Neden GSCimbom?

attachment.php

Ekli dosyalar

• 123.webp
    123.webp
    59 KB · Görüntüleme: 167
Kısa ve net..
GSC Kadar büyük bir Taraftar forumu olmadı için

Benim üyelik tarihi 2012 yazıyor ama aslında 2010 yılından beri takip ediyorum siteyi. Üye olduktan sonra her yeni üyenin yaşayabileceği klasik sıkıntıları ben de yaşadım. Kimisi çıkıp kuş dedi, kimisi güvercinsin dedi. :D Sonuç olarak 3 yıldır üyeyim. Yeni üye olduğumda "ya forumun psikopatı olurum, ya da efendisi" diyerek yola çıktım, efendisin lan işte, fazla zorlama dediler. :D Çok şükür şimdiye kadar ceza almışlığım yok. Ufak tefek tartışmalar dışında kimsenin kalbini de kırmadım.
Neden gscimbom sorusuna, adı üstünde Galatasaray forumu olduğu için derim. :) Aynı zamanda en büyük Galatasaray forumu olması, üyelerin aktifliğini de göz önünde bulundurursak gscimbom bir adım öne çıkıyor diğer Galatasaray taraftar sitelerinden. Ama şunu da belirteyim, ilk başta belki maksadım sırf Galatasaray'ı takip etmekti ama şimdi durum öyle değil. Yarın forumu eğlence forum yapsalar da yine kalırım. Çünkü artık maksadım sadece Galatasaray değil, aynı zamanda burdaki güzel insanlarla muhabbet etmek, güzel vakit geçirmek.

seviye genelde ortalamanın üstünde.forumdayken kendimi rahat hissediyorum+diğer forumlar da herkes ben biliyorum ayağında burda bilgi alışverişi daha net

Bir süre ziyaretçi olarak yorumları okumuştum. Daha sonra üyelik açtım ve şike sürecinde, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ile dalga geçmek için aktif kullanmaya başlamıştım :D Caps'ler videolar falan baya eğlenceliydi o yaz forum

Bana Bieber fanları için özel bölümler var dediler, ondan geldim. Kandırmışlar beni. :(

forum eskiden çok daha güzeldi, daha aktifti. zamanla aktif kullanıcı sayısı azaldı ve dolayısıyla kalite de düştü. benim hala takip etmemin sebebi ise eskiden kalma alışkanlık. zaten çok fazla yazan biri değilim. haber takibi için giriyorum her gün

ben eskiden baska bir galatsaray forumunday dim yalan söylemeyim ismini unuttum simsiyah bir designi vardi cimbomla ilgili bir ismi vardi heralde, malesef unuttum baya uzun zaman orda üyeydim ama yillar önce nedenini bilmedigim olaydan dolayi kapaldi, belki o eski forum üyeleri burdada vardir . Konuya gelince tesadüfen bir galatasaray platformu ararkene kendimi burda buldum , baktim ortam gayet güzel gemimi bu sakin limana biraktim.

Ali Karsız mizahını seviyorum.

2006da sitenin ilk açıldığı zaman tesadüfen bulup üye olmuştum. O zamanlar 14-15 yaşlarındaydım, fazla yazmıyor sadece okuyordum. Forum 2008de yeniden açılınca bu sefer düzenli olarak muhabbetlere katılmaya, yazmaya başladım. Burada tanıdığım çok değerli insanlar var artık aile olduk. Burası için bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor.

benim bildiğim bi webaslan bir de burası var webaslan da full sporxten alıyor haberlerini. son zamanlarda da çok bozdular.
burası güzel ya. nedenini bilmediğim bir şekilde seviyorum bu siteyi. bir de fifa ve fm muhabbetlerini takip etmek güzel oluyor

Geri
Üst Alt