Neden GSCimbom?

Scoutgsde transfer nöbetinde BJK isimli takımın Nihatı transfer edeceğini söyleyen birine, "ciddi mi" sorusunu sordum diye ihraç edilmiştim.

Sonrasında buraya üye oldum, 1 yıl sonra falan da admin oldum, ara ara bıraksam ve uzak kalsam da 10 yıldır üst yönetimdeyim herhalde.

Forumdan yüz yüze görüştüğümüz kişinin se haddi hesabı yoktur muhtemelen bazılarıyla her hafta görüşürdük hatta; jb falan geçsek de hayatımızın bir parçası olmuş durumda.

Forumdan hani bir tek benimle görüşüyordun; lanet olsun ya!

Cümle kuramayani atıyorlarmis demek orda.
İşte aradığım seviye

GSCimbom Mobile App

Gerçek adım soyadımla üye olup “lütfen kullanıcı adınız ad soyad formatında olsun” maili atan güzel insan; seni de unutmadık.

Gerçek adım soyadımla üye olup “lütfen kullanıcı adınız ad soyad formatında olsun” maili atan güzel insan; seni de unutmadık.
Forumun iyice içine eder de kapatırız diye düşünüp bu adamı Halkla İlişkiler Müdüresi yaptık anca tarzı üyelere komik ve şakacı geldi aksine forumun yapısını güçlendirdi.

Forumun iyice içine eder de kapatırız diye düşünüp bu adamı Halkla İlişkiler Müdüresi yaptık anca tarzı üyelere komik ve şakacı geldi aksine forumun yapısını güçlendirdi.
Sorumlusu olduğum şeyleri de söyleyelim. Halkla ilişkiler nedir? Yüzde 99.9 unun erkek olduğu bir halk ile içerisinde 'ilişki' geçen cümleye bile tahammülüm yok bunu da dipnot olarak söyleyeyim.

GSCimbom Mobile App

Sorumlusu olduğum şeyleri de söyleyelim. Halkla ilişkiler nedir? Yüzde 99.9 unun erkek olduğu bir halk ile içerisinde 'ilişki' geçen cümleye bile tahammülüm yok bunu da dipnot olarak söyleyeyim.

GSCimbom Mobile App
Sana ingilizce bir isim koymuştum ya executive falan

Geri
Üst Alt