Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.867
- 7.373
- 1.743
Karamsar olunmamali ama 2. Haftada lideriz diye abartmaya da gerek yok. Daha uzun bir maraton var, umarim sonunda gülen taraf biz oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dua edin muslera chedjou birazda melo hakkıyla oynuyo . O zaman anlardınız ;-)
burak'in berbat oynadigi yok. yetenegi buraya kadar. gerisine katiliyorum baris![]()
O değilde Fatih Terim yüzünden 1 milyon icin kacırdık Ali Adnan'ı.
![]()
Biraz daha zaman verin hocaya değil mi ;-)
İlk yarı rezilleri oynayan takımı değiştirmiyorsa art niyet ararım ben arkadaş. izlerken ben utandım yemin ederim ya. bebelere karşı nasıl aciz duruma düştük adamlar bi ara daşşak geçti pas yaparak.
muslera,melo,chedjou,semih,bruma,tarık haricinde gerisini at çöpe chicken hocamız da dahil buna![]()
Yetenek fakirliğin baş sorumlusu: Yönetim ve Aysal bey.
İsterse her gün TFF/Demirören/Aziz hakkında isyan etsin fakat yabancı kuralı geleceğini biliyordular, Selçuk ve Burak gibilere daha cok maaş verme kararı veren onlar, IKI transfer dönemdir neredeyse hep boş transfer yapıldı, pre season da cok az hazırlık maci oynadik
Boş yere para harcadık, Amrabat, Salih, Hajrovic gibi fiyasko transferler yerine Alex, Menez, Gomis gibileri kaçırdık, bu 3 oyuncu yerine Remy'i alabilirdik.
Bu sezon böyle devam ederse feda sezonu olacak büyük ihtimalle. Kupasiz bitirirsek ceksin gitsin Anderlechte para harcasin. Vizyon ve plan fakirlerle bu kulübü yok edebilirler.
Ayrıca Aysaldan nefret etmiyorum, adam karakterli insan ama yaptığı bazı hamleler gerçekten ne kadar futboldan anlamadığını gosteriyor. Terim suçsuz olduğunu söylemiyorum fakat bu bir gerçek; Terim gittikten beri kendimize gelemedik.
Tribun Dergi @tribundergi · 9 dk.
Tribun Dergi @tribundergi · 8 dk.
Tribun Dergi @tribundergi · 6 dk.
Tribun Dergi @tribundergi · 3 dk.