NBA'den Yıldız Oyuncu Transfer Edilmeli Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA'den yıldız oyuncu transfer edilmeli mi ?

^^

Kobe geçen sene savunmada les'ti, yani kötu ornek vermisin ama nedemek istedigini anliyorum. Dirk>Kg bu arada

^^

Kobe geçen sene savunmada les'ti, yani kötu ornek vermisin ama nedemek istedigini anliyorum. Dirk>Kg bu arada
Dirk fazla sakin oğlum ya.Garnett gibi ateşli psikopat adam lazım.Pota altımız zaten yumuşak.Garnett tarzı bir adam daha uygun şu an ki kadro yapısıyla.

Garnett'i isteyen arkadaşlar Adnan Polat geleneğini sürdürmeye çalışanlardır.

Koskoca NBA de bula bula 36 yaşındaki basketbolcuyu mu buldunuz arkadaşlar. Kaliteli ama yaşlı olsun anlayışı burada sökmez. Çünkü bütün basketbolcular boşta...

Zaza'yi bokubokunami getirdik olum, o karartir pota altini. Bize hucumda kendi sutunu yaratabilen biri lazim, lider biri lazim. Maçlarda 65'in ustune cikamiyoz.

Geçen yıl kendi mevkisinin en iyi savunmacısı seçilen birini istemeyen cahildir.Hemde tam ihtiyacımız olan mevkide.71 maç oynamış hiç bir sakatlık sorunu olmayan,ribauntları toplayan,rakip pota altıları blok manyağı yapan Garnett reyiz bize en gerekli olan adamdır şu an

Beyler ne dersiniz?

dennis-rodman-96e62d9d474f26ac_large.jpg

Zaza'yi bokubokunami getirdik olum, o karartir pota altini. Bize hucumda kendi sutunu yaratabilen biri lazim, lider biri lazim. Maçlarda 65'in ustune cikamiyoz.
Garnett orta mesafeden müthiş atıyor zaten.Yüzde 85le serbest atış atıyor adam.Türkiyedeki guardlar atamıyor o yüzdeyle

Bilgin çakmis olayi :005:

Ha KG gelirse destekleriz seviniriz vs ama transfer listesinde ust siralarda olmamali. Su anda 36lik KG'den daha iyi 4 numaralar var.

Amare

Alridge

Dirk

Griffin

...

Pivota Dwight Howard 4 numaraya da Novitzki....

Eurolig şampiyonluğu banko. Bu ikili gelsin Eurolig şampiyonu olamazsak İstanbulun en yüksek binasına çıkıp kendimi aşağıya atarım. :)

Bilgin çakmis olayi :005:

Ha KG gelirse destekleriz seviniriz vs ama transfer listesinde ust siralarda olmamali. Su anda 36lik KG'den daha iyi 4 numaralar var.

Amare

Alridge

Dirk

Griffin

...

Amare ve Dirk tamamda diğerleri Garnetten kesinlikle iyi değil.Garnett tarz olarak Dirk ve Amareden daha uygun bize.Lider özellikleride diğerlerinde daha gelişmiş.Sakatlık sorunu falan yok Hakkı.Milletin kafasını karıştırma. :D 70 maç oynadı geçen sezon

Pivota Dwight Howard 4 numaraya da Novitzki....

Eurolig şampiyonluğu banko. Bu ikili gelsin Eurolig şampiyonu olamazsak İstanbulun en yüksek binasına çıkıp kendimi aşağıya atarım. :)
İkisini birden hangi parayla alıyorsun panpa?Garnettin ücreti de onlardan az. En ideal aradığımız adam Garnett

David West, Josh Smith, Tyrus Thomas ve JJ Hickson tam ihtiyacımız olan oyuncular.

Ya beyler günlerdir Scola diyorum ama beni dinlemiyorsunuz..

Scola sansasyon yaratmaz panpa.Biraz daha ekleyip Garnett'i almakta fayda var

İkisini birden hangi parayla alıyorsun panpa?Garnettin ücreti de onlardan az. En ideal aradığımız adam Garnett

Lokavt kesinleşirse Avrupa da dengeler değişecek. NBA basketbolcularının yüzde 80'i Avrupaya gelecek. Sezonun yarısı neredeyse bitti. İkinci devre için 3,5-4 milyon erolara bu adamları getirebilirsin.

Yönetim hemen harekete geçip sponsoru ikna etsin. Extradan 8-10 milyon euro Medikal Parka dokunmaz. Kafalarını çalıştırırlarsa bu yolla 5 ayda yapacakları reklamla dünyanın en büyük hastaneleri arasına girerler.

Galatasaray taraftarları zaten olağanüstü. Bu destekle şampiyonluk zor değil..

Amare ve Dirk tamamda diğerleri Garnetten kesinlikle iyi değil.Garnett tarz olarak Dirk ve Amareden daha uygun bize.Lider özellikleride diğerlerinde daha gelişmiş.Sakatlık sorunu falan yok Hakkı.Milletin kafasını karıştırma. :D 70 maç oynadı geçen sezon

Griffin'de biraz zorladim ama Alridge KG'den daha iyi bir oyuncu su anda. 'Lider' 'den kastim topu kritik anlarda eline alip kendi sutunu yaratabilen bir oyuncu.

Bu arada KG geçen sene 2 tane sakatlik geçirdi dizinden. Bunlar kendisini baya etkiledi; Bosh aralarinda match-up'tan galip çikmisti zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt