Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.221
- 189
- 368
Gsfans çok tırt ve boş ondan gelmiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2006 nın sonlarıydı sanırım Canaydın istifa muhabbeti vardı GSC videolarını görmüştüm nette
Buranın ilk kurucusu -yanlış hatırlamıyorsam- başka bi sitede birilerini dolandırdığı için ifşa etmişlerdi vs. O ifşa olayında bu sitenin onun olduğunu falan yazmışlar. Ordan görüp üye oldum. Sonra onun fbli olduğu gibi bişeyler hatırlıyorum bilmem karıştırdım mı![]()
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2005-2006 sezonunda üye olmuştum ama toplamda yedigim cezaları toplarsak rahat 1 sene çıkarabiliriz.
Scoutgs da guzel turkcemden oturu çok ezilince bura dahada çok bağlanmistim hele nevizade zamanlarimi hic unutmam ne boşalırdım orda iyi stress atardım. Nevizade olarak toplanıp transfer nobetinde hakan delikanli ve tayfasina duzenledigimiz saldirilar müthişti herkes nevizade geldi diye şikayet ederdi![]()
9 kere mod olmak için başvurdum bir ara herkes ikna olmuştu hakan delikanli bile Léo mod olmalı diyordu ama yönetim kurulunun yabancı düşmanlığına karşı gelemediler.Gezi döneminde adminlerden birini ifşa etmiştim burda birlik olup yönetimi mesaj yağmuruna tutmustuk onlar kitliyordu biz açıyorduk konuları sonunda herkesten Özür dilemisti ne zevkti benim için
Ama suan eski forumdan eser yok önce çok güzeldi her taraf haber kaynardi herkes tartisirdi şimdi ya ucak kazası yada emenike emrenin haberlerini tartisiyoruz Eurovision da olmasa forumda yaprak kimildamayacak.
Hah aynen o. O dolandırdı dediğimOğuz Serdar vardı herkese laf sokardı. Ergenliği sancılı bir arkadaştı.
Uzun uzun yazar çıldırtırdım kendisini.
Herif sonra efsane para kırmış diyorlar ama. Fena fanatik Barcelona'lıydı, Aziz Yıldırım avatarı ile gezer, Les Ednans derdi. Bir tek Les Ednans konusunda haklı çıktı.