada yanlış transfer oldugunu dusunuyodum bundan sorada cok bi katkı vericegini dusunmuyorum.

Songaila yere düşen topu almaya üşeniyo. rakip takım yerlere yatarken songaila eğilmekten aciz. ama lakovic önemli bence iyi hamle oldu.

kevin durant macabbiyle anlaşmış gibi duyumlar var.

haklısın ama isteseler kulupten biri bile kendi cebinden ödeyebilir oyuncunun parasını yada sponsor bularak ödenebilir bjknin bütcesi bizimkinden dahamı fazla onlar nasıl getiriyorsa bizde getiririz bu kulüp riera gibi adama yıllık 3 milyon veriyor Ligde efesle yarışmak için sağlam bir 4 numara almamız lazım songaila falan olcak iş değil

Griffin uçan adam Sabri beyle her türlü yarışır, hatta Sabri beye toz yutturur :D Tam da o pozisyonda eksikliğimiz var. Rezil Clippers'ı izlemenin tek sebebi adam be.

haklısın ama isteseler kulupten biri bile kendi cebinden ödeyebilir oyuncunun parasını yada sponsor bularak ödenebilir bjknin bütcesi bizimkinden dahamı fazla onlar nasıl getiriyorsa bizde getiririz bu kulüp riera gibi adama yıllık 3 milyon veriyor Ligde efesle yarışmak için sağlam bir 4 numara almamız lazım songaila falan olcak iş değil

Anıl,basketbol şubesinde genel olarak yaşananları bilsen var ya emin ol benimle aynı fikirde olurdun.Yani fazla isteyip sonra hayal kırıklığına uğramayalım,ha bir şey olur yukarıda yazdıkların gibi mesela transfer yapabiliriz ama şu an hem maddi hem kafa yapısı olarak durumumuz yok olay bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt