# Necati Ateş

Cevap: # Necati Ateş

Necati'yi neden gönderdiniz o zaman?Şimdi üstüne para verip almak ne kadar mantıklı?Ayrıca Necati geleceğine genç oyunculara şans verilsin daha iyi.Gelmez umarım.

Spormax aldik diyor, bu nasil iş?

Serdar Özkan vasıfsız'ı ikna edemediğimiz için kesin değilmiş.

Ertem Şener

Ali turan ile birlikteyiz antalya'ya beraber gdyoruz bu arada necati kesin galatasaray'da...

Eğer alırsak Hagi'den sonra yapılan en vizyonsuz iş olur.

Gözümde ne Hagi'nin ne de yönetimin bir gramlık değeri kalmayacak bu transfer gerçekleşirse.

Ali Turan ve Serdar Ozkan'i zaten oynatmiyoruz. Oynattigimizda da verim alamiyoruz. O yuzden forvet hattina kanatlarda da, forvet arkasinda da oynayabilecek bir alternatif almak o kadar kotu bir hamle degil.

O alternatif Necati olmadığı sürece bayağı iyi bir hamle olur.

Sadece para verilip bu transfer yapılsa bende baya sallardım, ama kullanılmayan vasıfsız adamların yanına bunu almak kötü hamle değil.Ama Necati bu takımın anca üçüncü forveti olur.Baros klasına yakın bir yabancı santrafor alınmalı.Baros'tan Necati'Ye gelmek attan inip eşşeğe binmek gibidir.

:D

Necati bizdeki son sezonundan cok daha iyi bir halde. Ali Turan ve Serdar Ozkan'i gonderip Formica'yi alacak halimiz yok zaten.

adam belli bir düzeyde futbol oynarken ve gençken neden yolladınız

şimdi 30 yaşına geri alıyosunuz

Hagi önemli sorumluluklar almaya başladı artık

bakalım yaptırdığı transferler nasıl yansıyacak

Necati'nin hangi sebeplerle gönderildiği ne çabuk unutulmuş.

Ayrıca Hayri gözünü seveyim, adam Antalya'da oynadı senelerce. İspanya'da kalsa, kendisini geliştirmiş olsa bir nebze eyvallah diyebilirdim, ama Necati bu ya! MP Antalyaspor! Ayrıca 31 yaşında!

hiç adam yokken necati güzel olur yani en azından gol umuduyla giderim aslantepeye

Bu sebeplerden biriydi, ama futbol takımı ile ilgili de sorunlar vardı. Bir kere çok vasat oynuyordu. İkincisi takımda sevilmiyordu, sürekli arıza çıkarıp duruyordu, son olarak 10 numara için arıza çıkardı. Üçüncüsü uçakta taraftarlarla yumruklaştı. Dördüncüsü yönetim ve teknik kadro ile ilgili olur olmaz açıklamalar yapıyordu, orda burda arkadan konuşuyordu. O dönemde bunların hepsi yazıldı. Necati de yalanlamadı bunları. Sonuçta kendi kuyusunu kazdı. Şimdi ne oldu da geri alıyoruz, gol kralı falan mı oldu, milli takımda direk mi oynuyor, ne oldu yani?

Necati'nin hangi sebeplerle gönderildiği ne çabuk unutulmuş.

Ayrıca Hayri gözünü seveyim, adam Antalya'da oynadı senelerce. İspanya'da kalsa, kendisini geliştirmiş olsa bir nebze eyvallah diyebilirdim, ama Necati bu ya! MP Antalyaspor! Ayrıca 31 yaşında!

Ben Necati'nin niye gonderildigini hatirlamiyorum cidden, son sezonunda igrenc oynamis ve 120 kiloya falan cikmisti. Necati gelecek diye taklalar atmiyorum tabii ki ama yine de iyi bir alternatif olur bence, hele gondermek istedigimiz iki adami vereceksek iyi bir transfer olur.

Ne ilginçtir Özdilek te transfer teklifi aldıklarını söyledi

Real Sociedad Başkanı: Biz golcü aldık güreşçi çıktı:) Necati'ye ithafen..

Sociedad Başkanı Necatiyle ilgili birşey söylemişti.'Golcü diye aldık,güreşçi çıktı.'gibisinden birşey demişti.

Geri
Üst Alt