# Necati Ateş

Cevap: # Necati Ateş

Başka alternatif çok var ! Necati iyi forvettir, herşeyden önce Galatasaray'lıdır tamam ama, asla gelmemelidir bu saatten sonra.

Necatiyi almak yerine,

-Mustafa Pektemekte bastırılır, alınması garantilenir.

-Altyapıdan Cem Sultan ve Anıl Dilaver A takımına çıkartılır, gerekirse İbrahim Selende çıkartılır. Onlara destek olmak için kanattan Berkin de çıkartılır A takımına.

Gerek yok Necatiye, son çare olarak düşünülür ancak.

Önümüzdeki sene unutun alt yapıdan çıkacak adamları. Böyle adamlar oturmuş takımlarda oynayabilirler ki herhangi bir hataları farkedilmesin. Biz takım oturtmaya çalışırken birde alt yapıdan adam çıkartamayız. Kenarda Elmander otururken kimse Anıl'ı oynatmaz. Hadi oynattı diyelim, maç 0-0 ken Elmander kenardaysa kimse Anıl'ı istemez. Bırakın bu alt yapı muhabbetlerini. Şu anda zamanı değil. İlerde mutlaka olacaktır

Umur, Necati Galatasaraylı değil. :o

Nasıl değil ?

Önümüzdeki sene unutun alt yapıdan çıkacak adamları. Böyle adamlar oturmuş takımlarda oynayabilirler ki herhangi bir hataları farkedilmesin. Biz takım oturtmaya çalışırken birde alt yapıdan adam çıkartamayız. Kenarda Elmander otururken kimse Anıl'ı oynatmaz. Hadi oynattı diyelim, maç 0-0 ken Elmander kenardaysa kimse Anıl'ı istemez. Bırakın bu alt yapı muhabbetlerini. Şu anda zamanı değil. İlerde mutlaka olacaktır

Baros müzmin sakat, Elmander ilk 11'de olsa, yedek forvetimiz kim olacak ? Illa Necatiyi mi almalıyız ? Eğer kısa vadede başarıda destek olabilecekse, ŞL'ne gidecek bir kadro kuruluyorsa gerçekten, o zaman gelsin.

Umur, Necati Galatasaraylı değil. :o

Şu an transferi gündemde olan kişiler içerisinde Necati kadar Galatasaraylısı yok emin ol..

Şu an çok popüler bir oyuncu olabilir ve 13-14 lerde ligi bitirmek yerine yarın şampiyonluk maçına çıkabilirdi. O sadece Galatasaray için reddetti. Kulübüne teklif yapılmasına bile izin vermedi. Gidip teklif geldi ama kabul etmedim dedi..

Bu adam mı Galatasaraylı değil.. Necati Ateş'i tanımadan yorum yapmayın derim..

Merak ediyorum, acaba olene kadar ayni sac stiliyle mi gezecek..

Nasıl değil ?

Baros müzmin sakat, Elmander ilk 11'de olsa, yedek forvetimiz kim olacak ? Illa Necatiyi mi almalıyız ? Eğer kısa vadede başarıda destek olabilecekse, ŞL'ne gidecek bir kadro kuruluyorsa gerçekten, o zaman gelsin.

Gelme nedenini en son paragrafta anlatmışsın. Evet kısa vadede başarı için Necati gelmeli. En az 12-13 gol atar.

Bir de şu var. Herkes A2 den Berkin, Anıl, Cem vs bir sürü adam sayıyor. Kandırmayın kendinizi. Sadece Cem Sultan oynar bu takımda. Yetenek meselesi.

Pektemek'i falan niye almıyoruz ya?Neyse hiç yoktan alternatif olur.

Necati ne ya ?? Yeter aynı oyuncuları tekrar tekrar görmekten bıktık..Kalsın Antalyada mutlu mutlu yaşasın..Bu adam gelirse Ünal başkanın vizyonunu sorgulamak lazım..

Necati Galatasaray'lıdır.

Necati bugün şartlarında Stancu'dan daha faydalı bir oyuncu olacaktır Galatasaray'a geldiğinde.

Hiç yerli forvetimiz yok.Mehmet Akyüz'ün Bursaspor'u reddetmesinin nedeni olarak Galatasaray ile anlaşmasını gösteriyor Bursa cephesi,elimizde bir somut yerli forvet transferi olarak bu var şu anda.

İyi bir takımda koydun mu direkt oynayacak 4 santrafor olması lazım.

:D:D Akıl var mantık var Necati'yi istediğimizi gerçekten düşünmüyorsunuz değil mi???

Abi bu adamın fenerli olduguna şahitlik edebilecek Adana'da bir yığın adam bulurum sana.

1. Necati Adanalı değil İzmirli Adanaspor'da parladı sadece orada ne kadar tanıyan olabilir ki.

2. Şahitlik edebilecek adam önemli değil. Kulaktan dolma değil bizzat biliyor musun? Hayır..

Ben bizzat tanıyorum. Daha ne diyim ki sana?

Hatta 3 tane takımı olduğunu söyler kendisi... Altay, Galatasaray ve Antalyaspor.. Kendi ağzından duyabilirsiniz bunu. Bırakın bu adam bulurum falalnları..

G.t,göbek salmış,30´a gelmiş bir adama artık gerek yok ama bir dönem gerçekten çok iyi bir forvetti ,hakkını yemeyelim.

Necati'^yi şahsen tanımam ama babasını taniyorum ve galatasaraylı olduğunu biliyorum :)

Necati gelsin yahu. 5 milyon verdiğimiz Stancu'dan kat be kat daha iyi oynar. Alternatif için iyidir Neco. Neden bu kadar tepki koymuş taraftar, onu da anlamadım.

Necati hepsinden iyidir. Hiç değilse kıymet bilir, saldırır, oynar. İsterse 5m istesin !

Geri
Üst Alt