Ndiaye'nin Transferi İçin Görüşmelere Başlandığı Borsaya Bildirildi

Futbolcu mu alıyoruz 2. el araba mı alıyoruz belli değil. Herkes parasının derdinde. 3 kişi çıkmıyor forumdan nasıl oyuncudur bizde nasıl oynar diye anlatan.

Akıllara zarar şeyler yazıyorsunuz şuraya gerçekten diyorum bütün gün alkollü gezenler var herhalde.

hayırlı olsun.inşallah iyi oynar da ödenilen bonservis parasına değer.

Oha yaw. Ohaa 2.2 ne demek ulan.

Aldığımız her oyuncuda dünyadaki son topçuymuş gibi yapılan harcamalar bizi bitirecek. Hala akıllanmıyoruz. Selçukun aldığına bakınca normal ama diğer türlü fazla. Ben takılmıyorum artık rakamlara. Adam gibi kadro kurup şampiyon yapsınlar da ne olursa olsun.

Belhanda tipinde bir oyuncu, hangi ozellikler itibari ile transfer edildigini merak ediyorum

Sorun Ndiaye'nin gelmesi değil
Sorun Gökçeklere kazandırılan milyoncuklar bile değil

Sorun bu şerefsizlerin defolup gitmesi gerekirken hala çatır çatır para harcaması

bunu alıcaz ve fernandoyu almayacağız anladığım kadar ile şu anda komisyonlar havada uçuşuyordur.

2 mac kötü oynadiktan sonra ismi olmadigi icin yedege cekilip Selcuk oynatilir. Veya Ndiaye 10 numara oynayip Belhanda sola cekilecek. Ama Selcuk denen parazit hertürlü oynayacaktir.

Selçuk'u ismiyle direkt kesemeyecek biri arıyorlardı buldular.

Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Eren Derdiyok II

Fena geçirdiler. İnşallah performansıyla bizi yanıltır ve ödenen bonservisi biraz da olsa karşılar. Ne diyelim

dünyada baska topcu mu yok lan serefsizler

yok abi o kadar adam alip bir cirpida hepsini hic ediyorlar
gel de sövme

en önemli yere selcuku bile kesemeyecek birini getiriyorlar

bu yönetim akillanmaz
ilk kötü sonucta selcuk yine ilk 11 girer ve bir daha da kesik yemez

Geri
Üst Alt