- 22 Kasım 2008
- 5.936
- 0
- 311
Cevap: # Necati Ateş
Yok yok uyanacam hepsi kabus bence
Yok yok uyanacam hepsi kabus bence

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıştıra alıştıra.Sırada Guiza var. Son vuruş.
Nonda da gelecek mi acaba?
![]()
Bu olabilir mi gerçekten? Korkuyorum...
Nonda hepsinden adamdır, gelsin valla.
Antalyaspor'un golcü futbolcusu Necati Ateş, 4,5 yıl sonra yeniden Galatasaray'a dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.
Sarı-Kırmızılılarda atacağı gollerle yeniden eski günlerine dönmeyi hedefleyen 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Galatasaray'da tekrar forma giymeyi çok istiyorum. Ayrıca takımın başında bir dönem çok başarılı olduğum ve birlikte kupa kazandığım Hagi var. Onunla yeniden çalışma fırsatı bulacağım için çok mutluyum. İnşallah en kısa zamanda bu transfer gerçekleşir." diye konuştu.
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de Necati Ateş'in Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Özdilek, "Necati'ye dolaylı yollardan teklif geldi. Necati, Galatasaray'a gitmeye sıcak bakıyor. Bana kalırsa bir oyuncuya büyük takımlardan birinden teklif gelirse o oyuncu gitmeli." dedi. Bu arada Antalyaspor, Galatasaraylı Ali Turan'ı 1,5 yıllığına renklerine bağladı. Ali Turan, "Ben Necati Ateş'e karşılık olarak takasla gelmedim. Necati, Galatasaray'a transfer olmasa da ben artık Antalyaspor'un futbolcusuyum." ifadelerini kullandı. G.Saray'a dönüş hazırlıkları yapan Necati Ateş, Alman teknik adam Karl-Heinz Feldkamp döneminde takımdan uzaklaştırılmıştı. KAYNAK :ZAMAN
abi pino forvet değil...kazım forvet .evet necati iyi olur![]()