Necati Ateş: "Bu itme pozisyonları canımızı yaktı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator

Necati Ateş: "Maça iyi başladık, öne de geçtik. Skoru ilk yarıda daha farklı yere getirebilirdik ama maalesef yediğimiz bir golle... Bu itme pozisyonları canımızı yaktı. Kerem'in pozisyonunda itme olduğuna baksalar... O da itme, bu da itme. Berkan'ın pozisyonu da itme."

Necati Ateş: "Bütün Türkiye görüyor aynı itmeyi. Canımız yanıyor. Canımız yandığında da sesimiz çıkıyor, sonra maçı değil bunları konuşmak zorunda kalıyoruz. Geçen sene Mostafa'ya aynı pozisyonda kırmızı kart verdi, aynı hakem."

Necati Ateş: "Kırmızı kart gördükleri pozisyonda avantaj bizde, Diagne aldı gidiyor, yüksek ihtimalle penaltı. Avantajı oynatsana bize. Bilmedikleri için okuyamıyorlar bazı noktaları."

Necati Ateş: "Son dakikadaki pozisyon %100 penaltı. Çağıracaksın, ona da baktıracaksın. Hakem izleyecek onu. Fenerbahçe’nin ilk golünde de %100 faul var!"

Necati Ateş: "Biz Galatasaray'ız ayağa kalkarız, tekrar yarışa dahil oluruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzde çok önemli bir Avrupa Ligi maçımız var, ondan dolayı çok üstünde durmayacağız bunun."

Moderatör tarafında düzenlendi:
itmeler işine geleni görüyor, işine gelmeyeni görmüyor işte...

Vay vay vay kimleri görüyorum takimda bi vasfiniz varmış demekki

yav dakika 31 mesut'a o pozizyonu bu takım nasıl veriyo bunu konuş arkadaş deli olacam. 1 maç 2 maç değil her maç genç dediğimiz takımın 50'den sonra pili bitiyo bıktık

90. dakikada gerideyken yenilen golu biz öndeyken ilk yarida yiyoruz. Saka gibi. Yedlin niye son adam olarak beklemiyor arkada? Bence en arkada o beklemeli. Rakibin bizim kaleye en yakin adamin yaninda beklese, Özil hayatta o pozisyona giremez.

Kardesim hakeme rakip takimlari elestirmek kolay peki sizin göreviniz ne? Sen selcuk hakan taraftarda sizi elestiriyor peki siz kendnize ceki düzen veriyormusunuz ?

siz hakemseniz ben de sizin ananızı desene necati bu soft cümle nedir zaten 1-2 kere konuşacaksın senede

Lan bırak.

Futbolculuğunu severdim ama hocalığın beş para etmez. Kuyruğuna tüküreyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt