Cevap: Necati Döndü İddiası!
Pek ihtimal vermiyorum..Ama bu yönetimden herşey beklenir..Resmen tarih yazıyorlar..Türk futbol tarihinin tartışmasız en beceriksiz,en iş bilmez yönetimi ile karşı karşıyayız...Ve tüm bu olanlara rağmen camia uyuyor..Gerçekten çok üzücü...
Çoğu forumu geziyorum bir,iki transferle her zaman ki gibi herşey unutuldu..Gerçekten Galatasaray taraftarını tanıyamıyorum..Sürekli polyanacı tavırlar,iyimser tavırlar,Yönetimi koruma durumu almış başını gidiyor..
Ve 3,5 gündür Aziz Yıldırımı dinliyorum..Resmen dehşete düşüyırum...İlk önce o kadar zeki,sinsi bir adamki bu adama dur diyebilecek bir başkan gerekli bu klübe...Futbolu geçtim,baskette yendik ya hakemler çok kötüymüş,baskettede konuşucam,konuşmam gerekiyor diyor zatı mutterem..Hani 4 senedir şamğiyon olan zat...O kadar sinsiki Telekomu neden kıskanayım diyor arkasından da kendi stadımızı biz kendimiz yaptık devletten yardım almadık diyor bizede bunun kariılığında birşeyler verilmesi gerekiyor diyor...
Tekrar söylüyorum bu adamın klüpler birliği başkanı olması tam bir fiyaskodur..Ve bu adam bu sene şampiyonluk için her bk yapar...
Ama şuda bir gerçek adam stadın ismini bazı sebeplerden dolayı değiştirmeyecek kadar bağlı takımına.
Bizde bunları görmeyen sözde Galatasaraylı bu yönetime hala sert bir tepki vermeyelim..
Necati acayip bir şekilde dışlandığı ortama zaten adamsa gelmez ...