Ndiaye Kamptan Ayrıldı!

Millet bilgisayar oyunu oynar gibi alıyor satıyor habire en önemli bölgemiz yav herif ciğersiz şekilde koşuyor basıyor heryere .. önünde dünya kupası var seneye büyük ihtimal CL var seneye satılsın 20m ve üzerine satılsa kimse ses etmez.. neyse yav inş yalandır da akşam rahat bir şekilde izleriz maçı..

çok saçma çok şu dakkada olcak iş değil sevinenleri de anlamıyorum sen şampiyon olsn istediğin fiyata istediğin oyuncuyu satarsın belhandayı bile yüksek ücrete satarsın ama şimdi 16 ya verdiysek çok büyük hata olur ayrıca kim oynucak selçuğa mı kaldık transfer olmaz kandırmayın kendinizi
Bence sevinen yok mesela ben uzuluyorum ama kasa tamtakır futbolcular para almazlarsa da sampiyonluk hayal malesef biraz mecburi ha keske para bulunsa satilmasa opsiyon arttirilsa ne guzel olur

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon sonu olsa iyi bir paraya Ndiaye satılabilirdi ama şuan satılması bence çok büyük hata olur. Tolga, Selçuk ve Donk ile topu nasıl ileriye taşıyacağız merak ediyorum. Ayrıca Stoke City zaten kıl bir kulüp İmbula için yaptıklarını biliyoruz. Hemen ilk teklifi kabul etmemeliyiz biraz tok satıcı olmalıyız. Meira'yı da 5-6 milyon euro için satmıştık hepimiz sonra neler olduğunu biliyoruz. Kewell Avrupa maçında stoper oynamıştı. Keşke bu teklif (haber doğruysa tabi) Belhanda için yapılsaydı dakikasında yollanırdı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu haber yalan çıkarsa forumda sabah gazetesi ve ekrandaki karşılığı ASpor kanalının haberlerinin paylaşımları yasaklanacak mı?

Sebep?

Her şeyi kafasına göre farklı senaryolar üreterek yorumlayan üye profili var zaten. Başta Stoke'la anlaştı diye kampı terketti oldu şimdi takımdan ayrılmak istiyormuş ondan kampı terketti oldu, biri yakını hastadır belki diyor, diğeri haberi değiştirmişler akşam farklıydı sabah farklıydı diyor.

Bu taraftar profili olduktan sonra medyaya laf etmek mantıklı gelmiyor bana.

Fatih Terim yine muhbir avi yapiyor galiba.Transfer olayi olsa coktan ortalik yikilirdi.

Sezon sonu olsa iyi bir paraya Ndiaye satılabilirdi ama şuan satılması bence çok büyük hata olur. Tolga, Selçuk ve Donk ile topu nasıl ileriye taşıyacağız merak ediyorum. Ayrıca Stoke City zaten kıl bir kulüp İmbula için yaptıklarını biliyoruz. Hemen ilk teklifi kabul etmemeliyiz biraz tok satıcı olmalıyız. Meira'yı da 5-6 milyon euro için satmıştık hepimiz sonra neler olduğunu biliyoruz. Kewell Avrupa maçında stoper oynamıştı. Keşke bu teklif (haber doğruysa tabi) Belhanda için yapılsaydı dakikasında yollanırdı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Newcastle da istiyordu sanirim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ha Badou'yu statta özellikle izleyen biri olarak kesinlikle abartıldığını da söylemeliyim, enerjiyle bitmiyor iş Sinan iyi demiş 9 kağıt verildi diye kazık yedik dedi herkes 18'e gitmesin deniliyor ama ne hikmetse, 5 milyon euroya onun yapacağı işi yapacak adam bulunur ki onun yapacağı işten ziyade 8 numara lazım oraya zaten, ha halefi belli değilse bile sene sonu ya da seneye 20 milyon euro üstüne satılacağının garantisi olmadığını da söyleyelim, makine değil bunlar sürekli gelişmeyip daha da çökebilir.

Bu olayın tek bir kötü boyutu var o da takımdan ayrılmak istemesi, bunun tek sebebi de maaş olabilir zaten.

Ona ederinin üstünde maaş ve bonservis veren takımdan bu kadar kısa sürede böyle bir yol benimseyerek ayrılmak istiyorsa zaten 10 milyon euro üstü her bedele satılması, bu tarz adamlara ihtiyaç yok ki böyle bir ihtimali de pek olası görmüyorum.

Onun dışında sebep her neyse çok da sorun değil.

Fernando ve Mariano dışındaki yazın alınan tüm oyuncuların ederini bulduğu anda yollarının ayrılmasına karşı çıkmam.

Bu taraftara yazık yav, millet gidiyor GS Store'dan alışveriş yapıyor, ciddi gelir elde ediliyor ama o günün akşamına kilit oyuncularından birini yolluyorlar. Küfür etseler daha az koyar.

Sebep?

Her şeyi kafasına göre farklı senaryolar üreterek yorumlayan üye profili var zaten. Başta Stoke'la anlaştı diye kampı terketti oldu şimdi takımdan ayrılmak istiyormuş ondan kampı terketti oldu, biri yakını hastadır belki diyor, diğeri haberi değiştirmişler akşam farklıydı sabah farklıydı diyor.

Bu taraftar profili olduktan sonra medyaya laf etmek mantıklı gelmiyor bana.

Doğrudur. Kendimi kendim bileli aşamadığımız bir sıkıntı. Taraftarın kanseridir iddiaları saatlerce tartışmak. Haklısın.

Eski bir gazeteci olarak tabii ki sansüre karşıyım. Sansür yüzünden işimi yapmıyorum. Ama bu sabah gazetesinin yaptığı ilk şey değil. Özellikle takip edeceğim. Favori mesajım özelliği var sağ olsun ve bir kaç ay sonra sabah gazetesinin Galatasaray hakkında yaptığı yalan haberlerin olduğu ayrıntılı bir başlık açacağım.

Mesela bjk kyle ile vagneri aldi deniyor , birine 1,8 digerine 3,2 odeyeceklermis

yanlis . Negredo ile pektemek var .5 milyon euro odedigin zaman cenk artik 22 degil 17 ye gitmis olacak

bir de tek adam yerine iki kisiye para odeyeceksin

Tekrar Selçuk ve Donk a kalacağız demek. ( deja vu)

Bize yakışan bir strateji zaten, illa şampiyonluk yolunda bir hatamız olmalı tabi yoksa şaşırırdim

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt