Neden GSCimbom?

Arkadaş tavsiye etmişti, şaka maka 7. yıl olmuş.

1381840579-1383439_10151799223653509_738011991_n.jpg

Benim ilk üye olma nedenim yanlış hatırlamıyorsam transfer nöbeti muhabbetiydi ve tabi ki dolayısı ile en aktif ve en iyi Galatasaray forumu olmasıydı :) İlk başlarda pek aktif bir üye değildim ama yine de bir üyeliğim bulunsun demiştim ve üye olmuştum. Son bir iki senedir de elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum. Her geçen gün buradaki ortama daha da ısındım ve bir zaman sonra bağımlılık yapmaya başladı :asd: Velhasıl kelam severiz kendisini ;)

kendimi iş görüşmesinde hissettim diğer konu kendinizden bahsedermisiniz diye açın bari :)

Buranın ilk kurucusu -yanlış hatırlamıyorsam- başka bi sitede birilerini dolandırdığı için ifşa etmişlerdi vs. O ifşa olayında bu sitenin onun olduğunu falan yazmışlar. Ordan görüp üye oldum. Sonra onun fbli olduğu gibi bişeyler hatırlıyorum bilmem karıştırdım mı

LG-D802 cihazımdan gönderildi

2006 nın sonlarıydı sanırım Canaydın istifa muhabbeti vardı GSC videolarını görmüştüm nette

Siteye Adnan Polat'a olan öfkemi paylaşmak için üye oldum,sosyal medya ve forumlar ile aram pek iyi değildir, gsc haricinde aktif kullandığım hiçbir forum yok. Neden GSC sorusuna gelecek olursam; bana göre her konunun konuşuluyor olması güzel bir şey neticede sürekli futbol konuşulamaz; çünkü forum dışı faktörler daha belirleyici oluyor; mesela diyelim ki ülkede çok önemli bir olay oldu, kim ilgilenir ki futbolla?

Bu tabi ki futbol az konuşulsun demek değil, yeri geldiğinde futbol dışında hiçbir şeyin konuşulmadığı zamanlarda oluyor, tamamen o günkü gündemin belirlediği bir şey bu...

Bunların haricinde bana göre en önemlisi;forumda düşüncelerine önem verdiğiniz insanların olması... Düşüncelerine önem verdiğim pek çok üye var.

Futbol konusunda paylaşım yapabileceğim bir platform arayışıydı açıkçası. Transfer haberleri ve önerilerine olan ilgimle başlamıştı.

Burada büyüdüm 2006'da daha evimde internetim yokken üye oldum arkadaşımın vasıtası ile. O yazmadı pek sonra, benimse 2.bir evim, sığınağım oldu her canım sıkıldığı anda sarıldığım bir dost oldu.

Nöbetlerde Marquez'leri, Achille adlı gemiden Emana'ları, 5 sene Kallström'ü bekledik gelmedi gece sabahlara kadar. Ara sıra yorgun düştük gece 3:30'da Elano geldi. Aylarca Lincoln nöbeti tuttuk burada Emir Sato'nun dalgalı çığlıkları arasında.

Kolay değil tabi bir yere kendini ait hissetmek, orada büyümeye karar vermek ama hiç pişman da olmadım. Yüzyüze görüşemedim kimse ile belki ama şahane adamlar tanıdım.

1- EMIR SATO
2- REFIK AKKuLAH

Buranın ilk kurucusu -yanlış hatırlamıyorsam- başka bi sitede birilerini dolandırdığı için ifşa etmişlerdi vs. O ifşa olayında bu sitenin onun olduğunu falan yazmışlar. Ordan görüp üye oldum. Sonra onun fbli olduğu gibi bişeyler hatırlıyorum bilmem karıştırdım mı

Oğuz Serdar vardı herkese laf sokardı. Ergenliği sancılı bir arkadaştı.

Uzun uzun yazar çıldırtırdım kendisini. :D

Herif sonra efsane para kırmış diyorlar ama. Fena fanatik Barcelona'lıydı, Aziz Yıldırım avatarı ile gezer, Les Ednans derdi. Bir tek Les Ednans konusunda haklı çıktı.

2005-2006 sezonunda üye olmuştum ama toplamda yedigim cezaları toplarsak rahat 1 sene çıkarabiliriz.
Scoutgs da guzel turkcemden oturu çok ezilince bura dahada çok bağlanmistim hele nevizade zamanlarimi hic unutmam ne boşalırdım orda iyi stress atardım. Nevizade olarak toplanıp transfer nobetinde hakan delikanli ve tayfasina duzenledigimiz saldirilar müthişti herkes nevizade geldi diye şikayet ederdi :D
9 kere mod olmak için başvurdum bir ara herkes ikna olmuştu hakan delikanli bile Léo mod olmalı diyordu ama yönetim kurulunun yabancı düşmanlığına karşı gelemediler. :D Gezi döneminde adminlerden birini ifşa etmiştim burda birlik olup yönetimi mesaj yağmuruna tutmustuk onlar kitliyordu biz açıyorduk konuları sonunda herkesten Özür dilemisti ne zevkti benim için :D
Ama suan eski forumdan eser yok önce çok güzeldi her taraf haber kaynardi herkes tartisirdi şimdi ya ucak kazası yada emenike emrenin haberlerini tartisiyoruz Eurovision da olmasa forumda yaprak kimildamayacak.

Kaşarlanmış üye :) az mı anket açtık bea :) askerde transfer nöbeti mi tutuyoduk mevzi nöbetimi belli değil

2005-2006 sezonunda üye olmuştum ama toplamda yedigim cezaları toplarsak rahat 1 sene çıkarabiliriz.
Scoutgs da guzel turkcemden oturu çok ezilince bura dahada çok bağlanmistim hele nevizade zamanlarimi hic unutmam ne boşalırdım orda iyi stress atardım. Nevizade olarak toplanıp transfer nobetinde hakan delikanli ve tayfasina duzenledigimiz saldirilar müthişti herkes nevizade geldi diye şikayet ederdi :D
9 kere mod olmak için başvurdum bir ara herkes ikna olmuştu hakan delikanli bile Léo mod olmalı diyordu ama yönetim kurulunun yabancı düşmanlığına karşı gelemediler. :D Gezi döneminde adminlerden birini ifşa etmiştim burda birlik olup yönetimi mesaj yağmuruna tutmustuk onlar kitliyordu biz açıyorduk konuları sonunda herkesten Özür dilemisti ne zevkti benim için :D
Ama suan eski forumdan eser yok önce çok güzeldi her taraf haber kaynardi herkes tartisirdi şimdi ya ucak kazası yada emenike emrenin haberlerini tartisiyoruz Eurovision da olmasa forumda yaprak kimildamayacak.

admin olursam seni hükümetime alacam

Oğuz Serdar vardı herkese laf sokardı. Ergenliği sancılı bir arkadaştı.

Uzun uzun yazar çıldırtırdım kendisini. :D

Herif sonra efsane para kırmış diyorlar ama. Fena fanatik Barcelona'lıydı, Aziz Yıldırım avatarı ile gezer, Les Ednans derdi. Bir tek Les Ednans konusunda haklı çıktı.
Hah aynen o. O dolandırdı dediğim
olaydan sağlam para kaldırmıştı.

Vay monaco prensleri vay, kimse de Abdullah admin dememiş.

Guzel hatunlar var mi diye girdim yok oldugunu ogrendim oyle boyle alistim :D

saka maka can sikintisindan foruma giriyorum.

Kaliteliydi çünkü.Burda yaşanan heyecan sayısı ve bilgi havuzu iyiydi hala öyle. Ve forza,antuya bakınca iyi ki burdayım derim ben de hep.

Geri
Üst Alt