Ndiaye İçin Stoke City ile Anlaşıldı İddiası!

Rakamlar doğruysa şu satışı fiko yapsa 5 ayda 10m kazandırdı diye konusu açılırdı. Bende üzüldüm ama adam kendi istemiş gitmeyi bu kafa ile mi şampiyon yapacak bizi ? yolu açık olsun..

anadolu kulübünden oyuncu alinmaz diyenlere tokat gibi cevap

Güzel bir takım içeriside anadolu dan bazı topçularda gayet iyi iş yapar. Visca-Love-S.Gürler-Aminu-D.Türüç-Y.Yazıcı-A.Ömür.ÖmerAli-E.Akbaba filan bundan çok kötü topçular değil yani ...

Tamam iste ben de diyorum ki , sampiyonluk giderse dolayli yoldan hakli cikip , bugun soylediklerin ile ilgili "ben demistim" demeyecek misin hakli olarak

ama ndiaye satilip da sampiyon olunursa , bir zahmet dogru tahminde bulunmamisim , hem CL hem de ndiayeden gelen parayi topluca kazandik cok sukur demelisin

senin mantığınla o zaman şöyle yapalım kaliteli ne kadar topçumuz var hepsini satalım borcun bir kısmını karşılayalım alt yapıdan gençlerle sahaya çıkıp şampiyonluk kovalayalım . sence böyle bir başarının gelmesi mümkün mü ?
evet dediğin de olabilir ndiayesiz de şampiyon olabiliriz ama bu tezinin genel geçer olduğunu göstermez. kaz gelme ihtimali olan yerden tavuğu esirgemeyeceksin o riski alacaksın . ben olsam madem bu kadro yapılanmasını kurdum ndiaye'yi de tutarım üstüne bir de sol bek alırım işi sağlama alırım .

bak sol bekimiz yok diye ne haldeyiz. büyük takımlar lato'yu ve linnes'i paspas ediyor.

10 m Euro kar ama yapılmayacak transferler ile şampiyonluk kaçar zarar 50m Euro

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadromuz baya kuvvetli ama anadolu denmese de elia yi isterdim

bruma giderken de aklima gelen ilk adamdi

sakatlik gecirdi ama harika bir kumas .. gerci yasin dolduruyor orayi , fegouli ortaya kaydirilinca

Güzel bir takım içeriside anadolu dan bazı topçularda gayet iyi iş yapar. Visca-Love-S.Gürler-Aminu-D.Türüç-Y.Yazıcı-A.Ömür.ÖmerAli-E.Akbaba filan bundan çok kötü topçular değil yani ...

Aynen

Anadolu kulüpler son yillarda daha çok iyi topçular bulabiliyorlar

Ligimizin geliştigini gösteriyor

Bunu yazin da her türlü satardik ama keske Belhanda denen apaci ye güzel bir teklif gelseydi bu dönem.

O herifin defolup gitmesi daha önemli.

senin mantığınla o zaman şöyle yapalım kaliteli ne kadar topçumuz var hepsini satalım borcun bir kısmını karşılayalım alt yapıdan gençlerle sahaya çıkıp şampiyonluk kovalayalım . sence böyle bir başarının gelmesi mümkün mü ?
evet dediğin de olabilir ndiayesiz de şampiyon olabiliriz ama bu tezinin genel geçer olduğunu göstermez. kaz gelme ihtimali olan yerden tavuğu esirgemeyeceksin o riski alacaksın . ben olsam madem bu kadro yapılanmasını kurdum ndiaye'yi de tutarım üstüne bir de sol bek alırım işi sağlama alırım .

bak sol bekimiz yok diye ne haldeyiz. büyük takımlar lato'yu ve linnes'i paspas ediyor.

Peki bunu tercih ederken ve bos kasa ile klubu teslim almisken 4 ay geciken odemeleri ve dolayisiyla borcsuzluk kagitlarini , vergi ve sgk borclarini uefa denetlemesine dek nasil odeyeceksin ?

Vardır da kim bırakır bu saatten sonra. Almak istersen öyle bir adam sen de ederinin 2 katını vereceksin. Bitti gitti bence Selçuk Tolgaya kaldık.
Zaten göz önünde, kendisini kanıtlamış oyuncuları alamayız bu saatten sonra. Dediğiniz gibi astarı yüzünden pahalıya gelir. Badou'yu satmamızın bir esprisi kalmaz. Benim düşüncem daha çok, genç ve sürekli oynama isteği olan, Badou ile kaybettiğimiz dinamizmi katabilecek oyunculardan yana. Ben o kadar hakim değilim oyuncu havuzuna, scout ekibi illa ki böyle bir liste sunar teknik ekibe. Badou gidecek, yerini Tolga - Selçuk - Donk ile dolduracağız derlerse büyük sıkıntı. Transfer şart.

Aynen

Anadolu kulüpler son yillarda daha çok iyi topçular bulabiliyorlar

Ligimizin geliştigini gösteriyor

Ligimizin son dönemde en büyük transfer rekorlarına bakalım Cenk-Cengiz-Ndiaye bunlar hep anadolu takımlarından gelmiş topçular

Gerçekten bu yıl ligin zirvesi olmasa bile ligin kalburüstü takımları iyi gelişti ...

Zaten göz önünde, kendisini kanıtlamış oyuncuları alamayız bu saatten sonra. Dediğiniz gibi astarı yüzünden pahalıya gelir. Badou'yu satmamızın bir esprisi kalmaz. Benim düşüncem daha çok, genç ve sürekli oynama isteği olan, Badou ile kaybettiğimiz dinamizmi katabilecek oyunculardan yana. Ben o kadar hakim değilim oyuncu havuzuna, scout ekibi illa ki böyle bir liste sunar teknik ekibe. Badou gidecek, yerini Tolga - Selçuk - Donk ile dolduracağız derlerse büyük sıkıntı. Transfer şart.

İngiltere'de forma şansı bulamayan oyunculardan birini bulmak gerek.

Hayırlı olsun en azından takım içindeki ödemelerin yapilabilecek olmasına sevindim

Bu rakamlara muazzam bir transfer. Ndiaye bu paraları hak edecek ne bir oyun oynadı ne de yaşı genç acayip potansiyelli bir adam. Dinamizm ve fiziksel mücadele iyi güzel, bize de lazım olan bir taraf ama diğer yanları zayıf bir adam.

Tabii şu da var, yerini dolduramazsan şampiyonluğu büyük ihtimalle unutabilirsin. Ne Tolga ne Selçuk ne de Donk yerini doldurabilir. Rakipler de geçen senelerdeki gibi değiller, Fener hariç diğer ikisi gerçekten dişli. Yani şu gelecek paraya sevinirken şampiyonluktan olup kat kat fazlasından olmayalım. Yönetim bu aptallığı yapmamalı.

Geri
Üst Alt