Neden GSCimbom?

Forum olayını seviyordum, biçok foruma üyeydim genellikle arabalarla alakalı. Hoş muhabbetler dönüyordu çoğunda da, günlerden bi gün böyle güzel muhabbetlerin döndüğü bir Galatasaray forumu olabileceği aklıma geldi. Google'a yazdım "Galatasaray forum" diye, ilk GSCimbom vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam. Bikaç tane daha forum vardı ama gözüme en hoş gelen GSC idi. Ben de bi süre okumakla yetinip, sonrasında üye oldum.

Tabi bu üye oluş hikayem... Neden hala GSC'deyim?.. Çünkü buraya sadece Galatasaray ile ilgili mevzuları tartışmaya girmiyorum. Özellikle daha önceki zamanlarda çok sıcak bi ortam vardı, her türlü muhabbet yapılırdı. Hala da öyle. Geyikten tut en ciddi meselelere kadar sohbet edebileceğim onlarca insan var. Yeri geldi arkadaşlarıma anlatmadığım durumları burada paylaştım. Çok güzel bi ortam var burada. Her gün foruma girmek bi rutin oldu artık. Yazdığı mesajları merak ettiğim, sohbet etmekten keyif aldığım birçok kişi var.

transfer nobeti icin girdim birdaha cikamadim . burda saydirip futbolculara rahatliyoruz baska ne olacak

Benim ilk uyeligim beyaz mendilli protesto zamanlariydi. Buranin namini haberlerden duymustum uye olalim bizde GSCimbom'lu olalim dedim :D :D

GOAL.com dan beyaz mendilli protestosuna dair haberin linki;

Arena'da beyaz mendiller - Goal.com

benim üye olduğum zamanda, real madrid ile hazırlık maçı yaptığımız gündü. o günden beri bağımlılık yaptı neden gsc bilmiyorum

2008 de girdim bidaha da cikamadim :)

HTC One cihazımdan gönderildi

2007-2013 arası sık sık ziyaretçi, sonrası her gün aktif üyelik.

Burda belki bir şehir nüfusu olacak kadar sanal üye gördüm. Çoğununda dediği gibi eski dönemde daha bir başkaydı forum.

Forumu başka bir Galatasaray forumu vasıtasıyla tanıdım. Burda aktif üye çok olunca ilk tercihim oldu.

GT-I9300 Tapatalk

nasıl üye olduğumu bile hatırlamıyorum nerde denk geldim yada bir öneriylemi falan hiç hatırlamıyorum...

eskisi gibi sık takipte olamasakta transfer sezonu olsun , güncel futbol haberlerini burdan takip etmeye çalışıyorum.yorumlarla birlikte okumak vakit geçirmek keyifli kendi adıma....

Sneijder yüzünden
Sonra kurtulamadım bir türlü
Daha önce de yer yer nöbeti takip ederdim ziyaretçi olarak

GSCimbomu nasıl buldum bilmiyorum, Google'dan ne arattım da burayı keşfettim inanın hiç hatırlamıyorum. Üye olmadan önce uzun bir süre sadece mesajları okurdum sonra ortamdaki samimiyeti görünce bende burada olmalıyım dedim. Üye olduğumdan beri foruma hiç küsmedim her gün düzenli olarak girdim, sıkılmadan mesajları okudum ve okuyamaya devam edeceğim :)

her şey için teşekkürler GSC :hat:

o değilde gsc ye rakip yok napcaz :))

alisamiyen.netler ,aslanyurekliler,gsfanslar,galatasaray.to lar vs hepsi uçtu gitti :D

Transfer nöbeti tabiki de... İlk üye olduğum zamanlar Haldun üstünel transfer nöbeti idi yanlış hatırlamıyorsam. Ben de o zamanlar uzaktan okurdum. Sonra katılmaya karar verdim. Yazmaktansa hep okumayı tercih ettim

Milliyet gazetesinde taraftarlar tarafından Prandelli gitti mi diye internet sitesi açılmış diye bir haber okuyunca o internet sitesini ararken forumu buldum. Bir müddet ziyaretçi olarak takıldıktan sonra üye oldum. Forumun seviyesinin korunması konusundaki gayret hoşuma gitmişti.

Emir Sato'nun gönüllerin moderatörü olduğu dönemlere denk geliyor benim foruma üye oluş tarihim. O ara 1-2 forum daha takipliyordum ve Gsc daha samimi geldi. Şuan o dönem ki samimiyet yok Maalesef. Foruma geldikten epeyi süre sonra Forumun geniş bir aile olduğunu gördüm. iyi günlerim oldu, kötü günlerim oldu, pişman olduğum günler oldu fakat yine de bir şekilde gelmeye devam ettim. Görünen o ki devam da edeceğim.

seviyoruz kardeş..bu ne biçim soru?

Geri
Üst Alt