Ndiaye'nin Maliyeti Açıklandı!

Belhanda ve N'Diaye transferleri elimizde patlayacak gibi görünüyor umarım yanılırım. Kötü oyuncular demiyorum lakin kimdir aga bu herifler ne yapmışlar da bu kadar maliyeti hak ediyorlar? Çok net falso transferler bunlar hatta öyle ki bu seneyi ya cennet ya da çöp eyleyecekler ortası yok.

1330757.gif
[/IMG]

''Biz futbolun sahte dünyasının içindeyiz. Bu tamamen düzmece bir dünya. Bizlere, basit bir oyun oynamamız için milyon dolarlar veriyorlar, ama biz sadece sistemin devam etmesi için kendini satan köleleriz. Ben sadece futbolcu Almeyda, değilim. Ben bir babayım, bir insanım, bir çiftçiyim... Ve futbolun içinde kaldığım hergün gerçek Almeyda'dan uzaklaşıp kişiliğimi yitiriyorum..''

titulo_OLEIMA20101215_0008_3.jpg

ama kulübü ünal aysal batırdı.riva parasını çar çur edecekti değil mi?

bu paralara bu riski almak VIZYONSUZLUK, beceriksizlik

YUHHHHHHHHHHHHHHHHHH

cocugunuzdan cikar o paralar inshallah

Mehmet ozbek ile Bulent Tulun komisyon yiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
[FONT=&quot]Adriano 2.35M€Talisca 1.5M€Atiba 1.5M€Oğuzhan 1.4M€

Badu: 2.750
[/FONT]
:38573:[FONT=&quot]
[/FONT]

neymardan daha büyük bir kazik maliyet olarak
gerisini siz düsünün yani

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

sinirden elim ayagim titriyor arkadas, bu nasil serefsizliktir

Diaye 9 milyonluk futbolcumu? Adamlar resmen 1 milyon inmis, bizimkiler 6'dan 9a cikmis, dangalaklar ordusu

Güzel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok basit

gelin sampiyonlar ligi elemesine basaksehirin

bir daha o huzuru gorunce , guzel futbolu , tum oyuncularin bu kadar temelsiz bir klube karsi is ahlaklarini , yonetim seklini anlayinca hic birakasiniz gelmez zaten

Başakşehir taraftarı olacağıma futbolu bırakırım daha iyi sn bozbaykuş

memlekette kitlik varken zeytin yagini tüpü boyle sokmuyolardi. Yillik 2.75 verilen paralara yaziklar olsun bizim paramizla harcadiklari yerlere bak adamin aldiginin 5 katini versen yine gelir nerdeyse 10 katini veriyoruz. Ben is degistirsem 2 katina bayram yaparim adam 10 katina degisiyor resmen saçmalık

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

9 milyon gömmüşler. Yıllık da 2,75 vermişsin. İyi geçirmişler. Ama umrumda değil. Başarılı olup çıkarırsa parasını sorun yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oha ya. Ndiaye kim arkadaş 2750 alacak.

Ne top oynadı da maaşını 5 e katladı bu adam.

1,5 m verseniz gelmeyecek miydi?

Aklınıza tüküreyim sizin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türk pasaportu olsaydı iki katını vereceklerdi herhalde.

Cok basit

gelin sampiyonlar ligi elemesine basaksehirin

bir daha o huzuru gorunce , guzel futbolu , tum oyuncularin bu kadar temelsiz bir klube karsi is ahlaklarini , yonetim seklini anlayinca hic birakasiniz gelmez zaten
Defol git lan insanları tahrik etme şurada.

sent via GSC

Geri
Üst Alt