# Necati Ateş

Cevap: # Necati Ateş

barby operasyonuyla alakası yok arkadasım..izmir narlıderede necatinin ailesiyle aynı apartmanda yaşıyorum..dolayısıyla her ziyaretinde ailesini kendisiyle konuşmuşluğum epey var.babasıylada sürekli muhabbet halindeyim.her nekadar kendisi sölemek istemesede babasından duyduklarımı harfiyen aktarıyorum..necatinin takımdan gönderilmesinin sebebi dini mehzep başka bişi deil.ozamanlar bilindiği gibi takımın ağabeyliğini hakan şükür üstleniyordu aşırı fethullahcı oldugunu bilmeyen yok sanırım.necatinin kolunda hz.ali dövmesi vardı ve hakan bu şekilde idmana çıkmasını istemiyordu necaitinin.necatide ben kapattırmam diyerek bi nevi kendi kuyusunu kazdı takımda.hakan ın sözleri baskandan farksızmıs yani.olay bundan ibaret .

galatasaraylı olmama rağmen gelmiş geçmiş en nefret ettiğim futbolcu Hakan Şükür'dür.. işte bir örnek daha, sana ne lan adamın mezhebinden..

Neco şu takımda çok iş yapar..

Çünkü takım rezil!

sanki necati gibi cok futbolcumuz var da istemiyoruz.kaç gol attığımıza forvetimizde kimin oynadığına bakın

Veysel'i alalım o zaman takımdaki oynayanlara bakın

Neconun gelmesini herzaman isterim.Bari yedekte bir forvetimiz var deriz.Ayrıca girdiği maçta da golünü atar çıkar..

Hagi Necati'ye kavuşuyor mu?

Forvette sıkıntı yaşayan G.Saray’da yerli kontenjan için ibre eski oyuncuya döndü. Hagi de çok sevdiği Necati’ye yeşil ışık yaktı.

HÜRRİYET’e, “Hagi’nin dönmesine çok sevindim. O çok iyi bir teknik adam. G.Saray’da yüzde 100 başarılı olur” diyen Necati Ateş, Hagi’nin yanına Florya’ya mı dönüyor? 4 yıl önce Brezilyalı yıldız Lincoln’ün transferinin ardından yaşanan 10 numara krizi nedeniyle G.Saray’dan ayrılan golcü futbolcu yine Cimbom’un gündemine girdi.

Risksiz bir transfer olur

Forvette kriz yaşayan sarı kırmızılı takımın, yerli santrfor listesinin başındaki isim için teknik direktör Hagi yeşil ışık yaktı. Rumen teknik adamın, yönetimin onayı halinde eski futbolcusunu takımında görmekten memnun olacağı belirtildi. İlk teknik direktörlük döneminde Necati’den çok iyi yararlanan Hagi’nin kişiliğini bildiği Necati Ateş için ‘risksiz’ bir transfer olacağını idarecilere ilettiği kaydedildi.

Hürriyet

Necati Döndü İddiası!

Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın, bir süredir gündeminde olan eski futbolcusu Necati Ateş ve kulübü Antalyaspor ile her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi..

necatiates_sivil02.jpg

Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk’ün aldığı bilgiye göre, devre arası transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Antalyaspor'da forma giyen golcü futbolcu Necati Ateş'le anlaştı.

Galatasaray'ın Antalyaspor’a ödeyeceği bonservis bedeli ise henüz netleşmedi.

Necati döndü iddiası !.. - Futbol - Ajansspor.com

Cevap: Necati Döndü İddiası!

Bu yönetim Baros'u gönderip, Necati'yi alır :D

Cevap: Necati Döndü İddiası!

Gelsin gelsin. Eskişehir'den Ümit Karan'ı da alalım. Serkan Aykut vardı Samsunspor'a gitmişti. Futbolu bırakmadıysa onu da alalım. Alternatif olur :@

Geri
Üst Alt