NBA'den Yıldız Oyuncu Transfer Edilmeli Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA'den yıldız oyuncu transfer edilmeli mi ?

Neyse ben kaçtim, yarin Amare GS'da haberlerini gormek istiyorum heryerde :ask:

Nba'den görüşülen birileri var Hazar Büyüka'nın dediğine göre

Şu Besiktas'dan önce bombayı biz patlatsak ne olay olur ama : )

Haber var mı bizle ilgili?

Garnett için mail atalım klübe beyler

Chris Paul - Tutku Reis - Ender

Lakovic - Gordon

Shipp - Shumpert - Caner

Garnett - Cevher

Zaza - Furkan - Andric

Uygun mudur beyler? :o Lakovic ligde tribünde.

EYÜP YILDIZ

Toplu cevap: Lokavt kesinleşirse bence GS çok iyi bir 3 numara transferi yapacak ama tekrar ediyorum kesinleşirse yapacak!

westbrook olur heralde

4 numara ilk önceliğimiz olmalı.Eğer bütçe el verirse 2. transfer 3 yada 1 numaraya yapılmalı.

Mümkünse 1 numaraya transfer yapılmasın. Zaten guard bolluğundan Tutku'ya yeterince sans gelmiyor. Şimdi 5.guard gelirse kendisini iyice unutacaz.

Bence de 4 numaraya transfer olmalı. Shipp,Caner ve Shumpert 3 numarayı hem lig hem de Avrupa'da iyi götürüyor. 4 numarada Songaila'nın süreleri artık git gide azalıyor. O bölgeye mac içinde uzun süre oynayıp katkı verecek bir oyuncu alınmalı.

Mümkünse 1 numaraya transfer yapılmasın. Zaten guard bolluğundan Tutku'ya yeterince sans gelmiyor. Şimdi 5.guard gelirse kendisini iyice unutacaz.

Bence de 4 numaraya transfer olmalı. Shipp,Caner ve Shumpert 3 numarayı hem lig hem de Avrupa'da iyi götürüyor. 4 numarada Songaila'nın süreleri artık git gide azalıyor. O bölgeye mac içinde uzun süre oynayıp katkı verecek bir oyuncu alınmalı.

Peki, o gelecek 5. guard Chris Paul olursa ?

Garnet ve Ray Allen'ı getirelim 2 sınıf yukarı çıkar basketbolumuz.Savunmada da hücumda da yardırır bu ikili.

Lakovic tutuldugu zaman 0 katki veriyor. Bunu hesaplayamadik. Yoksa Lakovic müthis bir basketbolcu. Ama Williams gibi adamlar tutuldugu zaman da 25-30 sayi patlatiyor. Tabiki Williams gibi adamlari bulmak kolay degil, ancak baski yediginde sayi atabilecek bir adama ihtiyacimiz vardi. Lakovic´in defansi da iyi degil, sayi da atamadigi zaman zaten gerek kalmiyor ki Lakovic´e.

Ender ve Tutku da öyle aman aman skorer adamlar degiller. 1 ve 3 diyorum ben. 2 adam. Ama o bicim yani :)

Oktay hoca zaten Lakovic'i alarak kendi sistemine zarar verdi. Bir de Ray Allen'ı alırsa rakip kısalar dış savunmamızı elek eder. Savunmacı bir 4 almak suan için en iyisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt