Ne Yapmalıyız?

telles dışında transfer yapıldı denemez.

hıç transfer yapılmamış olsa bıle GS lisessı beden egıtımı ögretmenı bu takımın basında çıksa bu takım kendı sahasında kayserıyı yener.emre çolagı sol acıga semıhı stopere devre arası 33 yasında necatıyı de forvete transfer edıp bız sampiyon olmayı basardık.hatırlarsan

son 2 yıldakı ruhu getıren baskan olmadıgımını anlamadın mı.durust gıttı albayrak gıttı adnan özturk gıttı fatıh hoca gıttı.şimdi aysal baskan var işte 03-11 ruhuna sahıbız.sonuçlardan ve kaostan bellı degıl mı

Haklisin Muslera Sneijder Drogba filan hep Albayrak' ve Durust'un transferleri. Hatta ilk sezonda sistem o kadar kotuydi ki gitti Umut'u Burak'i filan getirdi baskan ve takimi mahvetti.

Yanlisin var 30 transfer yapmistik.

+++

Baskanin gorevi birakacagini dusunuyorum. En iyisini yapar. Sonra gelsin Baris Ozbekler, Sarplar, basketbolda kumeye oynamalar.

Başkan giderse çok büyük sıkıntı. Sadece Ali Dürüst ve Albayrak'ı yanına alıp seçime gitmeli!

hıç transfer yapılmamış olsa bıle GS lisessı beden egıtımı ögretmenı bu takımın basında çıksa bu takım kendı sahasında kayserıyı yener.emre çolagı sol acıga semıhı stopere devre arası 33 yasında necatıyı de forvete transfer edıp bız sampiyon olmayı basardık.hatırlarsan

O beden hocan kayseri'yi yener ama Juve li gruptan cikamaz. Anladin mi?

Haklisin Muslera Sneijder Drogba filan hep Albayrak' ve Durust'un transferleri. Hatta ilk sezonda sistem o kadar kotuydi ki gitti Umut'u Burak'i filan getirdi baskan ve takimi mahvetti.

Dürüst ve Albayrak transfer için değil denge için lazım. Yoksa iş liseli - normal olayına dönüşüyor.

Başkan giderse çok büyük sıkıntı. Sadece Ali Dürüst ve Albayrak'ı yanına alıp seçime gitmeli!

Hayir Serbay, suan yonetimdekilerden Sarigul Dogan Koksal haric herkesi kovup SADECE Durust'u alarak secime gitmeli.

A.Albayrak yonetimde olmasin Florya'da gitsin kahve icsin eger Lucescu gelecekse yardimci olsun getirilisine ve geldikten sonra Luce'ye.

Dürüst ve Albayrak transfer için değil denge için lazım. Yoksa iş liseli - normal olayına dönüşüyor.

Ben hep diyorum Durust'un olmasi gerektigini yonetimlerde cok sevdigim bir insan ama Albayrak'tan maalesef yonetici olmaz. Cok amator ve tam bir taraftar. Durust ise cok zeki bir adam.

mahfettıgı aşikar mukemmel bır yönetımı gönderdı ali durus adnan özturk albayrak hepsı hatalıydı gönderdı FT hatalıydı onu da gönderdı.durumumuz ne peki berbatt.herkes haksız baskan mı haklı.istedıgı gıbı de oldu kımı ıstemıyorsa gönderdı pekı sonuç facia

yapsaydın kardeşim benmi dedim sana yapma diye 15 adam aldın aralarında ontivero 2 milyon salih 3 milyon hajrovic 4 milyon benmi dedim sana bunları al

2 tane adam akıllı topçu alaydın

aldılarda istemedi mi. sali umut veysel vb transferlerde etkili olan mancini değildi bence

Hayir Serbay, suan yonetimdekilerden Sarigul Dogan Koksal haric herkesi kovup SADECE Durust'u alarak secime gitmeli.

A.Albayrak yonetimde olmasin Florya'da gitsin kahve icsin eger Lucescu gelecekse yardimci olsun getirilisine ve geldikten sonra Luce'ye.

Zaten buna kabulüm. Albayrak Florya'da sadece dolaşsın ama orada olsun, oyuncuların nazını iyi çekiyor. Egoları olmadığı için.

mahfettıgı aşikar mukemmel bır yönetımı gönderdı ali durus adnan özturk albayrak hepsı hatalıydı gönderdı FT hatalıydı onu da gönderdı.durumumuz ne peki berbatt.herkes haksız baskan mı haklı.istedıgı gıbı de oldu kımı ıstemıyorsa gönderdı pekı sonuç facia

Fatih Terim'in gonderilisi dogru bir hamleydi.

Albayrak'in yonetici olmasi zaten hata. Florya'da hocaya destek olmali sadece cunku yonetici degil taraftar A.Albayrak ve kameralarada mumkunse konusmasin.

Adnan Ozturk Galatasaray'in yeni A.Polatidir.

Durust'un gonderilisinin yanlis oldugunu yazmistim.

geçen yıl ve bu yılın başını da değerllendir istersen. sneijder dışında kadro olarak o dönemin çok gerisindeyiz

Cruyff'u futbol direktoru yapalim. Derwall'den sonra ikinci devrimi yapsin kulupte.

Sezon basi sadece Bruma Chedjou transferine 20M vermisiz. Sene basi gelse Mancini boyle mi kurardi takimi. Millet kendini kandiriyor.

Ama Mancini de çok ümit vermiyor. Ki forumda en çok savunanlardan biriydim.. Bana iyice başka bir hocayla anlaştığımız, Mancini'nin geçici olarak getirildiği teorisi doğru gelmeye başladı.

aldılarda istemedi mi. sali umut veysel vb transferlerde etkili olan mancini değildi bence

istediğini almadılarsa neden o koltukta oturuyor hala,madem sen istiyosun bu transferleri gel sen otur hocalık koltuğuna diyebilicek adamlığı gösterseydi

Sezon basi sadece Bruma Chedjou transferine 20M vermisiz. Sene basi gelse Mancini boyle mi kurardi takimi. Millet kendini kandiriyor.

bruma mukemmel futbolcu sagolsun mancını sans vermedıgı ıçın ve hatta devre arası sag bek denedıgı ıçın brumayı kaybetme noktasına geldık.ne yazık ki sakatlandı.chedjou 3.tercıhtı kesınlıkle kötu transfer ama her transfer tutmuyor.9 da 1 hata yapan mancını ıle kıyaslanmaz.elımızde yetersız gördugumuz riera amrabatı gönderıp burdıssoları falan almak nasıl bır zıhnıyet onu mancınıyı sormalısın.

bruma mukemmel futbolcu sagolsun mancını sans vermedıgı ıçın ve hatta devre arası sag bek denedıgı ıçın brumayı kaybetme noktasına geldık.ne yazık ki sakatlandı.chedjou 3.tercıhtı kesınlıkle kötu transfer ama her transfer tutmuyor.9 da 1 hata yapan mancını ıle kıyaslanmaz.elımızde yetersız gördugumuz riera amrabatı gönderıp burdıssoları falan almak nasıl bır zıhnıyet onu mancınıyı sormalısın.

Suan kalemizi Muslera'nin korumasinin sebebinin taraftarin tepkisi oldugunu biliyormusun? Neyse uzatmaya gerek yok.

Konuya donersek yapilacak bir sey yok. Sezon basi hoca ile devam ederse butce vereceksin kadrosunu kuracak. Etmiyeceksende turk olarak sadece Senol Gunes'i getirsinler, yabanci fark etmez.

Geri
Üst Alt