# Necati Ateş

Cevap: Necati Döndü İddiası!

son dakika : Necati için Antalyaspor ile anlaşıldı ..

Arif Erdem

Serkan Aykut

Ali Lukunku

Murat Sözkesen

Ümit Karan ı da isteriz

Tribun Dergi:

SON DAKIKA: Necati Ateş Galatasaray'da.

Zaten transferdeki durgunluktan belliydi böyle bir angutluk yapacakları, yakında Hürriyet'de açıklanır oh 5 transferin ikisi bitti desene. Resmen ikinci lig takımına çevirdiler bizi ve hala da çevirmeye devam ediyorlar. Ulan cidden ikinci lig kadrosu kuruyor bu elemanlar ya, hani utanmasam hedefleri küme düşmek diyeceğim demeye bile utanıyorum adamlar benim demeye utandığım şeyi yapmaya utanmıyorlar. Varın siz düşünün durumun vehametini...

Lig Radyo:

Antalyaspor ile anlasildi, karsiliginda Ali Turan ve Serdar Özkan. Fakat Serdar tam ikna olmamis daha..

Yaziklar olsun, bu ne ya :(

Serdar nasıl ikna olamamış.Bu haliyle Bank Asya'da oynayamaz. Adama bak :D

Necati yuvaya dönüyor

Galatasaray'ın eski golcüsü Necati Ateş yuvaya dönüyor. Sarı-Kırmızılılar Hagi'nin israrla kadrosunda görmek istediği yıldız golcü için Antalyaspor ile anlaşmaya vardı. Galatasaray Necati Ateş karşılığında kırmızı-beyazlılara Ali Turan ve Serdar Özkan'ı verecek. Ali Turan Antalya'ya gitmeyi kabul ederken, Serdar Özkan ikna edilmeye çalışılıyor.

Ligtv.com.tr - Haber - Necati yuvaya dönüyor

1. Hagi döneminin oyuncularını geri topluyor bu adam :( Necati, Uğur Uçar... Bu hızla giderse Hasan Şaş'ı da tekrar yeşil sahalarda görebiliriz :(

Pek ihtimal vermiyorum..Ama bu yönetimden herşey beklenir..Resmen tarih yazıyorlar..Türk futbol tarihinin tartışmasız en beceriksiz,en iş bilmez yönetimi ile karşı karşıyayız...Ve tüm bu olanlara rağmen camia uyuyor..Gerçekten çok üzücü...

Çoğu forumu geziyorum bir,iki transferle her zaman ki gibi herşey unutuldu..Gerçekten Galatasaray taraftarını tanıyamıyorum..Sürekli polyanacı tavırlar,iyimser tavırlar,Yönetimi koruma durumu almış başını gidiyor..

Ve 3,5 gündür Aziz Yıldırımı dinliyorum..Resmen dehşete düşüyırum...İlk önce o kadar zeki,sinsi bir adamki bu adama dur diyebilecek bir başkan gerekli bu klübe...Futbolu geçtim,baskette yendik ya hakemler çok kötüymüş,baskettede konuşucam,konuşmam gerekiyor diyor zatı mutterem..Hani 4 senedir şamğiyon olan zat...O kadar sinsiki Telekomu neden kıskanayım diyor arkasından da kendi stadımızı biz kendimiz yaptık devletten yardım almadık diyor bizede bunun kariılığında birşeyler verilmesi gerekiyor diyor...

Tekrar söylüyorum bu adamın klüpler birliği başkanı olması tam bir fiyaskodur..Ve bu adam bu sene şampiyonluk için her bk yapar...

Ama şuda bir gerçek adam stadın ismini bazı sebeplerden dolayı değiştirmeyecek kadar bağlı takımına.

Bizde bunları görmeyen sözde Galatasaraylı bu yönetime hala sert bir tepki vermeyelim..

Necati acayip bir şekilde dışlandığı ortama zaten adamsa gelmez ...

Vay be eski adamım :)

Bu olaya benden daha karşı 1 kişi bile bulamazsınız. Ama olmuşsa, olmuştur, amacımız Galatasaray 'ın iyiliği ise bana bugün ancak "hayırlı olsun" demek ve kendisine başarılar dilemek düşer.

Madem Galatasaray kalibresinde bir futbolcuydu, neden en verimli yılları heba edildi diye sorgulamaya devam eder miyim, bilmiyorum tabii.

Necati gelir gol sayısında Baros'u da geçer. Bizde sinirlendiğimizle kalırız. Baros bu kadar sakatlandıkça Necatinin çok ekmeği olur GS'de.

facebook arda turan fan page de necati ve kulubüyle anlaşıldıgı,serdar özkanı ikna etmenin an meselesi oldugu söyleniyor...

Çok sevindim hemde inanılmaz iyi ki dönüyor .

Lig Radyo:

Eger Serdar Özkan ikna olmazsa yerine Aydin'i vereceklermis.

Geri
Üst Alt