Ne kadar içersiniz?

Cevap: Ne kadar içersiniz?

Ferihaya içelim güzelleşelim

3501nys.jpg

onceleri az bucuk icerdim.Hic bir tat hic bir keyif almadim.simdi icmiyor.icecek olanlara veya icenlerede icmemeyi tavsiye ediyorum.Zarardan baska bir seye yaramaz.

aynen biraya alkol diyenin alnını karışlarım yani bende hatta 3-5 şişe miller içip hava atanlar var hele onlar yokmu ya tam illet eder adamı neyse akşma akşma sinirlenmiyim

ispirto içen varmı aramzda acaba dostlar bu arada ????deneyebilirmiyiz???:confused:

aynen gecen votka içtik aynı ispirtoydu :D adını unututm şimdi

"Doldur tasını mey ile,tasın toprak dolmadan" demiş Ömer Hayyam

bilmeyenler için mey:içki

tadı en güzel içki ne diye sordum

vodka dediler

kattım portakalın içine

içtim

hayatımda tattığım en kötü şeydi bu

sonra daha da içmedim

zaten günah :ays:

Günahı içenin boynuna :) Konu başlığı da ne kadar içildiğine dair. Hiç içmemenizin ve günah olmasının da konuyla ilgisi yok.

Hayyam gelsin, başlığın da keyfi yerine gelsin ;)

Sen bu dünyanın sırrına eremezsin

Erenlerin dilini de çözemezsin.

Öyleyse iç şarabı, cennet et dünyayı

Öteki cennete ya girer, ya giremezsin

bu kadehimi Ozan Tokgöz , Kansu ve Ömer Çelik (özledik be) kardeşlerim için kaldırıyorum :D

afiyet bal şeker olsun.

Surulmez zaten, içilir. :p

Yanlız burada bir ekleme yapmam sart. "İcki" ve "Viski"'yi ayırmak gerekiyor, Tennesse viskisine saygımızdan bunu yapmak zorundayız. Viski, icki degildir, ilactır. Ruh ve bunye ilacıdır. İnsanı sarhos etmez, sersemletmez. Sadece dostluk eder. Jack'in dostluğunu ne sevgilinde bulabilirsin, ne en yakın arkadaslarında. Jack'siz hayatın anlamı yoktur.

Bira zaten icki degil.

E bu durumda, bende iciyor sayılmam zati. Baska birseye elimi surmem zira... :ka21:

Bravo benim hayatimi anlatmissin tam bira sidik gibi icilirmi o ya.

2 sise single barrel ve 2 sise classic 1 litrelik var :)

jackdaniels-singlebarrel.jpg

Aberlour da guzel wisky tavsiye ederim ama Label 5 , Jb gibi 10-15 euroluk wiskyler wisky degildir.

Tabi Chivas i unutmamak gerekir ama ben sadece yillanmis olanlari severim ornegin su enfes 21 yillik .

chivas-regal-royal-salute-21-ans-70cl.jpg

Sigara'yı 5 ay önce bıraktım,alkolle'de hiç işim olmadı zaten.

Geri
Üst Alt