# Necati Ateş

Cevap: Necati Döndü İddiası!

Tamamıyle balon haber boşuna aklınızı elinizi yormuşsunuz :asd:

"Gönderilmesi hataydı, gelmesi de hata olur." yazmıştı birileri geçende. Ne kadar formda da olsa aynen katılıyorum.

"Daha iyisi mantığı var mı? " mantığı ile kulübün kalitesi iyice yerleri düştü. Serdar Özkan gelirken "Aydın'dan iyi, daha iyisi çok pahalı", M.Batdal gelirken éyerli forvet var mı daha iyi?" . Necati'Nin geleceği bunlardan hiç de farklı olmaz. Sezon sonu göndermek için alacakalrını istiyor diye haberler okuruz. Daha ne kadar ders almamız gerekiyor. Necati'Nin oynuyacağı her dakiaka, Anıl'a yazıktır.

Daha iyisi varmi su an elinde? Varsa gelmesin, yoksa karsi cikmaniza anlam veremicem.

Anıl Dilaver'i oynat.Cem Sultan'ı oynat.Daha iyisini ne yapıcan? Sanki şampiyonluğa gidiyoruz.

Gençleri oynatmak için daha iyi fırsat ve sezon olamaz.

"Daha iyisi mantığı var mı? " mantığı ile kulübün kalitesi iyice yerleri düştü. Serdar Özkan gelirken "Aydın'dan iyi, daha iyisi çok pahalı", M.Batdal gelirken éyerli forvet var mı daha iyi?" . Necati'Nin geleceği bunlardan hiç de farklı olmaz. Sezon sonu göndermek için alacakalrını istiyor diye haberler okuruz. Daha ne kadar ders almamız gerekiyor. Necati'Nin oynuyacağı her dakiaka, Anıl'a yazıktır.

Katiliyorum Anil iyi Oynardi

gelsin ama anıl dilaver vardı o da oynayabilirdi

Anıl Dilaver'i oynat.Cem Sultan'ı oynat.Daha iyisini ne yapıcan? Sanki şampiyonluğa gidiyoruz.

Gençleri oynatmak için daha iyi bi sezon olamaz.

Avrupa kupalarina katilma hedefimiz var. Anil la Cem le olacak is degil.

Necati su an alinabilecek en iyi santroforlardan birisidir.

Böyle saçma işler dönmüyodur umarım.

Avrupa kupalarina katilma hedefimiz var. Anil la Cem le olacak is degil.

Necati su an alinabilecek en iyi santroforlardan birisidir.

Necati olmadan da Türkiye Kupasını çok çok rahat kazanırız.

Necati'ye kesinlikle gerek yok.Kırkpınar güreşlerine katılabilir.

Nereye kazaniyorsun. Yahu takimin hali berbat, Necati geliyor diye Anadolu takimina döndük diyorsunuz, sanki elimizdeki futbolcular Premier Lig seviyesinde.

Takasla makasla para ödemeden hallediliyorsa güzel transfer. Ben olumlu bakiyorum.

Nereye kazaniyorsun. Yahu takimin hali berbat, Necati geliyor diye Anadolu takimina döndük diyorsunuz, sanki elimizdeki futbolcular Premier Lig seviyesinde.

Takasla makasla para ödemeden hallediliyorsa güzel transfer. Ben olumlu bakiyorum.

Türkiye Kupası da premier lig seviyesinde değil.

Beypazarıyla felan maç yapıcaksın.

Fener zaten elendi.Kalan 2 maç için de Necati'yi musallat etmeye gerek yok.Şampiyonluk iddiamız olsa haklısınız diyecem.

Türkiye kupasinda forvetsiz nereye kadar gideceksin?

Necati iyi futbolcu mu degilmi? Iyi futbolcu.

Necati ye ihtiyacimiz varmi? Var.

Benim icin budur.

Nesi tartisiliyor anlamiyorum. Gecmiste yapmis oldugu hatalar olabilir. Düzeltmistir kendini, ben kendisine olumlu bakiyorum. Gelirse faydali olur.

Bence Necati'ye ihtiyacımız yok.Ama başka biri olur.

Aynı şekilde Uğur Uçar'a da ihtiyacımız yok.Giden adam bi daha gelmemeli.

:animation:

Türkiye kupasinda forvetsiz nereye kadar gideceksin?

Necati iyi futbolcu mu degilmi? Iyi futbolcu.

Necati ye ihtiyacimiz varmi? Var.

Benim icin budur.

Nesi tartisiliyor anlamiyorum. Gecmiste yapmis oldugu hatalar olabilir. Düzeltmistir kendini, ben kendisine olumlu bakiyorum. Gelirse faydali olur.

Abi , zaten Adamın yaptığı bir hata yok. Lincoln yüzünden gitti.

Necati'nin G.Saray'dan ayrılışının tek sebebi var , o'da '' 10 Numara '' sevdası.

Geri
Üst Alt