Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.162
- 2.419
- 1.938
Selçuk'un oynama ihtimali beni endişelendiriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anadolu kulübünden oyuncu alinmaz diyenlere tokat gibi cevap
Kardeş sende de ne futbolcu satma aşkı varmış anlamadım ki . Ne çok güveniyorsun donk, selçuk, tolga'ya.Insallah dogrudur
Tamam iste ben de diyorum ki , sampiyonluk giderse dolayli yoldan hakli cikip , bugun soylediklerin ile ilgili "ben demistim" demeyecek misin hakli olarak
ama ndiaye satilip da sampiyon olunursa , bir zahmet dogru tahminde bulunmamisim , hem CL hem de ndiayeden gelen parayi topluca kazandik cok sukur demelisin
Güzel bir takım içeriside anadolu dan bazı topçularda gayet iyi iş yapar. Visca-Love-S.Gürler-Aminu-D.Türüç-Y.Yazıcı-A.Ömür.ÖmerAli-E.Akbaba filan bundan çok kötü topçular değil yani ...
senin mantığınla o zaman şöyle yapalım kaliteli ne kadar topçumuz var hepsini satalım borcun bir kısmını karşılayalım alt yapıdan gençlerle sahaya çıkıp şampiyonluk kovalayalım . sence böyle bir başarının gelmesi mümkün mü ?
evet dediğin de olabilir ndiayesiz de şampiyon olabiliriz ama bu tezinin genel geçer olduğunu göstermez. kaz gelme ihtimali olan yerden tavuğu esirgemeyeceksin o riski alacaksın . ben olsam madem bu kadro yapılanmasını kurdum ndiaye'yi de tutarım üstüne bir de sol bek alırım işi sağlama alırım .
bak sol bekimiz yok diye ne haldeyiz. büyük takımlar lato'yu ve linnes'i paspas ediyor.
Yahu para peşin değil ise bunları nasıl ödeyeceksin zaten?Peki bunu tercih ederken ve bos kasa ile klubu teslim almisken 4 ay geciken odemeleri ve dolayisiyla borcsuzluk kagitlarini , vergi ve sgk borclarini uefa denetlemesine dek nasil odeyeceksin ?
Zaten göz önünde, kendisini kanıtlamış oyuncuları alamayız bu saatten sonra. Dediğiniz gibi astarı yüzünden pahalıya gelir. Badou'yu satmamızın bir esprisi kalmaz. Benim düşüncem daha çok, genç ve sürekli oynama isteği olan, Badou ile kaybettiğimiz dinamizmi katabilecek oyunculardan yana. Ben o kadar hakim değilim oyuncu havuzuna, scout ekibi illa ki böyle bir liste sunar teknik ekibe. Badou gidecek, yerini Tolga - Selçuk - Donk ile dolduracağız derlerse büyük sıkıntı. Transfer şart.Vardır da kim bırakır bu saatten sonra. Almak istersen öyle bir adam sen de ederinin 2 katını vereceksin. Bitti gitti bence Selçuk Tolgaya kaldık.
Aynen
Anadolu kulüpler son yillarda daha çok iyi topçular bulabiliyorlar
Ligimizin geliştigini gösteriyor
Yahu para peşin değil ise bunları nasıl ödeyeceksin zaten?
Zaten göz önünde, kendisini kanıtlamış oyuncuları alamayız bu saatten sonra. Dediğiniz gibi astarı yüzünden pahalıya gelir. Badou'yu satmamızın bir esprisi kalmaz. Benim düşüncem daha çok, genç ve sürekli oynama isteği olan, Badou ile kaybettiğimiz dinamizmi katabilecek oyunculardan yana. Ben o kadar hakim değilim oyuncu havuzuna, scout ekibi illa ki böyle bir liste sunar teknik ekibe. Badou gidecek, yerini Tolga - Selçuk - Donk ile dolduracağız derlerse büyük sıkıntı. Transfer şart.
Ben de öyle tahmin ediyorum ama işte onun da faizi var, net kar azalacak.stoke city nin vereceği parayı gösterip kredi çekerler öyle oluyor çoğu zaman.
İngiltere'de forma şansı bulamayan oyunculardan birini bulmak gerek.
Bu da doğru seçeneklerden biri. İngiliz kulüpleri göndermek istedikleri oyuncuları cidden 3'e 5'e bakmadan bırakıyor.