# Necati Ateş

Cevap: # Necati Ateş

ben gelmesini çok istiyorum. en azından yetenekli. galatasaray, tarihi boyunca yetenekli ve mücadeleci oyuncular almıştır. adnan polat galatasaray kültürü ve etiğinden bahsediyor ama adnan sezginle birlikte bu etiği yıktılar. mart 2012 ye kadar düzlüğe çıkmamız zor

Necati ve Kazım'ın oynadığı bir takım Galatasaray olamaz, olsa olsa Adnansaray olur. Bir de bunun Galatasaraylılığın ne olduğunu bildiğini falan zannediyorsunuz. Doğru, taraftarla yumruklaşmak, başkanın arkasından ana avrat sövmek, forma numarası için yöneticilerle tartışmak Galatasaraylılık duruşuna çok yakışır. Böyle futbolcular, böyle hoca, böyle yönetim de sizin gibi taraftara yakışır.

Gel neco sende gel , zaten takim kazmalarla dolu...

Adanaspor'dan bize geldiginde hatırı sayılır bir mebladan vazgecmisti. Galatasarayın dahası Galatasaraylılıgın ne oldugunu biliyor. Arda dahil takımdaki oyunculara örnek olur. Tam düzelmisken gönderildi zaten.

Necati Galatasaray'lılığı biliyorsa Bülent Korkmaz gibi büyük adamlar bilmiyor demektir.Ama gönderilmesine bende karşıydım o zamanlar orası ayrı tabi.

32 yaşına girecek olan Necati'yi almayı düşünerek ne umuyor bu yönetim? Ligin ikinci yarısında şampiyon mu yapacak bizi? Ne zaman hangi koşullarda genç oyuncular şans bulacak, Anıl ne zaman oynayacak mesela? Günü kurtarmaktan ziyade biraz geleceği düşünelim artık.Necati'yi aldığımızı düşünelim ,en fazla 2 yıl daha oynar sonra ya futbolu bırakır yada Bank Asya 1. Ligi'ne transfer olur,bedelsiz olarak!!

En iyi döneminde bile çok üst düzey bir forvet olmayan bir adamı 30 yaşında ,bitmiş, g.t göbek salmış halde mi alacağız ? Birde iyi transfer diyenler var ,ya sabır !Eskilere meraklılarsa Fransa´dan Hasan´ı geri getirsinler . Milyon kere tercih ederim bu pehlivana.

Karekteri iyi veya kötü bunları geçtim..Bu rezil yönetimin gönderiş şekli almak istemesinide geçtim..Necati ortalama üstü bir forvettir..Fakat şu anki performansı çok abartılmaktadır..Fizik olarak çok ciddi kötü durumdadır..Eski hızından çok uzaktır..

Şu Emenikeyi almak miçin biraz uğraşsalar..Hani şöyle 5 milyon artı Sarp,Barış,Aydın falan verseler..Tamam klübü vermek istemiyor devre arası ama cazip tekliflerle git adamlara,çaba göster uğraşş..Ama sen daha Necati gibi adamı almak için 2,3 hafta uğraşıyorsunki bunu nasıl düşünecek ve becereceksin..Sezon sonuda fener alır gene avcumuzu yalarız..Necatiyi tepe tepe kullanırız..

Necati şu dönemde takıma üst düzey katkı verir sezon sonuna kadar bizde 7 gol atsın sonra isterse emekli olsun yeterki uefa ya katılalım .

Cazip teklif 10 milyon. Alsınlar mı

Karekteri iyi veya kötü bunları geçtim..Bu rezil yönetimin gönderiş şekli almak istemesinide geçtim..Necati ortalama üstü bir forvettir..Fakat şu anki performansı çok abartılmaktadır..Fizik olarak çok ciddi kötü durumdadır..Eski hızından çok uzaktır..

Şu Emenikeyi almak miçin biraz uğraşsalar..Hani şöyle 5 milyon artı Sarp,Barış,Aydın falan verseler..Tamam klübü vermek istemiyor devre arası ama cazip tekliflerle git adamlara,çaba göster uğraşş..Ama sen daha Necati gibi adamı almak için 2,3 hafta uğraşıyorsunki bunu nasıl düşünecek ve becereceksin..Sezon sonuda fener alır gene avcumuzu yalarız..Necatiyi tepe tepe kullanırız..

Ben Necati'nin kesinlikle gelmesini istemiyorum. Galatasaray külübü tükürdüğünü yalayan bir külüp değildir.

#

f tw su ff

# hep sordular "niye necati ateş yüzüne bile bakılmadan gönderildi?" diye. muhtelif konularda futboluyla alakası olmadığını, bundan böyle kulübün kapısından içeri giremeyeceğini yazmıştım. fenerbahçeli olup olmaması beni ilgilendirmez mesela. adam gibi futbolunu oynasın yeterdi. ergün penbe de fenerliydi, suat kaya da. ama galatasaray'da sembol oldular. onlar galatasaray'a, galatasaray da onlara çok şey borçludur. bir gün yavşakça hareket ettiklerini gören ya da duyan var mı? yok, çünkü adamdılar. fernando torres'in sembol olduğu, deyim yerindeyse kendini bildiğinden beri formasını giydiği atletico madrid'de parladığı, patladığı yıllarda, real madrid'den gelen transfer tekliflerini üst üste geri çevirirken yayınlanan röportajını asla unutamam. kulübüne sadakatine hayranlık duymuştum. bir gün gördük ki, kolunda "you'll never walk alone" dövmesi var. ertesi sezon kendisini liverpool formasıyla gördük. buna ihanet diyebilir misiniz? kaç atletico madrid taraftarı böyle düşünmüştür bilmiyorum. ama emin olduğum bir şey var ki, liverpool'a değil de real madrid'e gitseydi, milyonlarca insanın canı yanacaktı, kalbi kırılacaktı.

türk futbolunun bu kadar romantik olmadığının farkındayız. profesyonelliğin henüz dilde klişe, sözleşmede bir madde olduğunda hemfikiriz. ki bu böyle olmamış olsaydı, biz dünyanın en geniş insanları olsaydık dahi, sen galatasaray'da oynarken, o kulüp için goller atıp, yüzüğünü öperek o kulübün taraftarlarına koşarken, o kulüpten milyon euro'lar kazanırken fenerbahçe forması giyer, pişmiş kelle gibi sırıtıp bu fotoğraflarını takım arkadaşlarına çok iyi halt etmişsin gibi gösterirsen, insanları en hassas oldukları konuda sabır testine sokmaya kalkarsan, bedelini ödemek zorunda kalırsın. kimi seversen sev, kime bağlı olursan ol ya da her kim olursan ol, fark etmez...

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi,

Bu eleman genelde doğru konuşuyor ve inanıyorum bu olaya.

Antalya’dan izin aldım!

G.Saray’a geri dönmek için sabırsızlandığını söyleyen Necati Ateş, gelişmeleri merakla izlediğini belirtti.

HTSPOR

“Teknik direktörümüz ve yönetimimize de Galatasaray’a gitmek istediğimi söyledim. Beni anlayışla karşıladılar” diyen Necati, “Elbette, Antalyaspor da kendisi için önemli bir oyuncunun yerini doldurmak isteyecektir. Onların da haklı beklentileri var. Bunlar karşılanırsa transfer olur. Transferim gerçekleşmeyebilir de ancak kanaatim, gelişmelerin olumlu olduğu yönünde” ifadesini kullandı.

Bu arada Necati transferinde takasta kullanılmak istenen Serdar Özkan, Aslan’da kalmak için diretiyor. Radyospor’a konuşan futbolcunun avukatı Serkan Kartal “Birkaç kulübün G.Saray’ı aradığını biliyoruz ama biz henüz kimseyle görüşme yapmadık” dedi.

Fener devre arası özel olarak istiyor biz beğenmiyor ilginç :)

Not: Fenerin teklifini hiç düşünmeden reddetti..

Seneye 34 lig maçı ve kupada finale kalırsak 9 tane kupa maçı oynucaz. En fazla 43 maç. Bu 43 maçta Droga Baros Elmander ve Necati. Baros ve Drogba sakatlansa bile aynı anda Necati ve Elmander olacak. Hatta 3 tanesi sakatlansa bile en kötüsü NEcati kalsın yine de iyi. Biz Arda'yı santrfor oynattık. Yani bu iş tamamdır. Şampiyonuz.:)

Başka alternatif yoksa gelsin, başka alternatif varsa o gelsin.

Başka alternatif çok var ! Necati iyi forvettir, herşeyden önce Galatasaray'lıdır tamam ama, asla gelmemelidir bu saatten sonra.

Necatiyi almak yerine,

-Mustafa Pektemekte bastırılır, alınması garantilenir.

-Altyapıdan Cem Sultan ve Anıl Dilaver A takımına çıkartılır, gerekirse İbrahim Selende çıkartılır. Onlara destek olmak için kanattan Berkin de çıkartılır A takımına.

Gerek yok Necatiye, son çare olarak düşünülür ancak.

Geri
Üst Alt