Üye Görüşü Ne Olacak Bu Takımın Hali?

bu takımın ben,sonunun hiç hayırlı olmadığını düşünüyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar her şeye saygı duyuyorum ama kadro yaparken burakı yazan arkadaşlar bu adamdan daha ne bekliyor acaba hakikaten merak ediyorum.Bir de bu adamı beğenip kadroya yazan arkadaşlar allah aşkına hangi futbolcuyu beğenmiyor acaba?..

Arkadaşlar her şeye saygı duyuyorum ama kadro yaparken burakı yazan arkadaşlar bu adamdan daha ne bekliyor acaba hakikaten merak ediyorum.Bir de bu adamı beğenip kadroya yazan arkadaşlar allah aşkına hangi futbolcuyu beğenmiyor acaba?..

suçlu aslında tam olarak burak değil.

objektif bir bakışla konuya eğilecek olursak,

-burak maçta yardırıyormu?bence evet

- pres yapıyormu?evet

-Peki burakta çalım atıp,süratlenme,gol atma becerisi varmı?hayır yok

- burak lazioda nasıl gol kralı oldu?lazyo kanatlardan aktı hep.

-bizde nasıldı?formdaki sneijder,formdaki selçuk besledi.yetmedi drogba indirdi.oda yetmedi riera eboue amrabat bile destekledi.

- peki bizim şuanki oyun taktiğimiz nasıl?kanatsız 3 ortasaha

-burakın gol atması için geriye hangi ihtimal kalıyor?sneijder ve çakma xavinin burakın önüne atacağı ara paslar.

-peki bu paslar geliyormu?gelmiyor.

O zaman kapasitesi ve gol atma tarzı olarak burak yanlış bir taktikte ve formsuz ortasaha oyuncularının önünde oynatılıyor.

şahsi fikrim buyönde.

burakı da normalde sevmem.Ama çocuk bu sebeplerden ötürü daha daha kötü.

yoksa,koşması tırmalaması açısından,kankasına 10 basar her türlü..yalan yok..

Son düzenleme:
Bu takimda bir Selçuk/Burak sorunu, birde ne yaptigini anlamadigim hoca sorunu var. Bu iki oyuncunun takima verdigi tek zarar kötü performanslari degil. Takim olamiyoruz, bariz gruplasma yaratiyorlar.

Bugünün futbolunun en önemli taktigi hizli atakla, rakip düzene girmeden gol atmak. Bu iki oyuncu sahada bilinçsizce zaman geçiriyor.

Burak gibi topu ayagina almayi bilmeyen bir adami getirip birinci santrafor yapmak akil isi degil. Almak isterlerken 1-2 milyon daha ucuza gitmesin diye elde tutmak tam bir facia.

Selçuk bey'in oynadigi takimda Necati/Elmander gibi yardimci oyuncular olursa, Engin ve Melo gibi rakibi yipratan adamlar olursa, arkaya kaçirdigi toplari toparlayan bir Ujfalusi olursa, açiklari gözükmeyebilir. Isabetli frikileri sayesinde iyi bir futbolcu oldugu zannedilebilir. Etrafindaki adamlar yetersiz olunca Selçuk'un yetersizligi ortaya çikti.

Bence çok erken ümitsizliğe kapılıyorsunuz,takım çok iyi çalışıyor ve aşırı yükleme var bir süre sonra seri galibiyetler gelecektir.. bu konuda ben çok ümitliyim

Yol yakınken gerekli önlemler alınmalı. Sonra ŞL'de olası puan kayıpları, Arena'daki fenev maçından alınacak bir kötü sonuç ya da 8-9 puan farktan sonra gelecek hamle pek bir işe yaramaz. Prandelli'den ümitliydik evet ancak hazırlık döneminde başlayan hatalar zinciri artarak devam ediyor. Tuchel olaydı iyiydi..

Bu takimda bir Selçuk/Burak sorunu, birde ne yaptigini anlamadigim hoca sorunu var. Bu iki oyuncunun takima verdigi tek zarar kötü performanslari degil. Takim olamiyoruz, bariz gruplasma yaratiyorlar.

Bugünün futbolunun en önemli taktigi hizli atakla, rakip düzene girmeden gol atmak. Bu iki oyuncu sahada bilinçsizce zaman geçiriyor.

Burak gibi topu ayagina almayi bilmeyen bir adami getirip birinci santrafor yapmak akil isi degil. Almak isterlerken 1-2 milyon daha ucuza gitmesin diye elde tutmak tam bir facia.

Selçuk bey'in oynadigi takimda Necati/Elmander gibi yardimci oyuncular olursa, Engin ve Melo gibi rakibi yipratan adamlar olursa, arkaya kaçirdigi toplari toparlayan bir Ujfalusi olursa, açiklari gözükmeyebilir. Isabetli frikileri sayesinde iyi bir futbolcu oldugu zannedilebilir. Etrafindaki adamlar yetersiz olunca Selçuk'un yetersizligi ortaya çikti.

Necati-Elmander gibi adamlar hem hücumda çok etkiliydiler, hem takım savunmasına çok ciddi katkıları vardı, hem de orta sahayı inanılmaz rahatlatıyorlardı, her ikisi de çok defa orta alana gelip top alıyordu veriyordu, oyun kurulmasına katkısı oluyordu, burak teknik olarak tam bir facia olduğu için, orta alana gelip top alsa bile anında kaptırıyor, hücum daha başlamadan bitiyor, golcülerden en az birinin teknik kapasitesi yüksek olması lazım..

Alp yalman baskan ola bilirmis. o gelirse mustafa denizlide gele bilir belki. Denizli kendi tahminim tabiki sadece

Gerçi Münir Özkul da oyle mesela. Cook eski filmleri izliyorsun adam gene yaşlı. Direk yaşlı doğmuş gibi. 50 lerde figüranlık yaptığı filmlerde arıyordum bir ara sahne sahne. (bulamadım)

-Tapatalk-

Aynen öyle o ilk sezonda bile bana en çok saç baş yolduran adam yine Selçuk'tu. O zaman da hızlı oynayamıyordu. Takım iyi olduğundan ve arada gol atıp asist yaptığından pek sırıtmıyordu sadece.

Alp Yalman 1 OCAK 1940

Ünal Aysaş 1 OCAK 1941

Arada tam 1 yıl var yahu. :D

Abartmayın o kadar.:asd22:

Yalnız aynı gün doğmaları da çok enteresan, insan cidden bazen hayret ediyor.:red:

Büyük.ihtimalle o tarihlerde tam gün tesbit edilmemiştir 1 ocak diye sallama yazılmıştır.

-Tapatalk-

Selcukun yanina dediginiz gibi isiran askerleri verirseniz ve güven sorunuda yasmasza simdi gibi bir pirlo etkisi yaratir az cok ki bunu ilk senesinde gördük.
mükemel cekilde oyunun temposunu ayarliyordu ve oyunu yönlendiriyordu.
simdiki kadro yapimiz ama buna musait degil. aslinda yapa biliriz ama bunun icin en basda sneijderi takimdan atman gerekir kesinlikle.
emre colak, furkan, melolari, etrafina dizmen gerekir.

yine şapkadan tavşan çıkardık dün akşam. Bakalım önümüzdeki maçlarda ne olacak . . .

alp yalman gelecek
mustafa denizli gelecek
galatasaray takır takır top yapacak
bu kadar

Lucescu hâlâ gelebilir yol yakınken Prandelli'nin marsa kadar yolu var. Bir cacık olmaz bu gidişle.

Geri
Üst Alt