- 28 Haziran 2010
- 28.901
- 27.589
- 3.138
kombi markası gibi herif
100 kilodan fazlaydı o yav geçen fotosunu gördum tanıyamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kombi markası gibi herif
aminoasit desek daha doğru olurkombi markası gibi herif
he içinde statüko geçmeyen cümle kurmazdı camışBca dediğiniz yönetime ibra davası açan Barış Cenk Akkaya mı?
Kombi markası dedik ya Canbca kim yav yazin bi
O dönemler forumlar meşhurdu ve ben her foruma uye oluyordum neredeyse.Şimdi o forumların adı bile kalmadı ama şanlı gsc hala duruyor.Çoğu değişime ayak uyduramadan gitti işte.
Kombi markası dedik ya Can
Açılış sayfasında 2 tane yarı çıplak fenerli kadın, arka planda portakal soyulur mu bestesiAnti fener net duruyor mu acaba
Kaliteli bir meclis idi
nolmuş oğlum bu herife mideyi mi küçültmüş kanser mi olmuş100 kilodan fazlaydı o yav geçen fotosunu gördum tanıyamadım
O herif o kadar kiloyu nasıl verdi lan bir de yönetimi şikayet ediyor gidip.bca nın forum leş bi hal aldığı için galatasaray forum yazıp çıkan ilk siteye üye olmuştum
bugün gördüm şoktayımO herif o kadar kiloyu nasıl verdi lan bir de yönetimi şikayet ediyor gidip.
Kendi her gün kolpalıyordu.
bugün gördüm şoktayım
ya cancer hastası ya da mideye operasyon yaptırdı
o forumdaki kolpayı görsen altına sıçardın gülmekten ahahshshhsjsjs
kolpacılar küsüyodu bi de
Lan biliyorum Ali dürüstün akrabasıyım diye reklam yapıyordu.bugün gördüm şoktayım
ya cancer hastası ya da mideye operasyon yaptırdı
o forumdaki kolpayı görsen altına sıçardın gülmekten ahahshshhsjsjs
kolpacılar küsüyodu bi de
HAHHAHAHAHAHAHAH murat önür mü ne biri vardı adam söylediği yalanlara kendi inanıp trip atıyodu herkese xddLan biliyorum Ali dürüstün akrabasıyım diye reklam yapıyordu.
Her gün farklı kolpa haber verip saygılarımla yazıyordu sonuna.
ağlattınÜyelerinin %99 unu erkeklerden oluşması
Futbol konuşabileceğim üyelerin olması
Komik içeriklere kolay yoldan ulaşabilme
Her telden üye profilini içinde barındırıyor olması ( gsc =>)
Admin ve yöneticilerin forumda adalet terazisi ile geziyor olmaları
Adminlerin ve modların görev ve sorumluluklarında fazlasıyla bilgi sahibi olması
Liboş üyelerin hiç bir ücret talep etmeden yardımseverlikleri
Steam ve Epicgames indirimlerine hızlı bilgi erişimleri
Twitter haberlerine twittera girmeden hızlıca ulaşabilme imkanı
Cezalı üyelerin, acaba cezam kalkmış mıdır diye her gün bakıyor olmaları
tüm bunları toplayınca çok mutlu bir aile ortamı ortaya çıkıyor.
evli biri olmama rağmen bu ortamı evimde maalesef sağlayamıyorum. benim güzel karım ne iyi bir admin olabiliyor ne de mod.
gsc > evlilik
sende birşeyler karala berkaycımağlattın
forumu arayüzünü seviyorum ben kanki antu gözümü çok yoruyorsende birşeyler karala berkaycım
hangi güç sana her gün gscimbom yazdırıyor ? forum aşığımısın yoksa azgın bir erkek avcısı mı