# Necati Ateş

Cevap: Necati Döndü İddiası!

Bu olaya benden daha karşı 1 kişi bile bulamazsınız. Ama olmuşsa, olmuştur, amacımız Galatasaray 'ın iyiliği ise bana bugün ancak "hayırlı olsun" demek ve kendisine başarılar dilemek düşer.

Madem Galatasaray kalibresinde bir futbolcuydu, neden en verimli yılları heba edildi diye sorgulamaya devam eder miyim, bilmiyorum tabii.

Ha unutmadan.

Galatasaray kulübü kasasından 1TL çıkarırsa bu transfer için, gerçekten tepkim ağır olur.

Böyle genç,potansiyeliyüksek yerlileri almamız iyi oldu. Pes yahu! Necati mi kaldı?31 yaşında inişli çıkışlı performansı olan, kulüpten adeta kovulup, binbir türlü açıklamlarda bulanan biri. Oynuyacağı her dakika için Anıl forma şansı bulsun.

Sezon sonu yeni yapılanma falan bir Anadolu kulübüne göndermeye çalışırken haberleri çıkar.

Tomas, Altan, Volkan Aslan da geri dönsün tam olsun bari. Yazık yahu yazık, yazıklar olsun yüzbin kere...

Başladığımız noktaya geri döndük en sonunda. Kimseyi alamadık kampa yetiştiremedik sırf transfer olsun diye de Necati'yi geri getirdik. Bu adamı niye gönderdiniz niye geri alıyorsunuz? Bu kadar küçüldükmü biz. fenere gideceğim diye tehdit etmiyormuydu sizi? Bu kadar mı alçaldınız? Eee evrakta sahtecilik yapan adamlara sahte menejerlere göz yuman adamlardan daha başkası beklenirmiydi zaten. Para verip genç çocukları alamadınız tuzlukları toplayın şimdi. Eee Murat Erdoğan, Volkan Aslan, Altan Aksoy sırada o zaman. Okan Koç falan da gelsin nasıl olsa bedava...

Adnan Sezgin'e de Adnan Polat'a da yazıklar olsun yüzbinlerce kere. Medya patronlarına yalakalık olsun diye stad gezdireceğine transferlerle uğraşsana başkan. Kankiton da ne iş becerirmiş 1 ay oldu transferler kampa yetişecekti gene hesapta.

Bu iş kocaman bir ayıptır arkadaşlar. Gelir yedek olur iki gol atsa yeter diye bakamıyorum ben maalesef. Biz bu adamlar gidecek yeni bir takım kurulacak gençleştirilecek diye beklerken 3 sene sonra tekrar bu adamları topluyorsak ben buna hiçbir iyi tarafından bakamam. Anadolu takımımıyız biz ya! Galatasaray'sın sen basacaksın parayı yerli genç kim varsa toplayacaksın. Başkanlığı kullanırken yönetimi kullanırken iyi rüzgarlarından yanlarında durulmuyor beyzadelerin forslarından yanına yaklaşılmıyor ama iş icraate geldimi tırısssssss...

Serdar ve Ali'yi verelim ama Necati'yi almayalım.

Pek ihtimal vermiyorum..Ama bu yönetimden herşey beklenir..Resmen tarih yazıyorlar..Türk futbol tarihinin tartışmasız en beceriksiz,en iş bilmez yönetimi ile karşı karşıyayız...Ve tüm bu olanlara rağmen camia uyuyor..Gerçekten çok üzücü...

Çoğu forumu geziyorum bir,iki transferle her zaman ki gibi herşey unutuldu..Gerçekten Galatasaray taraftarını tanıyamıyorum..Sürekli polyanacı tavırlar,iyimser tavırlar,Yönetimi koruma durumu almış başını gidiyor..

Ve 3,5 gündür Aziz Yıldırımı dinliyorum..Resmen dehşete düşüyırum...İlk önce o kadar zeki,sinsi bir adamki bu adama dur diyebilecek bir başkan gerekli bu klübe...Futbolu geçtim,baskette yendik ya hakemler çok kötüymüş,baskettede konuşucam,konuşmam gerekiyor diyor zatı mutterem..Hani 4 senedir şamğiyon olan zat...O kadar sinsiki Telekomu neden kıskanayım diyor arkasından da kendi stadımızı biz kendimiz yaptık devletten yardım almadık diyor bizede bunun kariılığında birşeyler verilmesi gerekiyor diyor...

Tekrar söylüyorum bu adamın klüpler birliği başkanı olması tam bir fiyaskodur..Ve bu adam bu sene şampiyonluk için her bk yapar...

Ama şuda bir gerçek adam stadın ismini bazı sebeplerden dolayı değiştirmeyecek kadar bağlı takımına.

Bizde bunları görmeyen sözde Galatasaraylı bu yönetime hala sert bir tepki vermeyelim..

Necati acayip bir şekilde dışlandığı ortama zaten adamsa gelmez ...

Aziz Yıldırım'ı fazla izleme istersen?

Adnan Polat'ın açıklamalarını tahmin edebiliyorum. Necati'yi Hagi çok istedi. Hürriyet Güçer dedik bu çocuğa bir şans verelim 29 yaşında bir genç. Biz Hagi'nin her istediğini yaptık olmazsa sene sonu Skibbe'yi getirip Lincol'ü, Bouzid ve Orhan Ak'la Cihan'ı tekrardan transfer edeceğiz.

Ya bu ne arkadaş. Bunun adı beceriksizlik, basiretsizlik, transfer yapamadığın için beleşten topçu almaktır. Hala zerre akıllanmamışlar. Biz umut ediyoruz takım yeni baştan kurulsun sen hala kovduğun adamlardan medet bekliyorsun. Yazıklar olsun ya hala çok seviniyorum diyenler var. Ne diyeyim takımı bu hale sokanlar utansız. Önceden Baros, Kewell gelince sevinir Necati'ye burun bükerdik adam 31'inde geliyor bir göbek atmadığımız kaldı. Bir takım bu kadar mı aciz duruma düşürülür başkan ve yardımcısı tarafından dehşetle izliyor ve şahit oluyoruz. Yazık bize valla başka ne denir...

Antalya-Medicalpark Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Necati Ateş'in Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ''Bize ulaşan resmi birşey yok. Bunlar kamuoyu yaratma çalışmaları'' dedi.

Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde yer alan ve Necati Ateş'in Ali Turan ve Serdar Özkan'a karşılık Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ne Necati Ateş'ten, ne menajerinden, ne de Galatasaray'dan kendilerine ulaşan resmi bir teklifin ve bilginin olmadığının altını çizdi. Akıncıoğlu, ''Necati bizim futbolcumuz ve kendisi de gayet mutlu. Biz de bu söylentileri herkes gibi ortalıktan duyuyoruz'' dedi.

Sahadan.com haberler Antalyaspor'dan Necati Açıklaması

insallah yalan haberdir. ne isi var necatinin

Antalya-Medicalpark Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Necati Ateş'in Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ''Bize ulaşan resmi birşey yok. Bunlar kamuoyu yaratma çalışmaları'' dedi.

Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde yer alan ve Necati Ateş'in Ali Turan ve Serdar Özkan'a karşılık Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ne Necati Ateş'ten, ne menajerinden, ne de Galatasaray'dan kendilerine ulaşan resmi bir teklifin ve bilginin olmadığının altını çizdi. Akıncıoğlu, ''Necati bizim futbolcumuz ve kendisi de gayet mutlu. Biz de bu söylentileri herkes gibi ortalıktan duyuyoruz'' dedi.

rahatladim...

rahatladim...

Ya adnanlar necatiyi bile geri alamaz. Anca Necati ikna edecek Antalya yönetimini bana müsade edin diye. Yoksa bizimkilerin ederinin 3 katını vermeden adam alması imkansız...

İnşallah balon haberlerden biridir. Kimse alınamayacaksa gençlere şans verilsin ama Necati lütfen gelmesin.

Haber balon değil. Necati'nin transferine çok da soğuk bakmam açıkcası. Galatasaray forması altında faydalı hizmetleri olmuştur ve şu aşamada bence ihtiyacımız da vardır.

en azindan ali turan ve serdar özkan dan kurtulmusuz ayrica katki da saglar necati

İyice anadolu klübü olduk.Orhan Ak'la Cihan da gelsin

Daha iyisini bulabilirseniz getirin bakalım.

Geri
Üst Alt