Nefret Ettiğiniz Şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALLAH tan korkarmış gibi görünüp çatır çatır kul hakkı yiyen din tüccarları,

Vatan haini kansızlar, onlara yardım yataklık edenler,

Din tüccarlarını müslüman zannedip İslam bu ben o yüzden inanmıyorum diyen cahil yeni yetmeler,

Entelektüel görünüp aslında terör sempatizanı olan bölücüler,

Türküm dediğinde hemen faşist diyen gereksiz yaşam formları hainler,

Galatasaray düşmanları,

İçten pazarlıklı sinsi tipler..

Helal olsun.

Hollanda'da yasiyorum, buradaki sehirler o kadar küçük ki insan sikintidan ne yapacagini bilmiyor artik.

Büyük şehirde yaşamayi çok isterim, her gün yeni bir macera. :D

gel bi İstanbul'da yaşa 1-2 yıl bak nasıl kaçarak dönersin Hollanda'ya :D

Hollanda güzel yer değiş tokuş yapalım ? :D

Tam yatmissin yatagini isitirsin ulan tam rahata ericen tuvalete gitmek zorunda kalirsin ya...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bilgisayar oynarken kapının kıyışık şekilde kapalılığı

tapa tapa duuu

Bavullarim hazir. ;) :D

Gerçekten Istanbul gibi güzel sehirde kim yasamak istemez? Tabii eger paran varsa...

Dışardan güzel abi.Şehire bir şey demiyorum tabi ki.Ama her yer koşuşturan insan dolu.Trafik rezalet ötesi.

hollanda da bi yer var giethoorn diye süper bi yer :D

Dışardan güzel abi.Şehire bir şey demiyorum tabi ki.Ama her yer koşuşturan insan dolu.Trafik rezalet ötesi.

hollanda da bi yer var giethoorn diye süper bi yer :D

Ilk kez duyuyorum.

fluisterboot-giethoorn-koppers.jpg

Gemiyle gezmek istiyorsan Amsterdama gitmelisin, orasi en azindan biraz büyük. ;)

Futbol fakirleri. Şimdi ileri zekalı birisi en çok nefret ettiğin şey futbol ile alakalı birşey ise ciddi sorunların var diye bir yorum yapar. Burası Galatasaray forumu dolayısıyla futbol konuşulur.

Futbol fakirleri. Şimdi ileri zekalı birisi en çok nefret ettiğin şey futbol ile alakalı birşey ise ciddi sorunların var diye bir yorum yapar. Burası Galatasaray forumu dolayısıyla futbol konuşulur.

Burası spor forumu. Ancak alt yapısı itibariyle kurallar çerçevesinde bir çok farklı konunun da konuşulabildiği bir forum. Ayrıca bu açılan konu da, herşeyi kapsıyor, hayat futboldan veya spordan ibaret değildir.

Haksız yere ve yolla bir şey elde edenler

Düşünmeden bazı şeyleri körü körüne kabul edenler

Karşısındakinin bir insan olduğunun farkında olmayanlar vs vs

Burası spor forumu. Ancak alt yapısı itibariyle kurallar çerçevesinde bir çok farklı konunun da konuşulabildiği bir forum. Ayrıca bu açılan konu da, herşeyi kapsıyor, hayat futboldan veya spordan ibaret değildir.

Tabi konuşulabilir ancak ben birisinin bu tarz yorum yapacağını bilerekten söyledim. Benim buraya üye olma amacım Galatasaray ve futbol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt