Üye Görüşü Ne Olacak Bu Takımın Hali?

Karamsar olunmamali ama 2. Haftada lideriz diye abartmaya da gerek yok. Daha uzun bir maraton var, umarim sonunda gülen taraf biz oluruz.

Dua edin muslera chedjou birazda melo hakkıyla oynuyo . O zaman anlardınız ;-)

Bende çogu şeyi eleştiriyorum. Eleştiri iyidir ama yapici eleştiri iyidir. Bu mantikla diger rakipler dua etsin Sneijder Selçuk Melo Olcan ve hiç begenmesemde Burak berbat oynuyor. Bir oynasalar sende anlardin.;)

burak'in berbat oynadigi yok. yetenegi buraya kadar. gerisine katiliyorum baris :)

Prandelli kovulsun Ünal Aysal istifa sonra yine eski kafalı bir yönetici getirelim sonra mustafa denizli yada hikmet karamani getiririz belkide başka bir yabancı hoca sonra hosgeldin 2010-2011 sezonu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam çıkmış soruyor "ne olacak bu takımın hali" diye... seyret spor programlarını anla ne olacak bu takımın hali... sen daha 2ci maçta bunu sorarsan spor programları da bunu kaşır... koymuşun kazanı ateşin üzerine serhatlar rasimler ahmetler odunu atar ateşe tabiki...

devam et... anlarsın ne olacak bu takımın hali...

Şikecilerle oynucamız maça kadar toparlamalıyız eger o zamanda aynı oynarsak büyük sıkıntı olur

Daha bunlari tartismak icin erken 2-3 hafta gecsin bi :) (hem suan lideriz :p)

Konunun zamanlaması gayet normal illa rezil rüsva olmamıza gerek yok gerçekleri görmek için. Hücumda çok fazla sıkıntılarımız var mümkün olduğunca yabancı oyuncularımızı hücumda kullanmalıyız 10 kere yazmışımdır bizim beklentilerimizi karşılayacak yerli hücum oyuncusu yok diye. Yerlileri savunma ve görev adamı tipindeki adamlardan yana kullanmalıyız. Aşırı yavaş ve temposuz oynuyoruz. Hiçbir agresifliğimiz yok önde baskı yok. Anadolu takımları bize karşı orta sahayı geçmemeli boğacaksın çıkartmayacaksın hataya zorlayacaksın hiçbiri yok. Takımda tekniğiyle yetenekleri ile ön plana çıkan oyuncumuz az şu durumda fizik durumu en iyi olanları kullanmalıyız takımın yarısının ayakta duracak dermanı yok.

Başarısızlık durumunda hedef Prandelli değil Ünal Aysal olmalıdır artık. Biz Galatasaray'ız mutlak başarı odaklı olmalıyız bu herkes için geçerli başarısız olan eleştirilir düzelme olmazsa gider bu kadar basit.

O değilde Fatih Terim yüzünden 1 milyon icin kacırdık Ali Adnan'ı.

BowOay-IUAA0SZL.jpg

Ne Ali'si??? Asil Hakan Calhanoglu'nun cok pis kacirdik. 10 Milyona devre arasinda alabilirdik (20 milyon euro harcadik sayisiz oyuncu aldik. Simdi Telles disinda hic biri meydanda yok. Yarisina 1 adam alirdik ama saglam adam almis olurduk.)

Yetenek fakirliğin baş sorumlusu: Yönetim ve Aysal bey.

İsterse her gün TFF/Demirören/Aziz hakkında isyan etsin fakat yabancı kuralı geleceğini biliyordular, Selçuk ve Burak gibilere daha cok maaş verme kararı veren onlar, IKI transfer dönemdir neredeyse hep boş transfer yapıldı, pre season da cok az hazırlık maci oynadik

Boş yere para harcadık, Amrabat, Salih, Hajrovic gibi fiyasko transferler yerine Alex, Menez, Gomis gibileri kaçırdık, bu 3 oyuncu yerine Remy'i alabilirdik.

Bu sezon böyle devam ederse feda sezonu olacak büyük ihtimalle. Kupasiz bitirirsek ceksin gitsin Anderlechte para harcasin. Vizyon ve plan fakirlerle bu kulübü yok edebilirler.

Ayrıca Aysaldan nefret etmiyorum, adam karakterli insan ama yaptığı bazı hamleler gerçekten ne kadar futboldan anlamadığını gosteriyor. Terim suçsuz olduğunu söylemiyorum fakat bu bir gerçek; Terim gittikten beri kendimize gelemedik.

Biraz daha zaman verin hocaya değil mi ;-)

İlk yarı rezilleri oynayan takımı değiştirmiyorsa art niyet ararım ben arkadaş. izlerken ben utandım yemin ederim ya. bebelere karşı nasıl aciz duruma düştük adamlar bi ara daşşak geçti pas yaparak.

muslera,melo,chedjou,semih,bruma,tarık haricinde gerisini at çöpe chicken hocamız da dahil buna ;)

Prandelli ocaga kalmadan gonderilecek. Selcuk taraftar baskısı ile bir sekilde takımdan kesilecek. Ligi iyi bilen bir hoca gelecek. Devre arasında 2-3 tane guzel trnsfer yapılacak ve biz sene sonunda sampıyon olacagız.

Biraz daha zaman verin hocaya değil mi ;-)

İlk yarı rezilleri oynayan takımı değiştirmiyorsa art niyet ararım ben arkadaş. izlerken ben utandım yemin ederim ya. bebelere karşı nasıl aciz duruma düştük adamlar bi ara daşşak geçti pas yaparak.

muslera,melo,chedjou,semih,bruma,tarık haricinde gerisini at çöpe chicken hocamız da dahil buna ;)

Art niyet mi ararsın? Adam napsın lan yeteneksiz ordusunu tanımaya sistemini oturtmaya calsııyor adam napsın? Selçuk'un karaktersiz gereksiz bir herif oldugunu 2-3 maçta nasıl anlasın adam ? Elbet anlayacak senin gibilere kapakları takacak merak etme

Olayın takımın iyi kötü olması değil kirli futbol

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yetenek fakirliğin baş sorumlusu: Yönetim ve Aysal bey.

İsterse her gün TFF/Demirören/Aziz hakkında isyan etsin fakat yabancı kuralı geleceğini biliyordular, Selçuk ve Burak gibilere daha cok maaş verme kararı veren onlar, IKI transfer dönemdir neredeyse hep boş transfer yapıldı, pre season da cok az hazırlık maci oynadik

Boş yere para harcadık, Amrabat, Salih, Hajrovic gibi fiyasko transferler yerine Alex, Menez, Gomis gibileri kaçırdık, bu 3 oyuncu yerine Remy'i alabilirdik.

Bu sezon böyle devam ederse feda sezonu olacak büyük ihtimalle. Kupasiz bitirirsek ceksin gitsin Anderlechte para harcasin. Vizyon ve plan fakirlerle bu kulübü yok edebilirler.

Ayrıca Aysaldan nefret etmiyorum, adam karakterli insan ama yaptığı bazı hamleler gerçekten ne kadar futboldan anlamadığını gosteriyor. Terim suçsuz olduğunu söylemiyorum fakat bu bir gerçek; Terim gittikten beri kendimize gelemedik.

Terim gitmeyi kendi istedi anlayın bunu artık tayyip'in ricası üzerine gitti

Takımın net olarak en büyük sorunu, hücumda en dandik savunmalar bile üstünlük kuramaması..Cözüm;

....Kuyt.....Elmander......Pandev......

tarzı savascı ve rakip savunmaları dövecek forvetler lazım..Burak-Sneijder-Bruma gibi rakip savunmalar tarafından kolayca sindirilen hücumcular ile gitmez bu is..

Tribun Dergi @tribundergi · 9 dk.
Uğur Meleke: "Bu ülkede bir oyuncunun menajeri takımdaki diğer bir oyuncuyu suçlayabiliyor."

Tribun Dergi @tribundergi · 8 dk.
Uğur Meleke: "Takımınızdaki bir oyuncu Anderlecht maçında şutu neden vuramadığını yakın arkadaşına söylüyor, bu da gazeteye düşebiliyor."

Tribun Dergi @tribundergi · 6 dk.
Uğur Meleke: "Prandelli çok değerli bir teknik direktör, harika oyun bilgisi, muazzam liderlik vasıfları var ama bu ülkede bunlar yetmiyor."

Tribun Dergi @tribundergi · 3 dk.
Uğur Meleke: "G.Saray 5 resmi maç yaptı, galibiyeti 1. 480 dakikada atabildiği gol sayısı 3. Yani ortada net bir kriz var."

ünal aysal eseriyle gurur duysun.

yanlışları yaparken söylediğimizde terimci oluyorduk, alın gördünüz ne hale geldiğimizi.

işler iyi giderken teknik direktör değiştiren de onu destekleyen de akıldan yoksundur.

Geri
Üst Alt