# Necati Ateş

Cevap: # Necati Ateş

yarın bigün açıklanır kendimizi alıştıralım

Necati'yi de alında tam olsun bari. Artık kesin olarak seneye Bank Asya'nın takımını kurduğumuza emin olalım.

Sanırım imzalar atılmış.

kazım geldiyse necati daha rahat gelir

Yahu arkadaş Mehmet Yılmaz'ı al , Mehmet Çakır'ı al da bu adamı alma.Ulan sen bu adamı zaten satamadın elinde patlamasın diye yollamadın mı ? Ne şimdi hagi'den sonra gelen teknik adam Tamas'ı istese geri mi alacaksın.İlkokul bebelerinin " gel la galem traşlarımızı değiştirek benimki eskidi sağa baban yenisini alır " mantığına mı döndü olay artık ? Yapar abi bunlar yapar ben bekliyorum artık.

Geçen sefer de şekip mosturoğlu haberini buraya duyar duymaz yazdığımda anlamalıydım , danışıklı dövüş olduğunu.Kamuoyu yoklaması çekiyor gibi algılamadım ve hata etmişim.M*l yerine koyuyorlar bizi , bizde izlemeye devam ediyoruz.

Hocası bile ağzından kaçırdı Neco'nun dönüşüne kesin gözüyle bakıyorum..

benim bilhassa bu hep Hagi geldiği zaman oluyor.Etraftan toplama futbolcu alıyoruz.Bu Haginin başarısız olması için yapılan bir sabote işlemimi yoksa gerçekten teknik kadromu bu transferlere onay veriyor.Necati ne olduda transfer edilir anlamam.Avrupada Necati ayarında bir çok futbolcu var.Buna en güzel örnek Juan Parejo Levanteden.

en azından pinodan daha iyi topa vurur ve galatasaray ruhu var..

Necati iş yapar hatırlayın antalya maçlarını adam bize karsı nasıl hırsla oynuyordu adam Galatasaraylılık nedir biliyor ve elinden gelenide yapacağına inanıyorum hele santrforumuzun olmadığı bir zamanda çok faydalı olur

Antalyaspor'un golcü futbolcusu Necati Ateş, 4,5 yıl sonra yeniden Galatasaray'a dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Sarı-Kırmızılılarda atacağı gollerle yeniden eski günlerine dönmeyi hedefleyen 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Galatasaray'da tekrar forma giymeyi çok istiyorum. Ayrıca takımın başında bir dönem çok başarılı olduğum ve birlikte kupa kazandığım Hagi var. Onunla yeniden çalışma fırsatı bulacağım için çok mutluyum. İnşallah en kısa zamanda bu transfer gerçekleşir." diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de Necati Ateş'in Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Özdilek, "Necati'ye dolaylı yollardan teklif geldi. Necati, Galatasaray'a gitmeye sıcak bakıyor. Bana kalırsa bir oyuncuya büyük takımlardan birinden teklif gelirse o oyuncu gitmeli." dedi. Bu arada Antalyaspor, Galatasaraylı Ali Turan'ı 1,5 yıllığına renklerine bağladı. Ali Turan, "Ben Necati Ateş'e karşılık olarak takasla gelmedim. Necati, Galatasaray'a transfer olmasa da ben artık Antalyaspor'un futbolcusuyum." ifadelerini kullandı. G.Saray'a dönüş hazırlıkları yapan Necati Ateş, Alman teknik adam Karl-Heinz Feldkamp döneminde takımdan uzaklaştırılmıştı. KAYNAK :ZAMAN

Kaynak çok sağlammış.Yorum yaparken bile tedirgin oldum aksini iddaa eden bir beyanda bulunursam çarpılırım diye :)

Gelmesine karsi degildim, Antalya'da fena degildi, tahminen cumaya kadar aciklanir.

Hayirli olsun, Hagi cok istiyordu...

Adanaspor'dan bize geldiginde hatırı sayılır bir mebladan vazgecmisti. Galatasarayın dahası Galatasaraylılıgın ne oldugunu biliyor. Arda dahil takımdaki oyunculara örnek olur. Tam düzelmisken gönderildi zaten.

Geri
Üst Alt