Ndiaye Kamptan Ayrıldı!

30 milyon 40 milyon bile olsa satılması hatadır. Sen şampiyonluga gidiyorsun ilk 11 oyuncunu ne b.k yemeye satıyorsun ? Bırakın bu tacir kafasını Allah aşkına. Selçukla Donk oynar artık başa dönüyoruz
Hadi ordan, 30-40 milyon euroya Türkiye liginden topçu satılmamış daha önce.
O paraları verseler forumca sırtımızda taşırız, bize kalmadan yöneticiler taşır zaten

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zaten mesele brumayı ikna etmekti benim kafam karışık gitmek istiyorum diyen herkese yol verirsek işimiz var sen en formda ve geleceği açık bir adamı bile takımında tutamıyorsan ve aldğın paraya yakın bi paraya satıyorsan sıkıntı var bu işte
malesef tüketme işini iyi yapıyoruz ama üretim 0
Coutinho da gitmek istedi gitti gitmek isteyen oyuncu takımın ahengini bozar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
ortasahada az oyuncumuz yok,ortasaha da fernando dısında oyuncumuz varmı sizce

Satılmasına karşı olan birisi olarak...

30-40 veren olursa satmayanı hain ilan ederdim.
Şampiyonlar ligi parası resmen sayılır zaten

Bu forumda oyle kisiler var ki , atiyorum sampiyonluk ve devaminin toplam geliri 100 milyon euro olsun

200 milyon vereyim sana ama 2 inci ol deseler kabul etmezler :)

Bu forumda oyle kisiler var ki , atiyorum sampiyonluk ve devaminin toplam geliri 100 milyon euro olsun

Tabiki etmeyiz bu oyunun amacı bu
Yoksa ticaret yaparız

200 milyon ver kümeye düşmeye razıyım ben :)
Çıkarız hemen zaten.
Kredi Borçumuzu kapatıyor bu miktar yani.

Coutinho da gitmek istedi gitti gitmek isteyen oyuncu takımın ahengini bozar

biri barca ya gidiyo biri lepzig e yani lepzig bizden üstünmü dahamı cazip bence değil sıcak para yı görünce direk saldılar adamı
birisi 13 m den 120 m ye gidiyo diğeri 11 m den hadi tüm bonuslara 15 m diyelim
tolganın 2 m aldı erenin 2 m aldığı yerde bruma yı onlardan az maaşa tutamazsın bunlar benim kendi görüşüm

biri barca ya gidiyo biri lepzig e yani lepzig bizden üstünmü dahamı cazip bence değil sıcak para yı görünce direk saldılar adamı
birisi 13 m den 120 m ye gidiyo diğeri 11 m den hadi tüm bonuslara 15 m diyelim
tolganın 2 m aldı erenin 2 m aldığı yerde bruma yı onlardan az maaşa tutamazsın bunlar benim kendi görüşüm
Farketmez reis sonuçta çap meselesi ndiyae nın çapı bu

Yav bırak Allah aşkına boş yapma sende bu takımda para edecek iki oyuncu var şu anda biri garry diğeri ndiaye.
Ok "boş yapmayayım".

Eskiden olsa şu laflarını tek tek sana yedirirdim ama üyelerimiz bundan rahatsız ee artık seviyeli konuşmayı bilmeyenlerin cezasını kendim yazarak değil panel üzerinden verdireceğim.

Seviyeli konuşmayı öğrenince geri dönersin.

Ndiaye 20'ye yakın gidecekse gitmeli her türlü. Zaten maç öncesi tutup kamptan ayrılan adamı da göndermek daha doğru. Ama artık defans/ofans ikilisini iyi yapan her futbolcu en az 8-9'a tutuyor, daha fazla hatta. Kısaca öyle deli bir kar olmayacak sanki. Bu arada giderse kim gelecek ki yerine ?

Geri
Üst Alt