Ndiaye Kamptan Ayrıldı!

çok saçma çok şu dakkada olcak iş değil sevinenleri de anlamıyorum sen şampiyon olsn istediğin fiyata istediğin oyuncuyu satarsın belhandayı bile yüksek ücrete satarsın ama şimdi 16 ya verdiysek çok büyük hata olur ayrıca kim oynucak selçuğa mı kaldık transfer olmaz kandırmayın kendinizi

çok saçma çok şu dakkada olcak iş değil sevinenleri de anlamıyorum sen şampiyon olsn istediğin fiyata istediğin oyuncuyu satarsın belhandayı bile yüksek ücrete satarsın ama şimdi 16 ya verdiysek çok büyük hata olur ayrıca kim oynucak selçuğa mı kaldık transfer olmaz kandırmayın kendinizi

Ya bizim taraftar kadar gaza hemen gelen tayfa yok sanıyorlar ki selçuk kayserispor maçının ilk yarısındaki performansını kalan 16 maçta gösterecek.Ahanda buraya yazıyorum 2 maç sonra başlarız selçuğa sövmeye tekrar.

Gitmek istiyorum diyen her oyuncuyu göndereceksek işimiz var. Ndiaye takım için önemli oyuncu, özel yetenekleri var ki ligde kimsede yok bunlar. Premier ligden teklif almasına neden olanda bu spektaküler özelliği. Anlık patlama yapması, topla biranda fırlayıp gitmesi. Ancak olmazsa olmaz diyemem. Maç içinde kaybolduğuda çok oluyor. Derbilerde etkisiz kalıyor. Skora katkısı çok düşük. Maç içinde sürekliliği olmayan bir oyuncu için premier lige gidebilmek büyük iş. Bizim için önemli bir kayıp ama şampiyonluğumuzu etkilemez bence eğer sol bek gelecekse.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haber dogruysa bu yonetim eger bunu basardiysa , ama oyle ama boyle , kasaya konan paranin haddi hesabi yok

16 yi siz yaziyorsunuz , dogruysa , ayrica 2,750 aliyor , 3,5 senesi var daha 10,5 milyon euro eder

bitmedi osmanliya 1,5 bonus odemesi var 25 ve 50 inci maclarda

puan basina da 5 bin euro su var , 4 senede 250 puan civari alinir , 1,25 milyon euro eder

yani bu satistan kasaya giren ve artik cikmayacak olan 30 milyon euro dan bahsediyoruz . Yaklasik 135 milyon TL lik bir kasa acikligi saglar
Futbol takımında sadece ekonomik parametre önemli değil. Başarıya endeksli sportif parametre ler, hele büyük takımlar da, çok daha önemli.

Invest
Risk
Win
Repeat.

Son düzenleme:
Orada donk selcuk tolga fernando var , rahatlikla yeter bu 4 adam

illa her sattigin adamin yerine transfer de gerekmiyor , bu tip bir satis , basarinin olmamasi anlamina da gelmez

ndiaye bir hagi degil , cogu macta da elestiri almis birisi , klubun mali durumundan ve muhtemel alinabilecek yeni cezalardan haberiniz yok sanirim

sampiyon olup sampiyonlar liginden ffp sebepli men edilirsek ne diyeceksiniz ?

onca para car cur edildigi icin maas odeyemez hale geldik

bir kendinize gelip mantikli yorumlar yazin , su an teklif gelse fernando , gomis ya da muslerayi bile satmak zorunda oldugumuz bir haldeyiz mali olarak

Satılır tabi ki satılmaz değil ama transfer döneminin bitmesine kalmış 4 gün. Bu parayla sol bek, forvet ve orta saha transferi yapmak istesek vakit yetmeyecek. Keza oyuncuların maaşları da ödenecek. Plan program olmadan yapılıyorsa bu iş çok büyük hata.

illa her sattigin adamin yerine transfer de gerekmiyor , bu tip bir satis , basarinin olmamasi anlamina da gelmez

ndiaye bir hagi degil , cogu macta da elestiri almis birisi , klubun mali durumundan ve muhtemel alinabilecek yeni cezalardan haberiniz yok sanirim

bir kendinize gelip mantikli yorumlar yazin , su an teklif gelse fernando , gomis ya da muslerayi bile satmak zorunda oldugumuz bir haldeyiz mali olarak

donk mu?

Futbol takımında sadece ekonomik parametre önemli değil. Başarıya endeksli sportif parametre ler, hele büyük takımlar da, çok daha önemli

sampiyonlugu biz de herhalde cok istiyoruz ama belli ki takim icinde huzur kalmadi parasal gecikmelerden dolayi , her dakika su tarihe kadar su kadar futbolcu odemesi yeni yonetime miras kaldi seklinde haberler var , cogu da dogru

ekonomik anlamda herkes bu isleri yapiyor , cengiz satiliyor , marcelo ve cenk satiliyor , kjaer satiliyor

bunlar satan kluplerin omurgalarindaki onemli adamlar degiller miydi ? Bir biz mi tersini yaparak dogrusunu biliyoruz

hadi elindeki tek kaleci tek golcu olsa anlarim , orta sahanin ortasi en cok alternatifimiz olan bolge zaten

Haber dogruysa bu yonetim eger bunu basardiysa , ama oyle ama boyle , kasaya konan paranin haddi hesabi yok

16 yi siz yaziyorsunuz , dogruysa , ayrica 2,750 aliyor , 3,5 senesi var daha 10,5 milyon euro eder

bitmedi osmanliya 1,5 bonus odemesi var 25 ve 50 inci maclarda

puan basina da 5 bin euro su var , 4 senede 250 puan civari alinir , 1,25 milyon euro eder

yani bu satistan kasaya giren ve artik cikmayacak olan 30 milyon euro dan bahsediyoruz . Yaklasik 135 milyon TL lik bir kasa acikligi saglar

ya sinan ne saçma sapan hesaplar yapıyorsun yine

senin futbolcular üzerine yaptığın hesaplar hep, sanki kadromuz 100 kişi giden adamın yerine anında adam koyabiliyoruz bu yüzden sadece yüksek maaş yükünden kurtuluyoruz mantığıyla

uzun dönemde kasaya girecek tek para 7.5 milyonun üzerine ekstra aldığımız para olur

orta saha rotasyonu bozulur ilk 2 nin dışına çıkarsak aldığımız o farkta kurtarmaz edeceğimiz zararı

stabil düşünen bir adam da değilsin ama yaptığın hesaplar hep stabil

ya şakamı enerjisi yeter hiç aynı şey değil ndiaye 8 numara saydığın adamlar 6 numara sadece defans oyununu oynar set oyununu oynuyamaz ndiaye küçümsemeyin önemli takım için özellikle büyük maçlarda eksikliği çok olur poko bile transfer etselerdi sesim çıkmazdı ama son 4 gün olmaz eksiyi yazar yönetime

sampiyonlugu biz de herhalde cok istiyoruz ama belli ki takim icinde huzur kalmadi parasal gecikmelerden dolayi , her dakika su tarihe kadar su kadar futbolcu odemesi yeni yonetime miras kaldi seklinde haberler var , cogu da dogru

ekonomik anlamda herkes bu isleri yapiyor , cengiz satiliyor , marcelo ve cenk satiliyor , kjaer satiliyor

bunlar satan kluplerin omurgalarindaki onemli adamlar degiller miydi ? Bir biz mi tersini yaparak dogrusunu biliyoruz

hadi elindeki tek kaleci tek golcu olsa anlarim , orta sahanin ortasi en cok alternatifimiz olan bolge zaten
Yönetim çıksın bu maddi konuları artık açık açık anlatsın.

Bir enformasyon kirliliği var...

ya sinan ne saçma sapan hesaplar yapıyorsun yine

senin futbolcular üzerine yaptığın hesaplar hep, sanki kadromuz 100 kişi giden adamın yerine anında adam koyabiliyoruz bu yüzden sadece yüksek maaş yükünden kurtuluyoruz mantığıyla

uzun dönemde kasaya girecek tek para 7.5 milyonun üzerine ekstra aldığımız para olur

orta saha rotasyonu bozulur ilk 2 nin dışına çıkarsak aldığımız o farkta kurtarmaz edeceğimiz zararı

stabil düşünen bir adam da değilsin ama yaptığın hesaplar hep stabil

Bonservis kari tamam , orada anlastik , 7,5 vermisiz , 16 alirsak 8,5 kar ederiz , osmanliya da ek bonusu vermekten kurtuluruz (o maddenin icerigini bilmiyorum)

ama bizim hep goz ardi ettigimiz bir sey daha var , futbolcularin senelik ucretlerinden dogan yuk , her sene birike birike artiyor , mesela biriyle 4 senelik sozlesme yapiyorsun 3 milyon eurodan ama her sene odeyeceksin bunu

elbette satis yaptiginda bu parayi odemekten de kurtuluyorsun , hem para aliyorsun , hem de gelecekteki para cikisini yok ediyorsun

Yine bir iddia ve ortalık darmaduman. Daha dün başkan resmi organlar dışında yazılan hiçbir şeye inanmayın dedi. Şimdi kalkmış bir iddiayı konuşuyoruz.

Bir kaç saat sonra gerçekten Ndiaye'nin satıldığı haberi çıktığını var sayalım. Ben bunun planının yapıldığına inanıyorum. Terim yaş tahtaya basacak biri değil. Önlem alınmış alternatif üretilmiştir. Ben teknik ekibe güveniyorum.

Donk Sekçuk Tokga bir araya gelse bir Ndiaye etmez. Bu adam yıllar sonra orta sahaya dinamizm getiren adam presin kilit ismi. Son 3 senedir rakiplerden top alamıyorduk. Satmak büyük hata olur.

Populist kelimeler turedi , yok 6-8 numara , yok box to box

futbol basit oyun , orta saha denen yerde ihtiyaci karsilayacak adamlar olursa bu rakamlarin hic bir onemi yok

ndiaye de vazgecilmez bir adam degil , kaldi ki diger 3 takimdan ornekler verdim , herseyi biz mi dogru biliyoruz

gomis i satmaktir cenk i satmak , maicon u satmaktir kjaer i veya marcelo yu satmak , rodriguez i satmaktir cengiz underi satmak

butun klupler parasal karsiligini buldugu zaman ellerindeki cevheri gonderiyor , mantik lutfen

Donk Sekçuk Tokga bir araya gelse bir Ndiaye etmez. Bu adam yıllar sonra orta sahaya dinamizm getiren adam presin kilit ismi. Son 3 senedir rakiplerden top alamıyorduk. Satmak büyük hata olur.
hah şöyle ya mantıklı bi yorum gördüm alalade bir futbolcu gibi davranılıyo stoke city salak değil ndiayenin özelliklerini görmüş bizim taraftar kendi malını kötülemeye bayılır özellikle bu forumda bazı insanlar delirtiyo insanı

Geri
Üst Alt