# Necati Ateş

Cevap: Necati Döndü İddiası!

gitmesi hataydı ozaman ve zaman içerisinde koskoca galatasaray forvetsiz kalmıştı.......

son 2 yıl saçmasapan işler yapılıyor..

keita satılıyor gereksiz

uğur gidiyor ali turan sağ bek oynuyor ve kaybedilen puanlar......

emre güngör gidiyor. balta stoper oynuyor eleniyoruz kayıp yine puanlar.....

baros sakat sadece mehmete kalıyoruz. nonda satılıyor.....

daha ne yazayım..................gelirse iyi olurmu kararsızım...............ama gol atar

necati ne lincoln nede başka bir oyuncu olayından ayrıldı,ayrılışın asıl sebebi klüp ve yönetim alehinde çevresi ve medyaya çok malzeme verici konuşmaları oldu.bu hem takım içindeki dengeleri bozdu hemde "tek adamlık" anlayışında olduğu için kendisinide bitirdi.Karşısında "eski tüfekler" hakan şükür ve hasan şaş gibi adamlar varken "ben büyük olmalıyım" sevdası asıl necatiyi bitirmişdir.Şimdi ise geri gelmesi bence etik açıdan doğru değil zira gönderilmiş bir oyuncuyu neden alıyor yönetim? ne olursa olsun karşıyım ben çünki Galatasaray etiği satılıp tekrar alınan oyuncu olayına etik açıdan ters düşer dolayısı ile necati olayına girmemeli yönetim...

Fatih Tekke geleceğine Necati gelsin.

Haldund Üstünel gibi Sportif Direktör Lazim! yine Haldun Iyi Transfer yapiyordu Yönetim azmis nerden cikti bu Necati ya bence Necatiyi Baros yüzünden almislardir Necati Gelince Baros daha istekli olurmu ne düsünüyorlarsa artik bende anlamadim öyle bisey olamaz yahuu

Necati yalnız son senesinde rezalet oynamıştı. Sahada yürüyecek hali yoktu. Antalya'da kendini ispatlama savaşına girdi sonra. O zaman postalanan adam şimdi geri alınırsa büyük rezalet olur. Zaten 3 yaş yaşlandı. 20'li yaşlarında da değil. 31 yaşında. Bu mu Galatasaray'ı kurtaracak adam?

Döndüyse çabuk gelsin.Beypazarı'na gol atacak adamımız yok.

Efsaneye göre, Real Sociedad'ın başkanı Necati için "Golcü diye aldık, güreşçi çıktı!" demiştir zamanında. Ayrıca Beypazarına ben çıksam 2 tane çakarım herhalde, bir zahmet birileri atsın. :p

Necati döndü derken?

gelmesin! Galatasaray a yakıştıramıyorum bu adamı

Serdar ve Ali karşılığı zaten nasıl aldık lan bu adamı diyordum :D şaşırmamışım.Çünkü o iki adamın karşılığı bir kilo patatestir en fazla.

Uğur Önver de Necati Galatasaray'da yazdı twitterda, bilgiyide Gstv spikeri Veli Yiğitten aldığını söyledi.

su durumda Super olur

En iyi Türk forvet oyuncuları arasında benim gözümde. Gelsin, sevinirim.

Takım o kadar berbat bir durumda ki, necati dönse kral olur. Etik olarak bilmiyorum doğru mudur yanlış mıdır.. Çok da fifi aslında. Yeter ki adam gibi golcümüz olsun.

gelmesin! Galatasaray a yakıştıramıyorum bu adamı

Bu mantıkla yakında, Elizabeth kraliyetinden özel, kraliyete yakışır beyefendicikler kazandıracağız takıma. Ne karakter meraklı bir taraftar toplumumuz varmış arkadaş.

necati geçmişte hataları olmus olabilir ama şuan kendisi gelmek istiyor ve bu kadar kötu yerli kadrosunda heleki forvet mevkisinde alacagimiz yerli tek isim ikinci yarı baslıcak ama kimsenin adi bile yok o yuzden inşallah gelir

Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde yer alan ve Necati Ateş'in Ali Turan ve Serdar Özkan'a karşılık Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ne Necati Ateş'ten, ne menajerinden, ne de Galatasaray'dan kendilerine ulaşan resmi bir teklifin ve bilginin olmadığının altını çizdi.

Akıncıoğlu, ''Necati bizim futbolcumuz ve kendisi de gayet mutlu. Biz de bu söylentileri herkes gibi ortalıktan duyuyoruz'' dedi.

Geri
Üst Alt