Neden GSCimbom?

2006da sitenin ilk açıldığı zaman tesadüfen bulup üye olmuştum. O zamanlar 14-15 yaşlarındaydım, fazla yazmıyor sadece okuyordum. Forum 2008de yeniden açılınca bu sefer düzenli olarak muhabbetlere katılmaya, yazmaya başladım. Burada tanıdığım çok değerli insanlar var artık aile olduk. Burası için bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor.

Gözlerim doldu reis. Bana bu kadar değer verdiğini bilmiyordum. ;(

duygun yarsuvata laf edip ultraslandan ban yedikten sonra kendimi burda buldum. her gün ziyaret edip gündemi takip edebiliyorum.

forum güncellemesinden sonraki ziyaret istatistikleri nasıl acaba merak ediyorum.ben daha az girmeye başladım mesela, eskiden ilk işim bu siteye girmek olurdu.benle mi ilgili yoksa genel bir davranış biçimi mi acaba?

aslında buraya üye olmak hep aklımdaydı,bir gözüm uzaktan burayı dikizliyordu ama kader bir türlü bizi buluştıramadı.ilk tanışmamı tam hatırlamıyorum ama sanırım yağmurlu bir sonbahar akşamıydı,elimde viski kadehi,pencereden yağmurdan kaçmaya çalışan insanları izliyordum.pencerenin kenarında saatlerce oturduktan sonra hava iyice karardı ve yağmur bulutları tüm gökyüzünü kaplamıştı artık.Gavurdağı ufaktan ufaktan bulutların içinde kaybolmaya başlamış.Yağmur yine şiddetini arttırmış ve yağmurun şiddeditiyle birlikte elektrikler kesilmişti..şimdi sadece yağmurun sesini duyabiliyordum,arada bir çakan şimsekler ve gavurdağına düşen yıldırımlar 1-2 saniyelik anlık görüntüler verse de gökyüzü ve tüm şehir zifiri karanlıktı.....
Şaka şaka :)Googleda sanırım illuminati hakkında araştırma yapıyordum ve o safya bu sayfa deerken yolum buraya da düşmüştü.Hatta blogcun birini ilk burada görmüş ve onu da araştırmıştım.micheal sikkofield gibi birşeyti..üyeliğim ise 1-1.5 yıl sonra oldu..daha önce arada bir okuyordum,özellikle transfer zamanlarında..

en-g%C3%BCzel-s%C3%B6zler-a%C5%9Fk-s%C3%B6zleri-k%C4%B1sa-twitter.jpg

scoutgs diye hepinizin bildiği sitede üye idim. Malumunuz site kuralları çok katıdır ki sonuna kadar da haklıdırlar, neyse bir transfer sezonun da ( haldun abi var iken ) deli gibi alınacak ve görüşülen isimler hakkın da bilgi geliyordu, bir gün dayanamayıp Lorik Cana ile görüşüldüğünü üyelere söyleyince şutladılar beni ve benle beraber 10 a yakın ismi :) Vay arkadaş hemde Tc no' dan banladılar direk ( isim vermek yasaktı sadece imada bulunuluyordu ) . Şimdi ismini vermeyeyim bura da ki iyi bir abimiz benim buraya gelmemi tavsiye etti...İyi bi bakalım derken geçen ay tam 5 sene olmuş

Neredeyse 7 senedir buradayım

Samimiyetine inandığım

ve burada bulunan güzel insanları sevdiğim için

Ailem gibi bir şey lan GSCİMBOM

Seviyorum buraları , en önemlisi rahat hissediyorum ; bir kaos ortamı da yok.Fikir ayrılıkları her yerde olur ama büyük çoğunlukla takılma tadında kalıyor. Genelde ceza alanlar birbirleriyle kavga ettiklerinden dolayı değil ama ani bir çöp transfer haberinden ötürü anlık tepkiden oluyor :)

Yeterli derecede aktiftim bir seneden biraz fazla ara verdim kendimle ilgili kayıplardan dolayı. Geldiğimden bazı şeyler sıfırlanmıştı falan ama yine bir yabancılık çekmedim; sadece siyahtım kırmızı olmuşum;arkadaşlık listem sıfırı çekmiş vs...; kayıp balık Nemo gibi olursam normal :)

Neyse daha da uzatmayayım yaş oldu 70 yazdığım her harf ömrümden götürüyor :D

Her şey çok monotonlaşmıştı. Değişiklik arıyordum,forumlara gireyim bari dedim kendi kendime. Sonra Galatasaray forumları diyerek arattım. Kayıt oldum,takıldım derken 4. sene içersine girmek üzereyiz neredeyse.

Kendimi burda rahat hissediyorum. Twitter ile beraber en çok girdiğim internet sitesi.

Xperia Z3 Tapatalk

daha çok futbol konuşuyoruz belki ama futbol dışı içerik de hatırı sayılır düzeyde.bu sebepten buradayım.

Kafam bozulduğunda, canım sıkıldığında, nefes almak için girerim foruma. 1-2 şey karalarım, birilerine takılırım, keyfim yerine gelir :)

Ama bu transfer dönemi hepimiz için bir sınav gibi. Herkes normal olarak geriliyor. Bunu bize yaşatanlar utansın.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Seviyeli ve aile ortamı olduğu için ayrıca scoutgs webaslan gibi oluşumlarıda takip ettim ancak ençok hoşuma giden yer burası oldu

+

kendimi rahat hissetmemi sağlıyor

Geri
Üst Alt