- 1 Mayıs 2018
- 53.155
- 43.551
- 3.298
Has holigan cinbomblularin oldugu forumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl hadi abii anlamadım burayı yeni gordum ne yapayım hahahCan hadii abiiiii
Şimdiye kadar aklın neredeydii
Ne tarz insanlar var mesela?her tarzdan adam var cok acayip biyer
Hastasin senMaalesef aile ve is hayatımda çevrem yalaka insanlarla dolu özellikle ağabeyim ve sevgili karım. Keza iş yerinde bana bağlı tüm personelin yalakaliklarina maruz kalıyorum.
Ama burası öyle değil bir şaka kötüyse en ağır şekilde eleştirilebiliyor.
Futbol bilgim ve genel kültür seviyemi burada en iyi şekilde tartabiliyorum. Mesela ekonomiyi ele alalım mesleğim gereği işimiz rakamlarla ama kimse hiç bir konuya gelde şu işi bir yorumla demez.
Burada ne kadar değersiz biri olduğumu daha iyi anlayabiliyorum.
Karımı defalarca aldatmama rağmen forumda gay olduğumu ima ediyorum ve kimse buna itiraz etmiyor oysa girdiğim her ortamın alfası benim ama bu forumda değil. İyi ki varsın gscimbom.com
Maalesef aile ve is hayatımda çevrem yalaka insanlarla dolu özellikle ağabeyim ve sevgili karım. Keza iş yerinde bana bağlı tüm personelin yalakaliklarina maruz kalıyorum.
Futbol bilgim ve genel kültür seviyemi burada en iyi şekilde tartabiliyorum. Mesela ekonomiyi ele alalım mesleğim gereği işimiz rakamlarla ama kimse hiç bir konuya gelde şu işi bir yorumla demez.
Karımı defalarca aldatmama rağmen forumda gay olduğumu ima ediyorum ve kimse buna itiraz etmiyor oysa girdiğim her ortamın alfası benim ama bu forumda değil. İyi ki varsın gscimbom.com
En buyuk denge unsuru benim diye düsünüyorum.Çünkü forumda her şeye izin veriyoruz, bu da üyelerin ilişkilerini güçlendiriyor.
Zira futbolun teknik, taktik tarafını konuşmayı sevsem de burada o yok. Eskiden forumlarda konu dışı muhabbet edenleri ihraç ederlerdi.
Twitter gibi çöplük değil, eski forumlar gibi ciddi değil. Pandemi sonrası gelen dayıların ortamı şaapması dışında dengeli bir ortam.
Bir de sene 2023 ancak hala çok ciddi içerik üretiliyor, yönetimdekiler ve emek verenler sağolsun.
Bu ne demek? Gündemle ilgili hemen her konuyu sadece bu foruma girerek takip edebiliyorsunuz, Galatasaray'ı bir kenara koyuyorum.
Çok belli etmeseler de bir çok bilgili insan var, pek yazmayan ama takip ettiklerini direkt bildiğim değerli ve önemli insanlar var.
Maalesef aile ve is hayatımda çevrem yalaka insanlarla dolu özellikle ağabeyim ve sevgili karım. Keza iş yerinde bana bağlı tüm personelin yalakaliklarina maruz kalıyorum.