# Necati Ateş

Cevap: Necati Döndü İddiası!

necati+ate%C5%9F

Bize kaliteli Türk lazım. Necati iyi oyuncu. Gelsin mutlaka.

Kovdugumuz adami geri getiriyiroruz. Saka gibi lan.

Yahu allah aşkına burada Necati gelse iyi olur diyenler; Necati'nin gol atıp hareket çektiğini unuttumu acaba?Yada dünmü Galatasaraylı oldunuz? Necatiye kadar 15 yaşında gençlerle oynayalım daha iyi. Formamızı tekrar giymeden hakaretimide edeyim de sonra artizlik yapılmasın. Şerefli Necati, Kazma Necati, At ipi tut .ipi Necati :D

İyidir iyidir.. En azından ikinci yarı Baros olmadığında sıkıntı yaşamayız.. :o

biz bu adamı zamanında neden gönderdik onu bi türlü anlamadım.

geçen senenin başına kadar bizim sözleşmeli oyuncumuzdu, o forvet kıtlığında takıma yine geri almadılar onu da anlamadım.

sonuçta Necati bizde oynadığı sürede iyi performans göstermişti, şimdi gelsin yine iş yapar.

Şu an ntvsporda antalyaspor başkanı, ne galatasaraydan, ne de necatinin menecerlerinden transferle ilgili hiç bir bilgi vs. gelmedi bize diye açıklama yaptı.

Ümit KARAN'ıda alalım cuk diye otursun.Haber inşallah doğru değildir.Baros gibi adam lazım bize.Yoksa dikiş tutmaz

Lukunku derim hala.

Buraya yaziyorum (yazmama da gerek yok). Olur da Necati gelirse ve sezonun 2. yarisi ilk yari gibi geçerse, burada Necati'nin transferine sicak bakanlarin %90'i baslar "Ulan Adnan Sezgin forvet diye bula bula kovdugumuz Necati'yi mi getirdin !" türünde cümlelere.

Ağzımı bozmayacağım.Lig tv şimdi Necati'nin geçmiş videolarını bile yayınlamaya başladı.Bu kadar büyük bir kulüp haline geldi.Ali turan antalya'daki kafilede yok Antalyaspor'la anlaştığı için diyor canlı yayına bağlanan Pınar Argun.Alkışlıyorum Galatasaray'ı.

Bu arada sinirden başlık yeni dikkatimi çekti. Necati döndüyse bayan futbol takımına alalım orda iş yapar anca!

Mehmet Batdal'ı gördükten sonra Sercan'ı alamazsak Neco'ya kapımız açık olmalı..

Bence topladı kendini yararlı olacağı kesin..

Cevap: # Necati Ateş

bize yarım sezonda kendini geliştirecek ve yararlı olacak genç yetenekli forvet lazım alt yapıdan çıkartsalar daha iyi olur. Necati olumsuz ve saçma bir transfer olacak.

Necati gibi bir adama 10 numara giydirdigimiz icin utaniyorum..

Antalya bu haberleri yalanladı. Bizim taraftan bir yalanlama hala yok.

Geri
Üst Alt