Ndiaye'nin Maliyeti Açıklandı!

Oyuncunun, 15.06.2019 tarihinden itibaren 18.000.000 Euro net tutar karşılığında sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı vardır.

LAN BUNU GÖRMEDIM BILE DAHA. Iyi ki bi Spora gittim. Adam muazzam oynayip gitse bile kar yapmiyoruz adam gibi

Yönetimler gelip geçicidir bir gün Galatasaray düzlüğe çıkar ve iyi işler yapmaya başlarsa o zaman da lütfen geri dönüş yapma sinan.

Takım tutma olayına şirket gözüyle bakamazsın taraftarlık ruhuna ters. Sen kulübünün iyi kötü arkasında olursun yorumlarını yaparsın, iyi yönetiyosa alkışlar kötü yönetiyosa eleştirir ve belki de küsersin.

Bu şu demek olmuyo
Kim iyiyse onun yanındayım
O zaman senin olayın taraftarlık değil hatta bu bi kişilik bile değil.
İnsan yaşarken kendine bi karakter oturtmalı ve ona göre davranmalı. Sen bu konuda zayıfsın bana göre
Yorumlarım için alınma ama böyle.

TapaTalK

Her sey degistiriliyor , boyle tabularim yok benim . Kac tane kiz arkadasin oldu ? ilkiyle cikmayi kasarken bir gun nefret edecegini ongoruyor muydun , yanlislarini gordukce katlanip hayati zindan mi ettin kendine

kac cocugu olanlar bosaniyor , defalarca evleniyor , is degistiriyor , ev degistiriyorsunuz .. hayat degisimdir

Bu yazdiklarimin tercumesi sudur aslinda , biz bir kongre uyesi olarak bu gidisata engel olamadik . Bir itiraftir aslinda. Sira siz taraftarlarda artik .. Ama bilinclenmeye sebep oldu olanlar

Biz senelerdir bunlari soyluyorduk , ama artik alenen yapiliyor ,sizi de cildirtacak sekilde .. Bir musibet bin nasihat olayi yani

Artik bu asamadan sonra senin o dedigin "degisir GS yine toparlanir" gibi bir durum imkansiz.

Sadece bu seneki gelecege yonelik imzalarin toplam maliyeti ,hic transfer yapilmazsa 4 kesintisiz sampiyonluk ve CL ile belki toparlanir .O da belki

TR de kluplerin gelirleri bu harcamalari finanse etmeye yetmiyor

9 Milyon Avro Bonservis.

2 Milyon 750bin Avro yıllık keş maaş.

her 1 puan'a 5 bin, 3 puan'a 15 bin avro maç başı.

BkojJROCQAA7-8k.jpg

seneye bunlari nasil göndercez ? resmen batik ya artik kendimizi düzeltemeyiz

bunda net olarak komisyon var. 500k alan adam 3 mio na yakin para mi alacak. Bunlar kiminle J.B.T geciyor?

Bakin ilgaz cinar konusuyor.

iki bankadan 178 milyon TL kredi cekilmis.

Bu transferde harcanan paralar (bonservis ve tum ileriki yillara ait taahhutler 500 milyon liraya dayanmis)

Riva parasi gitti , florya ihalesinden sonra kalacak paralarla borc bitse bile bu yeni kredileri kapatacak bir sey de kalmadi elde

Biz bunlara engel olamadik , insallah siz klubun gelecegi icin olabilirsiniz . Benden bu kadar

9 milyon Euro
3 oyuncu hakkı
3 milyon Euro yıllık maaş

500 bin euro alan adama 1,5 milyon Euro versen imzalar ayrıca madem 9 veriyorsun 10 istenen yerde 3 futbolcuyu niye veriyosun. Çıldırmak üzereyim inanamıyorum.

Bu işte kesinlikle bir iş var. Soruşturulmalı bu transfer ve bu yöneticiler. Bu insanlar ya Galatasaraylı değil ya okur yazar değil ya da dürüst değil.

Son düzenleme:
Her sey degistiriliyor , boyle tabularim yok benim . Kac tane kiz arkadasin oldu ? ilkiyle cikmayi kasarken bir gun nefret edecegini ongoruyor muydun , yanlislarini gordukce katlanip hayati zindan mi ettin kendine

kac cocugu olanlar bosaniyor , defalarca evleniyor , is degistiriyor , ev degistiriyorsunuz .. hayat degisimdir

Bu yazdiklarimin tercumesi sudur aslinda , biz bir kongre uyesi olarak bu gidisata engel olamadik . Bir itiraftir aslinda. Sira siz taraftarlarda artik .. Ama bilinclenmeye sebep oldu olanlar

Biz senelerdir bunlari soyluyorduk , ama artik alenen yapiliyor ,sizi de cildirtacak sekilde .. Bir musibet bin nasihat olayi yani

Artik bu asamadan sonra senin o dedigin "degisir GS yine toparlanir" gibi bir durum imkansiz.

Sadece bu seneki gelecege yonelik imzalarin toplam maliyeti ,hic transfer yapilmazsa 4 kesintisiz sampiyonluk ve CL ile belki toparlanir .O da belki

TR de kluplerin gelirleri bu harcamalari finanse etmeye yetmiyor
Verdiğin örnek ayrı bi olay
Kız ile takım tutmak bir değil

Sen takıma sövüyosun sayıyosun belki 10 gün sürüyo kızgınlığın ama geri dönüyosun onu destekliyosun
Sarı kırmızı renkleri görünce dayanamıyosun o formayı görünce

Bırakmak en kolayı zor olan takımına iyi kötü yorumlarınla sahip çıkıp nerde yanlış varsa o yanlışı ordan söküp atmak
Biz onun için çabalıyoruz
Senin bundan sonra ne yapıcağını bilmem ama takım tutma olayının kesinlikle verdiğin örnekle alakası yok.
Bu duygu başka
Sen anlayamıyosun ve o yüzden yaptığımız yorumlarda senin için bişey ifade etmiyo

TapaTalK

dursunun galatasarayı batırma projesi tam gaz devam ediyor. osmanlıdan 500 bin alan adama 3 milyonu ancak galatasarayı batırmak isteyen bi hain verir.çıldırmamak elde değil şu adama 1.5 versen bile gelir adam gibi bi yönetimin olsa

Verdiğin örnek ayrı bi olay
Kız ile takım tutmak bir değil

Sen takıma sövüyosun sayıyosun belki 10 gün sürüyo kızgınlığın ama geri dönüyosun onu destekliyosun
Sarı kırmızı renkleri görünce dayanamıyosun o formayı görünce

Bırakmak en kolayı zor olan takımına iyi kötü yorumlarınla sahip çıkıp nerde yanlış varsa o yanlışı ordan söküp atmak
Biz onun için çabalıyoruz
Senin bundan sonra ne yapıcağını bilmem ama takım tutma olayının kesinlikle verdiğin örnekle alakası yok.
Bu duygu başka
Sen anlayamıyosun ve o yüzden yaptığımız yorumlarda senin için bişey ifade etmiyo

TapaTalK

Sevinerek verilmis bir karar degil . Olanlari gormuyor musun ?

Sevdigin biri kopruye cikip intihar etmek istiyorsa engel olursun ,evde konusursun , hala otobuse binip yola ciktiysa beraber gider sacmalama dersin ,korkuluklara tirmandi ise tutup cekmeyi denersin

ama artik asagi atladi ise pesinden atlamazsin

GS su an bu son faza girdi .

Beşiktaşın feda dönemlerinden daha kötü dönemler göreceğiz. Tekrar çıkar mıyız bilmem de kulüp dibi görecek. Çok değil 1 2 seneye oyuncular paralarını alamadıklarını için bavullarını alıp UEFA ya gidecekler.
adam planlı şekilde galatasarayı batırıyor. şimdiki hamlesi riva ve floryayı transfere harcamak. kulüpten ayrılınca elinde riva ve florya kalmamış batık bi kulüp olacağız. 2-3 transferle orgazm olup kulübün batışına alkış tutacak kadar transferi taraftarı değilim olmayacağım. sokayım transferlerine

Ne diye laf anlatiyorsunuz su tinerciye. Kongre de bunun gibi mallar dolu iste o yüzden burnumuz boktan cikmiyor.

Oturduğum yerde terliyorum elim ayağım titriyor inanamıyorum abi. Kime veriyorsunuz bu paraları. Bu koşullarla çoğu yıldızı getirirsiniz zaten Türkiye'ye. Adamı da mundar ettiniz bu yükle bu adamın hata şansını bitirdiniz. Yazıklar olsun batıracaksınız kulübü. 12 milyon euroya Luizi aldı M.City siz neyaptığınızı biliyormusunuz kendinizde misiniz babanızın parasını mı harcıyorsunuz.

Son düzenleme:
West Ham karismasaydi sanirim yari fiyatina alirdik hem bonservis ve maas. Dangalaklar gaza gelmisdir West Ham'de istedigini duyunca.

Sevinerek verilmis bir karar degil . Olanlari gormuyor musun ?

Sevdigin biri kopruye cikip intihar etmek istiyorsa engel olursun ,evde konusursun , hala otobuse binip yola ciktiysa beraber gider sacmalama dersin ,korkuluklara tirmandi ise tutup cekmeyi denersin

ama artik asagi atladi ise pesinden atlamazsin

GS su an bu son faza girdi .
Diyelim ki bu takım bu sene öyle böyle şampiyon oldu ve harcadığı paraları gelirleri ile dengeledi

Peki sen uçurumdan düşmüş bu takıma uzaktan mı bakıcan yoksa ben GS'yi zor gününde bırakmadım takımımın yanında oldum yorumlarımla mı diyicen

Beşiktaş taraftarı kaç sene şampiyonluk göremedi ve yıldırım demirören zamanı borç batağında sürünüyolardı şimdi 2 senedir düzlüğe çıktılar sor bakalım taraftarlarına Beşiktaş'lılığını askıya alan varmıymıs?

İnsan bi renk sevdiği zaman isterse borç batağında olsun onu destekler. Sana tavsiyem gelip geçici başarı furyasına katılma hayatını adayacağın birşeyler olsun.

TapaTalK

adam planlı şekilde galatasarayı batırıyor. şimdiki hamlesi riva ve floryayı transfere harcamak. kulüpten ayrılınca elinde riva ve florya kalmamış batık bi kulüp olacağız. 2-3 transferle orgazm olup kulübün batışına alkış tutacak kadar transferi taraftarı değilim olmayacağım. sokayım transferlerine

Transfer olsun veya olmasın diye demiyorum. Yapılan transferler güzel aslında fiyatlar tartışılır orası ayrı konu ama kulüp gerçekten batağa gidiyor.

Marco benassi Torino 9.5 milyon euro 22 yaşında
Maximilian Arnold wolfsburg 10 milyon euro 23 yaşında
Viladimir Darida Hertha Berlin 10 milyon euro 26 yaşında
Didier Ndong Sunderland 10 milyon euro 23 yaşında
Alfred duncan Sassuolo 8.5 milyon euro 24 yaşında
Jakub Jankto Udinese 8 milyon euro 21 yaşında
Fred Shaktar Donetsk 8 milyon euro 24 yaşında
Seko Fofana Udinese 7.5 milyon euro 22 yaşında
Bruno Fernandes Sporting lizbon 7.5 milyon euro 22 yaşında

transfer nöbetinde yazmıştım ndiaye ye verilen parayla alınabilecek oyuncular daha liste çok uzunda araştırma gereği duymadım.Hepsi merkez orta saha (Ndiaye 27 yaşında)

Diyelim ki bu takım bu sene öyle böyle şampiyon oldu ve harcadığı paraları gelirleri ile dengeledi

Peki sen uçurumdan düşmüş bu takıma uzaktan mı bakıcan yoksa ben GS'yi zor gününde bırakmadım takımımın yanında oldum yorumlarımla mı diyicen

Beşiktaş taraftarı kaç sene şampiyonluk göremedi ve yıldırım demirören zamanı borç batağında sürünüyolardı şimdi 2 senedir düzlüğe çıktılar sor bakalım taraftarlarına Beşiktaş'lılığını askıya alan varmıymıs?

İnsan bi renk sevdiği zaman isterse borç batağında olsun onu destekler. Sana tavsiyem gelip geçici başarı furyasına katılma hayatını adayacağın birşeyler olsun.

TapaTalK

Abicim ben 1993 senesinde maclara gitmeye baslayan ,1999 senesinden bu yana KESINTISIZ her sene kombine alan, GS de aktif 5 seneden fazla spor yapmis , 2004 ten beri kongre uyesi olan bir adamim

kalkip kalbim ruhum gidip de gectim bjk yi fb yi vs , elbette kasimpasa basaksehir osmanli icin atacak degil ..

Diger yandan deminki ornegim tam anlasilamadi zaten . Kabul edilebilecek ,mantikli olan basari seviyesinin cok ustunde kalici bir sekilde kalinsa bile bu euro lar o de ne mez

Emin ol boyle

Geri
Üst Alt