Ndiaye'nin Transferi İçin Görüşmelere Başlandığı Borsaya Bildirildi

ndiaye alınacak başkada kimse alınmayacak o mevkiye yanındada selçuk tercih edilecek ve bir sezon daha bu şerefsizi bize izletip hepimizi kanser edecekler.

ndiaye alınacak başkada kimse alınmayacak o mevkiye yanındada selçuk tercih edilecek ve bir sezon daha bu şerefsizi bize izletip hepimizi kanser edecekler.

Bundan ben de korkuyorum. Umarim Fernando alinir.

Cünkü kac zamandir Fernando ve Feghouli isimleri gecerken birden Badou nun ortaya cikip hemen de Kap bildirimi gelmesi insanin icine kurt döküyor yani. Sonucta baskanimiz hala Dursun denen beceriksiz hain.

Bundan ben de korkuyorum. Umarim Fernando alinir.

Cünkü kac zamandir Fernando ve Feghouli isimleri gecerken birden Badou nun ortaya cikip hemen de Kap bildirimi gelmesi insanin icine kurt döküyor yani. Sonucta baskanimiz hala Dursun denen beceriksiz hain.

can farklı birşey düşünemiyorum ben şu anda kurgu çok basit badou oraya tolganın yerine getiriliyor selçuğu kesicek herhangi bir ismi alma gibi bir planları olduğunuda sanmıyorum.

Eger gercekten sirf selcuku oynatmak icin kanata belhandayi cekerlerse skandal olur

Hayırlı olsun Ndiaye'ye desteğimiz tamdır. Saha içinde gösterdiği performansla maliyetini unutturur umarım.

Pek umutlu degilim bu Transferden.

Bu kadar para nasil verilir inanilir gibi degil

Belhanda tipinde bir oyuncu, hangi ozellikler itibari ile transfer edildigini merak ediyorum
Yeni Sistem de iki "oynayan 10 Numara" var.

_________Fernando
RM__N'Diyae__Belhand__LM
__________Gomis

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
Yalnız ilk olarak berberi açıkladı transferi.

GSCimbom Mobile App

22 15 de İstanbul daymis.
Dursun la geliyor deniliyor. Futbolcu için olmasa da dursun un suratına tükürmek için tüm taraftarlarımızı havalimanina davet ediyorum.

GSCimbom Mobile App

Galatasaray'ın yeni transferi Badou Ndiaye ve Dursun Özbek , bu akşam saat 22:15'te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olacak [NTV Spor]

d6c325dd6ad5b0e7b253f21bd6a18f26_dursun-ozbekjpg_610x375.jpeg

Dursun da havalimanina gelirse taraftar döver belki

Niye Dursun gitmis bunu getirmeye. Ingilizler elimizden kapar diye korkmus mu yoksa.

Geri
Üst Alt