Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Cinsel yönelimimden ötürü çok güzel dostluklar kurdum bir de gsli kişilerle bu ilişkiyi kurmam beni daha fena hale getirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cinsel yönelimimden ötürü çok güzel dostluklar kurdum bir de gsli kişilerle bu ilişkiyi kurmam beni daha fena hale getirdi
Kim bu adminim gece mesaj atmış bana seks hikayesi anlat diyeHesabı kime verdin lan
Estağfurullah muhterem 'tehlikeli üye'... Beğenmemek değil de şaşkınlık ifadesi olarak kabul buyurunuz lütfen...
Kafa giben uyeleri severimBarış geldi
Ben kaçar
Beni başka şahısla karıştırmayın üstatN
Estağfurullah muhterem 'tehlikeli üye'... Beğenmemek değil de şaşkınlık ifadesi olarak kabul buyurunuz lütfen...
Bu hakaret içerirBaşka forum yok![]()
Dejavu oldum amirim@Recep Yıldırım denen dy sayesinde tanımıştım forumu. O üye olduğundan beri ben de takip ediyordum ama üye olmamıştım bir gün işsizlikte üye oldum biraz zaman geçince de daha önce web siteleriyle uğraştığım için moderatör olmak istedim. Hatta ilk moderatör başvurusu yaptığım zamanlarda beni tanımadıkları için güvenmemişlerdi doğal olarak.Geçen yıllar içerisinde foruma bir parça emeğimiz olduysa ne mutlu bize.
Elimizde buyudun admir oldun@Recep Yıldırım denen dy sayesinde tanımıştım forumu. O üye olduğundan beri ben de takip ediyordum ama üye olmamıştım bir gün işsizlikte üye oldum biraz zaman geçince de daha önce web siteleriyle uğraştığım için moderatör olmak istedim. Hatta ilk moderatör başvurusu yaptığım zamanlarda beni tanımadıkları için güvenmemişlerdi doğal olarak.Geçen yıllar içerisinde foruma bir parça emeğimiz olduysa ne mutlu bize.
Aglatma beni minik yegenimDejavu oldum amirim
S.lanElimizde buyudun admir oldun
Yalan mi lan mintika temizligi yaptirirdim sana nerden geldigini unutma.
Arkanı duvara dönerek uyu derim.Kim bu adminim gece mesaj atmış bana seks hikayesi anlat diye