Neden GSCimbom?

@Recep Yıldırım denen dy sayesinde tanımıştım forumu. O üye olduğundan beri ben de takip ediyordum ama üye olmamıştım bir gün işsizlikte üye oldum biraz zaman geçince de daha önce web siteleriyle uğraştığım için moderatör olmak istedim. Hatta ilk moderatör başvurusu yaptığım zamanlarda beni tanımadıkları için güvenmemişlerdi doğal olarak :D .Geçen yıllar içerisinde foruma bir parça emeğimiz olduysa ne mutlu bize.

Üye olduğum tarihlerde sanıyorum forumTR vardı baya meşhur takım bölümleri vardı ve aksiyon fazlaydı yalnız ben hep banlanırdım, çünkü rakiplerden çok kişi vardı karşı bölümlere yazmak kısmen yasak olsada hep şikayet sonucu ceza alıyordunuz, ee yaşta küçük tabi o zaman, ForumTa vardı o kadar meşhur değil orada da aynı sorunlar oluyordu.

Angut.com'u yine çok eskilerden bilirim takımımın öyle bir oluşumu olmasını istemiştim arayışlar öyle başladı ilk zamanlar ultraslan'ın forum sitesi vardı onunla tanışmıştım üyelik falan işkenceydi ve başarısız oldu o arayışlar neticesinde buldum yıllardır takip ederim ama yazmam son 2 yıldır falan yazmaya başladım ruh halim belli olmadığı için bir anda yok oladabilirim. Tanışma hikayem buydu. Çok severim.

@Recep Yıldırım denen dy sayesinde tanımıştım forumu. O üye olduğundan beri ben de takip ediyordum ama üye olmamıştım bir gün işsizlikte üye oldum biraz zaman geçince de daha önce web siteleriyle uğraştığım için moderatör olmak istedim. Hatta ilk moderatör başvurusu yaptığım zamanlarda beni tanımadıkları için güvenmemişlerdi doğal olarak :D .Geçen yıllar içerisinde foruma bir parça emeğimiz olduysa ne mutlu bize.
Dejavu oldum amirim

Elimizde buyudun admir oldun

Geri
Üst Alt