Ndiaye Kamptan Ayrıldı!

Gunaydin,

1-Ndiaye en sevdigim oyuncular arasinda,2-Adamin sozlesmesinde 2019 yilinda 18 milyon eur ya serbest kalma maddesi var,30 milyon veya dunya kupasi sonrasi cok daha fazla paraya satariz diyenler neye dayanarak soyluyor bir açıklarlarsa sevinirim,sozlesmesine ek madde mi eklendi,3-Dursun klubun icine etti kendine mahkum etme planlarini yürütüyor tam bir hain sonsuza kadar el cektirilmeli,4-Takimda bes kurus para yok,arsa gitti para nerde acil soruşturma açılmalı,6-Değerini bulan her futbolcu satılabilir bjk cenki satti bizim kadar aglamiyor,7-takimdaki futbolcularin maaslari odenmezse de sampiyonluk cok daha cabuk gider,8-yerine orta saha alinmaz,pek umidim yok ama sadece Asamoah ve kiralik santrafora fitim 3 ay herhalde eldekilerle(Tolga,Donk,Selcuk,Belhanda)idâre edebiliriz,9-bi durun bakalım gercekten satildi mi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
18 e satıldıysa üzülmem ribery gibi adamı bedavaya kaptırmış bir kulübüz unutmayın

zabah gazetesinin kullandigi fotograf b.sehir macindan sonra cekiken bir fotoymus sanirim. ilerleyen saatlerde netlesir. bence terim su an gitmesine izin vermez.
27 Ocak 2018 09:17 ·

şöyle birşey okudum sözlükte umarım doğrudur..

@SarpEkin
Günaydın, adamım sözleşmesindeki 18 rakamının saçma olduğunu gören kişi futbolcu ile birlikte bu rakamı çok rahat değiştirir ve satıştan futbolcuya pay bırakır, böylece dünya kupasında boy göstermesi bile fiyatı katlar. Siz hâlâ sanıyorsunuz ki ben Ndiaye 30 eder diyorum, etmez biliyorum ama piyasanın içinde ettikleri için şuan böyle dinamik bir orta saha bulmak imkansızlaşıyor.

zabah gazetesinin kullandigi fotograf b.sehir macindan sonra cekiken bir fotoymus sanirim. ilerleyen saatlerde netlesir. bence terim su an gitmesine izin vermez.
27 Ocak 2018 09:17 ·

şöyle birşey okudum sözlükte umarım doğrudur..

Burak bey de satılmayacak yok öyle bir şey demiş.

16 ya satmışlar ulan zaten adamı 7.5 milyon euroya aldık kendide aldı 1 milyon şu ana kadar etti 8.5 milyon euro.Gitmek istedi diye gönderiyoruz diyecekler görün siz iyi izleyin geçmiş olsun bu saatten sonra şampiyonluk hayal.

Badou'yu sezon sonuna da aynı fiyatlara okuyabiliriz şimdi satılmasına karşıyım öyle bir oyuncun hatta ona yakın bile yok.

Bu arada parası falan ödenmiştir umarım Dursun kasayı boşaltıp gitmiş malum Hayro, Ribery vakası yaşanmasındansa 16-18'e satmak iyidir

''@gamasporcom
galatasaray’da ndiaye “stoke city’ye gitmek istiyorum” diyerek dün gece kamptan ayrıldı.
terim “satmayın” demesine rağmen, “gitmek istiyorum” diyen ndiaye’yi tutmadı. bu gece fernando’dan sonra ndiaye oynamayacak
transfer bedeli 16 milyon euro. transfer 31 ocak’ta sona eriyor''

haberi dogru varsayarsak yapacak pek birşey gozukmuyor adam gitmek istiyor..

belki eski takımını ziyarete gitti diyecektim,hala da öyle diyorum

ayrıca onca takım kendisini isterken seçimini bizden yana yapmış bir adam devre arasında neden gitsin

neyse ,ben iyi niyetimi koruyacağım resmi açıklama yapılana kadar

Son düzenleme:
''@gamasporcom
galatasaray’da ndiaye “stoke city’ye gitmek istiyorum” diyerek dün gece kamptan ayrıldı.
terim “satmayın” demesine rağmen, “gitmek istiyorum” diyen ndiaye’yi tutmadı. bu gece fernando’dan sonra ndiaye oynamayacak
transfer bedeli 16 milyon euro. transfer 31 ocak’ta sona eriyor''
16 mı ???!!!!!!!!!!!!!

Haber dogruysa bu yonetim eger bunu basardiysa , ama oyle ama boyle , kasaya konan paranin haddi hesabi yok

16 yi siz yaziyorsunuz , dogruysa , ayrica 2,750 aliyor , 3,5 senesi var daha 10,5 milyon euro eder

bitmedi osmanliya 1,5 bonus odemesi var 25 ve 50 inci maclarda

puan basina da 5 bin euro su var , 4 senede 250 puan civari alinir , 1,25 milyon euro eder

yani bu satistan kasaya giren ve artik cikmayacak olan 30 milyon euro dan bahsediyoruz . Yaklasik 135 milyon TL lik bir kasa acikligi saglar

Yalnız seneye 18 milyon euro serbest kalma bedeli olacak adamı 16 ya satma büyük transfer başarısı yönetime ve başkana en içten sevgilerimi gönderiyorum buradan!

Hayır satarsın...ama 3-4 gün transfer dönemin kapanmasına dek değil.

Planlı ve Alternatifler ile anlaşıp, öyle satarsın...

Geri
Üst Alt