# Necati Ateş

Cevap: Necati Döndü İddiası!

Necati hem Türk hem de tecrübeli.Sonuçta beğenmezsek tekrar gönderirsin.Hiç transfer yapmamaktansa Necati oynasın.Zaten forvet şart.

Tepki gelmesin diye, özellikle transfer döneminin son günlerine doğru açıklayabilirler. Kulüpten yalanlama gelmediğine göre, ilgilendiğimiz doğrudur.

Katılıyorum.

Şimdi acıklasalar Necati'yi, başka adam alınmadıgı için henüz, çok büyük tepkiler olur. Ama alınacaklar alındıktan sonra, en son acıklarlarsa kimse tepki vermez. Onun için bekletiyorlardır.

Katılıyorum.

Şimdi acıklasalar Necati'yi, başka adam alınmadıgı için henüz, çok büyük tepkiler olur. Ama alınacaklar alındıktan sonra, en son acıklarlarsa kimse tepki vermez. Onun için bekletiyorlardır.

Necati için ali turan+serdar özkan karşılığında anlaşılmış sanırım.Valla süper takas,bu 2 si gitsin de necati gelmese de olur yani :D

Necati Pino Baros rotasyonu yeter bu sene bize hedef küçüldü artık :)

Sanki takımda 3-4 tane forvet var da necatiye burun kıvırıyorlar.Bence sakot baroşa iyi bir alternatif olur.

hele hele takımı yerli istedik kuruyolar necati fatih tekke hürriyet

Küçük takımların küçük oyuncuları. Necati,Ozan İpek. Bunları alırsak Florya nın yeni çeri ocağı elemanları tamamlanmış olabilir.

Adam bir dünya gol attı bizde, sen hala küçük takım oyuncusu diyorsun. Beğenmediğin Necati'nin, Baros'tan daha fazla katkısı olmuştur bu takıma. Haber doğrudur umarım.

Necati'den iyisi Şam'da kayısı...

Adam bir dünya gol attı bizde, sen hala küçük takım oyuncusu diyorsun. Beğenmediğin Necati'nin, Baros'tan daha fazla katkısı olmuştur bu takıma. Haber doğrudur umarım.

Necati'nin son senesini hatırlarmısın? Ne kadar formsuz olduğu ve saçma açıklamalarını.Necati buraya gelmeyi hakedecek top oynamadı ki . Sizin aklınızda şampiyonluktaki Necati kalmış. Fener maçlarındaki Necati.

Giden geri geliyor. Ugur Uçar'da gelicekmiş.

Neco'nun son senesi, hatta son 1.5 senesi rezaletti. Gönderilmesi son derece doğru bir karardı. Geri gelmesi için ne diyeceğimi bilmiyorum. Nötrüm..

Neco'nun son senesi, hatta son 1.5 senesi rezaletti. Gönderilmesi son derece doğru bir karardı. Geri gelmesi için ne diyeceğimi bilmiyorum. Nötrüm..

Aynen.Şampiyon olduğumuz sezonun ikinci yarısı Necati'nin kötü performansı başladı.Hasan Kabze falan olmasa gene şampiyon olamıyorduk.Sonraki sene tam 14 maç gol atamadı.Hepsinde 11 başladı.Guiza'dan kötüydü. Çok gereksiz konuşmaları oldu.Gönderilmesi doğru karardı.

Geri
Üst Alt