Ndiaye Hakkında Şok İddialar!

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
DGFxtENXYAEXBs5.jpg

AMK gazetesi yazarının iddiaları şu şekilde.Ali Gumen (@aligumen) | Twitter

Ndiaye konusunda yaratılan algıyı hayretle izledim. Geçen yönetim döneminde gelen teklif Mustafa Cengiz ve ekibine mal edildi. Ben bildiklerimi aktarayım, gerisi size kalmış. Yazının tamamı @sporgazetesiamk gazetesinde olacak.

Stoke City’nin ilk teklifi yaklaşık 2 hafta önce Dursun Özbek yönetimine geldi. Seçimi düşünen Özbek, oy kaybetmemek, elini güçlü tutmak için Stoke’un 15 milyonluk teklifini 20 Ocak sonrasına attı. Seçilince onu satacaktı

Seçimi yüzde yüz kazanacağını düşünen Dursun Özbek, Ndiaye’ye, ‘Seni seçimi kazandıktan sonra satacağım’ sözünü verdi. Ndiaye bu yüzden bekledi ama yönetim değişti ve onu satmak istemedi. Başkan değişmesi Ndiaye’yi bağlamadı ve ayrılığına izin verilmemesine kızdı.

Ndiaye eski başkan tarafından verilen söz tutulmayınca hüsrana uğradı. Terim transfere karşı çıktı. Selçuk ve Gomis ikna etmeye çalıştı ama olmadı. Ndiaye ayrılığı günler öncesinden belliydi. Özbek onu satacaktı ama işler istediği gibi gitmedi ve ihale Mustafa Cengiz’e bırakıldı.

Dursun Özbek’in satış sözünü verdiği Ndiaye’yi Fatih Terim de Mustafa Cengiz de satmak istemedi. Ama Özbek’in planı da sözü de sarmak üzerineydi. Yazının gerisi yarın AMK’da. Ben bildiklerimi yazdım. Bu algıların nedenini de çok iyi biliyorum. Artık gerisi size kalmış.

dursun-ozbek_3454.jpg

Son düzenleme:
Ya bu şerefsiz nasıl bir adammış ya bunlar doğru mu?Allah belanı versin şerefsiz

Ya allah aşkina şu şerefsiz herifin resmini koymayın. Tipine soktuğumunun yağ tenekesi.

Son düzenleme:
her pisliğin altından bi yağ kokusu çıkıyor

Şu herifin resmini paylaşmayın hayattan soğuyorum.

bu hainin pislikleri bitmiyor. kulübün içine tam anlamıyla etmiş. yeni yönetimin eline 1 değil 2 değil onlarca bomba bırakmış kavas

Galatasaraylı olduğun güne lanet olsun sıfatsız herif.

Daha durun asıl pislikleri riva ve florya ihalelerinde çıkacak kim bilir ne dolaplar çevirdi bu margarin kutusu

Bunu daha sesli dile getirmek lazım, bu adamın dönemi didik didik edilmeli. Ben bu adamın cebinden kulübe para verdiğine bile inanmıyorum.

Kodumun yağlı suratlı ajanı

Beni banlatmadan rahat etmicen yine yazık lan bu insanlara.Tek suçumuz senle aynı takımı tutmak mı?

Her gün yeni bir pisligi ortaya cikiyor serefsizin.

Daha durun Riva ile zirveyi görecek bu pislikler. En büyük hainligi kesinlikle orada yapti bundan adim gibi eminim.

Kim bilir NDiaye'yi satması için managerine ne kadae komisyon teklif ettiler.

Bu hainin pislikleri 2 sens daha temizlenemez.
Eğer secilseydi 10 senemiz çöpe gidecekti.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Dursun malının brumadan sonra kulube soktuğu 2. kazık.

Bu şerefsiz Belhanda transferinde komisyon yemistir 100%

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt