nef

Murat Kara

Yangın Team
Baba Gündüz
Adam gibi adamlar tarafindan yonetilen dunyanin gelmis gecmis en guzel gayrimenkul firmasi. gayrimenkulde birinci tercihim. ayrica galatasarayimizin sponsoru.

helal olsun tüm yönetim ve çalışanlarına. hayırlı kazançlar adam gibi adam sponsor

Yıllık 1.4 milyon euro forma sponsorluk ücreti vermekteler Dursun Bey sayesinde.

Örneğin Manchester United 70 milyon euro alıyor.

Destek olsun diye kendime 3, arkadaşlar birer adet apartman aldım. Siz de destek çıkın beyler.

Para olsa bende alırım konut ama arsa üzerine konut yapacaklarsa gelsinler değerlendiririz

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sence normalde kaç para almamız gerekiyor göğüs kısmından çift hanelere çıkabilirmiyiz işler iyi giderse
Bırwk yükselmeyi, Muğdat ve çöpbabayla 0,9lara düşmediğimize sevinelim. Bu tarz adamlarla türkiye kupası, belki birazda ligde başarılı olursun. O da belki. Hanzo döneminde gördük neler olduğunu. Paran yoksa almayacaksın, alacaksan da böyle çöplere para vermeyeceksin. Çünkü bu çöpler seni Avrupa'da ileri taşıyamaz, forma sattıramaz.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelecek sene 6-7 milyon $ vermiyorlarsa baska sponsor lazim. Umarim simde Emre Akbaba icin 1 milyon verdiler diye, dandik bir sözlesme inzalamayiz (3-4 milyon $) bunlarla.

Sence normalde kaç para almamız gerekiyor göğüs kısmından çift hanelere çıkabilirmiyiz işler iyi giderse
Beşiktaş 7 milyon dolar falan almıyor mu

Onlardan çok almamız lazım

Huawei fırsatını zamanında değerlendiremedik mesela o tarz bir firma bulmak lazım.

Onlar Vodafone dan forma ve arena ismi icin senede 10 milyon $ almiyorlarmi?
Bilmiyorumki ondan sordum.

İkisi için 10 ise az.

Bir de stat isim hakkı var, senelik 9-10dan anlaşmıştık, o parayı veren çıkmaz herhalde artık.

İkisi için 15 milyon euro almamız lazım ama ayrı ayrı sponsorlar belirlenmeli.

Gelecek sene 6-7 milyon $ vermiyorlarsa baska sponsor lazim. Umarim simde Emre Akbaba icin 1 milyon verdiler diye, dandik bir sözlesme inzalamayiz (3-4 milyon $) bunlarla.
Valla kimse babasının hayrına iyilik yapmaz. Büyük ihtimal saçma bir sözleşme olur.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapılan anlaşmaları beğenmesek te sponsorlara taraftar olarak destek olmalıyız. Özellikle sosyal medyada. Böylece önümüzdeki dönem daha iyi anlaşmaların da yolu açılacaktır.

Bak teşekkür etmek için girmiştim ama kuzenimin uyarısı sayesinde nefret ediyorum..

meğer bizi dolandırmış

Yıllık 1.4 milyon euro forma sponsorluk ücreti vermekteler Dursun Bey sayesinde.

Örneğin Manchester United 70 milyon euro alıyor.
Şaka gibi para yalnız şampiyonlar liginde oynayan takımın kafadan 10 milyon euro alması lazım. 70 milyonlara ulaşmak hayal ama 1.4 de inanılmaz az. 50 kat fark var yav.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt