# Necati Ateş

Cevap: Necati Döndü İddiası!

Adam bi araba gol attı bizde.Hasan Şaşla sürtüşmesi yüzünden harcandı.Tabi bir de şu barbi muhabbeti..Ama bunlar beni ilgilendirmez.Maçlara çıktımı,gollerini attımı*Evet attı.Hem de bol miktarda.Gelsin Neco.Benim gözümde Neco taş gibi forvettir.

ronaldinho bir zamanlar dünyanın en iyisi idi ama bir zamanlar. senin anlattıkların geride kaldı. şu an necati pili bitmiş bir adam.

Serkanla Neco bir değil.Asıl formanın yükünü kaldıramayan Serkat Aykut'du.Neco değil.

Valla alınırsa hiç üzülmem,hatta sevinirim.Necati'nin futbol tadı,golleri bi başkadır.

Geçen yıl da Antalyaspor maçında Ali Sami Yen'de hoşaf etti bizi.

Neco bu,vurdumu atar golünü.Hiç kötü futbolcu değil.

Kötü futbolcu değil ama geçti devri bitti. Gönderilmeyi haketti.Geçmişe geri dönmeye gerek yok.Necati'nin yerine alınabilecek adamlar. Gerek yok.

Kötü futbolcu değil ama geçti devri bitti. Gönderilmeyi haketti.Geçmişe geri dönmeye gerek yok.Necati'nin yerine alınabilecek adamlar. Gerek yok.

Baros'a yedek bir forvet hala alamayacaklarsa,Neco'ya da mecburlar.

O adı geçen saçma adam Tekkeyi alacaklarına Neco'yu alsınlar daha iyi.

300 ton herif gol atamadan emekli olur bizde

Necati yerine anılı oynatacağını bilsem alınmasın derim kesinlikle ama,hagi ye de td lik açısından pek güven olmuyor açıkçası.

Başlığı görünce ben de Necati cinsiyet değiştirdi sandım.

Arkadaşlar Necati kötü adam değil.Ben Galatasarayımıza gelirse sevinirim.İleride oynayabilecek yerli golcü eksikliğini çekiyoruz.Ben normalde forvet olarak Semih'i isterim ama şuanda mümkün görünmüyor.Necati iyi bir tercih.Çok yönlü bir oyuncu.Necati'yi bekliyoruz..

Ajansspor durduk yere yazmaz böyle haberler ama enterasan geldi. Doğruluk payı yüksek herhalde.

takımımızda şuan necati ayarında ofansif bir futbolcu yokken.ona bk atmak nedendir anlamıyorum.iyi mehmet battal falan oynasın.kewell ı koyun forvete o oynasın.

Necati gelsin istemem ama, yine de iyi alternatif olabilir.

Haberleri %90'ı oradan alıntı :D

Her gazeteden alıyorlar zaten , öle bir sayfa düzenleri var zaten ama kendi imzasını attığı haberler genellik kesinleşmek üzere yada kesinleşmiş olanları bildiriyorlar. Hıı bu benim gördüğüm tabii görmediklerimi bilmiyorum.

Her gazeteden alıyorlar zaten , öle bir sayfa düzenleri var zaten ama kendi imzasını attığı haberler genellik kesinleşmek üzere yada kesinleşmiş olanları bildiriyorlar. Hıı bu benim gördüğüm tabii görmediklerimi bilmiyorum.

Yok sanmıyorum.

Gelmesinde zarar yok,sonuçta Necati'nin iyi oyuncu olduğu konusunda herkes hemfikirdir heralde :)

1-Baros

2-Yeni forvet

3-Necati

Şeklinde alternatif olur.

Tepki gelmesin diye, özellikle transfer döneminin son günlerine doğru açıklayabilirler. Kulüpten yalanlama gelmediğine göre, ilgilendiğimiz doğrudur.

Geri
Üst Alt